co ubieracie w takie upały????????? skora czy t-shirt??
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
co wy z tymi jajkami?czy kiedykolwiek sie komus zagotowaly?
ja zawsze latal w calym umundorowaniu.bez wzgledu na pogode.jakis czas temu uratowalo mi to dupsko oba kolana i plery.nie zaryzykowalem wtedy i pomoglo i dalej wole nie kusic losu
pozdrawiam
ja zawsze latal w calym umundorowaniu.bez wzgledu na pogode.jakis czas temu uratowalo mi to dupsko oba kolana i plery.nie zaryzykowalem wtedy i pomoglo i dalej wole nie kusic losu
pozdrawiam
GSF 600N | | http://uk.youtube.com/watch?v=-lPBgtRLmIE
-
johnmichael - VIP Åšcigacz.pl
no naprzyklad Szafa.to dobry pomysl jest
.przynajmniej tezraz bede mogl podawac sesowny powod
i moze jakas laska da sie namowic na jazde w calym kombo z tego powodu:P.one zawsze szukaja alternatywnych rozwiazan odchudzania do cwiczen i diety
pozdrawiam

pozdrawiam
-
widzisz marcin?
zawsze znajdzie sie dobre wytlumaczenie
.a chyba o to chodzi by pannice na chate sciagnac a to najlepszy pretekst
, do tego mozna zaproponowc wspolny prysznyc by sobie spocone plecki wyszorowac
pozdrawiam
zawsze znajdzie sie dobre wytlumaczenie

pozdrawiam
-
ojjj panowie ;] temat byl tylko o ubraniach a juz sie skupia na kobietach....;] widocznie zawsze do tego dazymy;d pzdr
------->> GPX 600
------>> GSXR 750 SRAD
------->> GSXR 600 K1
"moge przedawkowac zycie co prowadzi do smierci..."
------>> GSXR 750 SRAD
------->> GSXR 600 K1
"moge przedawkowac zycie co prowadzi do smierci..."
- qbas118
- Świeżak
gteneralnie nie kumam tematu. Ja np po ubranku klasyfikuje gosci na moto. W kombi to najczesciej real motonita majacy za soba juz kilka gleb i szlifowanie asfaltu własnym tyłkiem, dlatego teraz wali w kombi nawet przy 30 stopniowym upale. Kolo w t-shircie, spodenkach i jeszcze sandałach to ....równa sie jak zobaczenie w deszcz BMW 3 coupe przesadnie obnizonego na bezsensownie niskim profilu i ze spojlerem zachazczajacym o mój balkon (3 piętro)...czyli wiadomo kto w środku. Szczerze powiedziawszy jak sam jade na 2 kołach i widze kola w takim "osprzecie" to reki nie podnosze.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
lubię czuć komfort - więc kiedy było 30+ i jechałem w mieście w kurtałce i jeansach - zagotowłem.. zwłaszcza w korkach w miescie ... śmignął mi jakiś kolo Suzi obok mnie - w krótkich spodenkach T-Shircie ... od tej pory mam to samo ... ale musze bezwzglęnie wyposażyc się w ochraniacze kolan i łokci - a na plecach - zawsze mam plecaczek mocno dopięty - rękawiczki obowiązkowo - bez względu na pogodę.
ogólnie w wysokiej temperaturze = kiedy jest upał, spada koncentracja - i zaczyna wszystko być nie okay ... a goście w puszkach mają to samo do kwadratu i wtedy jest kosmos - ja mam dosyć - oni mają dosyć kwadrat ... czujność spada - im może - mnie nie może ... rachunek prosty.
ale fakt - na dłuższe trasy komplecik obowiązkowy... siedziałem 2 m-ce we włoszech w miesiącach letnich = tam widok kolesia biała koszulka, krawacik, spodnie od P.Cardaina jadącego do pracy na plastiku - to norma ... wiadomo - w mieście oczywiście... co nie przeszkadzało mu przy wyjściu z winkla postawić moto na gumie ... - taki kraj,..
Cez.
ogólnie w wysokiej temperaturze = kiedy jest upał, spada koncentracja - i zaczyna wszystko być nie okay ... a goście w puszkach mają to samo do kwadratu i wtedy jest kosmos - ja mam dosyć - oni mają dosyć kwadrat ... czujność spada - im może - mnie nie może ... rachunek prosty.
ale fakt - na dłuższe trasy komplecik obowiązkowy... siedziałem 2 m-ce we włoszech w miesiącach letnich = tam widok kolesia biała koszulka, krawacik, spodnie od P.Cardaina jadącego do pracy na plastiku - to norma ... wiadomo - w mieście oczywiście... co nie przeszkadzało mu przy wyjściu z winkla postawić moto na gumie ... - taki kraj,..
Cez.
-
cezare - VIP Åšcigacz.pl
Jak wam ciepło w kombi skórzanym to polecam materiałowe kurtki lecz z protektorami, mają one mnustwo otworów i kanałów wentylacyjnych więc się nie ugotujecie. Osobiście jeżdże w kombi (Vanucci) i wystarczy 50-60 km\h żeby poczuć przepływ powietrza w okolicach klejnotów (wentylacja na kroku) że tak powiem "sejfti first"
Pozdrawiam

Pozdrawiam
...Zawsze jestem sobÄ… nie statystykÄ… OBOP'u...
Honda CBR 600 PC25
Honda CBR 600 PC25
-
siegi_85 - Świeżak
Ja w upaly mam obowiazkowo stringi skorzany biustonosz i rekawiczki z obcietymi palcami
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
do tych co jezdza w t shit- jak przelceisz dupa po asfalxie przy 60 km/h w spodenkach i t shit to gwarantuje ze troche czasu spedzisz w opatrunkach i ropiejacymi ranami w upal i wecej na moto w takim ubraiu nie wsiadziesz
lepiej byc spoconym wiecej feromonow bedzie i laski beda leciec bardziej
zreszta pelen LANS jest w kombi zwlaszcza 1 cz zmega garbem!

lepiej byc spoconym wiecej feromonow bedzie i laski beda leciec bardziej

- fandzoilisz
- Bywalec
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości