Zobacz wÄ…tek - Egzamin na Karte motorowerowa
NAS Analytics TAG

Egzamin na Karte motorowerowa

Przepisy, prawo
_________

Egzamin na Karte motorowerowa

Postprzez GPRboss » 6/7/2012, 19:00

Witam ! .. Za pare tygodni bede zdawal karte motorowerowa w WORD i chcialbym zapytac co mnie czeka. co bede robil i moze tez jakie pytania beda w egzaminie.. i czy to jest czekszkie czy latwe do zdania ? .. dziekuje :D
Derbi GPR 50 ... The best! :D
GPRboss
Świeżak

Postprzez madcap » 7/7/2012, 09:26

część teoretyczna i część praktyczna (zdać trzeba obie)
czy łatwe - tak, wystarczy nauczyć się podstaw przepisów ruchu drogowego
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
madcap
Administrator

Postprzez cybermech » 17/7/2012, 13:50

Siema, zdawałem miesiąc temu opisze wszystko po kolei. Zadzwoniłem do WORD-U i pytam się kiedy można zdać i jakie dokumenty są potrzebne. Babka powiedziała że mam przyjść w poniedziałek na 10:00 i potrzebny jest arkusz zaliczeń oraz legitymacja szkolna. W poniedziałek pojechałem poczekałem na korytarzu i w końcu nas wpuścili. Najpierw koleś sprawdza obecność z listy, a następnie tłumaczy jak zaznaczać odpowiedzi. Następnie był test 10 pytań jednokrotnego wyboru. Pytania raczej łatwe np. czy gdy zjeżdżasz z ronda to trzeba włączyć migacz. Zdasz na pewno ucz się z neta. Ja tak robiłem i zdałem. Potem idziesz na plac manewrowy są tam światła, rondo znaki itp. takie podstawy. to wszystko. Powodzenia
Ostatnio edytowano 21/7/2012, 22:46 przez cybermech, łącznie edytowano 1 raz
cybermech
Świeżak

Postprzez GPRboss » 19/7/2012, 22:53

no to prosze :) ..
edit:
aaa.. i jak dlugo to sie zdaje ? .. bo ja chce zdac jak najszybciej ..
proszę edytować posty..
Leg1oN
Derbi GPR 50 ... The best! :D
GPRboss
Świeżak

Powrót do Prawo

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

na górê