Pytania XR7
• Strona 1 z 1
Pytania XR7
Cześć. Jako że moja wiedza nt. mechaniki motocyklowej ogranicza się do wlania paliwa/oleju/płynu chłodniczego, oraz ewentualnie przepięcia akumulatora, zwracam się o pomoc, mianowicie.
Gdzie w motorowerze Peugeot XR7 tj. 50 ccm, ścigacz, są blokady na prędkość. Wiem że któryś kabel od licznika ale który i gdzie nie mam pojęcia, i gdzie jest reszta blokad i jak je zdjąć.
Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam.
Gdzie w motorowerze Peugeot XR7 tj. 50 ccm, ścigacz, są blokady na prędkość. Wiem że któryś kabel od licznika ale który i gdzie nie mam pojęcia, i gdzie jest reszta blokad i jak je zdjąć.
Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowano 19/7/2012, 21:16 przez Apovsky., łącznie edytowano 1 raz
- Apovsky.
- Świeżak
Przeczytaj sobie to http://xr6.p2a.pl/viewtopic.php?id=1577
Na przyszłość-w Xr7 jest ten sam silnik co XR6 i blokady zdejmuje się ponoć tak samo
Na przyszłość-w Xr7 jest ten sam silnik co XR6 i blokady zdejmuje się ponoć tak samo
- kamilj56
- Świeżak
-
motocyklista188 - Bywalec
czyli zaplon jest zle ustawiony jak strzela z tlumika
a ile masz na obrotomierzu bo jak narazie wychodzi na to ze masz blokade na module
sorry moj blad zle przeczytalem kolega dobrze pytal o predkosc sorrki wielkie
ale jezeli kreci do 9 to napewno na 100% masz modul zablokowany
kolega wyzej dal Ci link jak zdjac blokady i gdzie one sa znajdz chwile czasu i po kolei rob tak jak jest napisane i moto bedzie bez blokad
a ile masz na obrotomierzu bo jak narazie wychodzi na to ze masz blokade na module
sorry moj blad zle przeczytalem kolega dobrze pytal o predkosc sorrki wielkie
ale jezeli kreci do 9 to napewno na 100% masz modul zablokowany
kolega wyzej dal Ci link jak zdjac blokady i gdzie one sa znajdz chwile czasu i po kolei rob tak jak jest napisane i moto bedzie bez blokad
Aprilia Rs/Gs
-
zawsze strzela jak sie na full otworzy przepustnice i zamknie. To jest zaplon zle ustawiony
tak jak np tu http://www.youtube.com/watch?v=DVRTLl0eUgo
Ludzie specjalnie przestawiaja zaplon aby wlasnie miec taki efekt na wysokich obrotach
tak jak np tu http://www.youtube.com/watch?v=DVRTLl0eUgo
Ludzie specjalnie przestawiaja zaplon aby wlasnie miec taki efekt na wysokich obrotach
Aprilia Rs/Gs
-
Odkopię troche temat. Ale mam problem
Poda mi ktoś linki do zębatek pasujących do mojego XR7 z 2008 roku? Bo nie wiem które będą pasować, a nie chcę zrobić gafy i kupić złych...
Na przodzie bym chciał 13/14
Na tyle około 50.
Jeżeli potrzebny, do to tego łańcuch. Dam reputację, bo nie mogę sam znaleźć...
Poda mi ktoś linki do zębatek pasujących do mojego XR7 z 2008 roku? Bo nie wiem które będą pasować, a nie chcę zrobić gafy i kupić złych...
Na przodzie bym chciał 13/14
Na tyle około 50.
Jeżeli potrzebny, do to tego łańcuch. Dam reputację, bo nie mogę sam znaleźć...
- Apovsky.
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm