[Triumph Tiger Explorer] Triumph Tiger Explorer - angiels
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Chciałbym, aby GS dostał wreszcie w d..ę (bez obrazy dla posiadaczy GS'ów). Obawiam się jednak, że tak się nie stanie i dalej np. na Grossglockner Hochalpenstrasse na 10 motocykli, 8 będzie GS'ami. Marketing działa, a w tym BMW jest nie do pobicia. Wiem, bo sam dałem się złapać
<br><hr>Gnypek

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zapomniałem dodać, że widziałem Trampka we Włoszech. Piękny sprzęt. Dla mnie zabija GS'a pod względem wyglądu, a jak okazuje się z powyższego tekstu w pozostałych parametrach też wypada co najmniej dobrze. Pozostaje życzyć Triumph'owi sukcesu. <br><hr>GnypekKomentatorzy napisał(a):Chciałbym, aby GS dostał wreszcie w d..ę (bez obrazy dla posiadaczy GS'ów). Obawiam się jednak, że tak się nie stanie i dalej np. na Grossglockner Hochalpenstrasse na 10 motocykli, 8 będzie GS'ami. Marketing działa, a w tym BMW jest nie do pobicia. Wiem, bo sam dałem się złapać<br><hr>Gnypek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jakaś pomyłka... jest 19"<br><hr>JaroKomentatorzy napisał(a):naprawdę ma z przodu 18" tak jak napisane w powyższych danych technicznych?<br><hr>Filip<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Daj spokój, był taki filmik, że gość w plenerze wygasił Triumpha i miał problem z odpaleniem, z czego pryszczate małolaty zrobiły religię. W filmie chodziło o coś innego, marka była wtórną sprawą. Też jeżdżę Triumphem, z odpalaniem nie ma kłopotów, to są dobre, nowoczesne motocykle i w dodatku mają to "coś". Nie lubię słowa "prestiż", ale "noblesse oblige". Taki właśnie jest Triumph.<br><hr>dawidKomentatorzy napisał(a):Triumph = nie odpalanie w każdych warunkach.<br><hr>heja<br>Komentatorzy napisał(a):mój odpala zawsze i wszędzie wiec o czym ty pieprzysz?<br><hr>ughhh<br>Komentatorzy napisał(a):Mam już drugiego Triumpha poprzednim zrobiłem ponad 40 tysięcy km. Nowy już ma 10 tysięcy na budziku jakoś nie miałem nigdy problemów technicznych. Znam modele co mają kilkanaście lat i nadal jakimś cudem odpalają od pierwszego razu.
Jak dbasz, tak masz<br><hr>triumph<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie pochodzi ze speeda, to totalnie nowa konstrukcja.Komentatorzy napisał(a):Jeżeli ten silnik pochodził ze Speeda, to wartą go mięć dla samego silnika. W Speedzie nie ważne jaki miałeś bieg wciśnięty zawszę był zapas mocy w który w sposób liniowy był podawany. Nie ma mowy o zadyszce czy spadku mocy. Po prostu do odcięcia cały czas eksplozja mocy <br><hr>,,,<br>
dodam że "silnik ze speeda'" to potulny baranek przy tej jednostce

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Cześć, napisz jak wrażenia, bo pewnie kilosów już trochę więcej niż 2 tysiące. Coś szczególnie pozytywnego lub wręcz odwrotnie? Jestem strasznie ciekaw opinii użytkownika. Z góry dzięki!<br><hr>Max3miastoKomentatorzy napisał(a):Jestem od tygodnia Mega szczęśliwym posiadaczem Explorera, na dziś mam już nawinięte 2tyś
Wszytko co w artykule, wady i zalety to 100% prawdy… dodaÅ‚ bym jeszcze jednÄ… może dwie wady: kure…nie gÅ‚oÅ›ne opony, wyjÄ… jak zimówki i brak ochrony przed wodÄ… z pod kół, szczególnie tylnego pasażer mokry aż pod plecy… cala reszta to poemat…
<br><hr>Jaro<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
miałem okazję przejechać się dużym Tigerem i muszę przyznać że jest on faktycznie baaardzo duży, na codzień śmigam 600-tką więc wiadomo że w porównaniu Tiger będzie większy, ale nie spodziewałem że aż tyle, motor jeździ poprawnie, natomiast silnik powiedziałbym że jest wręcz zbyt mocny do tego kloca, idzie jak wściekły wogóle jakby to nie był turystyk, generalnie jednak motor nie dla mnie, rozmiar nie-ten<br><hr>Juzek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Cześć.Komentatorzy napisał(a):Jestem od tygodnia Mega szczęśliwym posiadaczem Explorera, na dziś mam już nawinięte 2tyś
Wszytko co w artykule, wady i zalety to 100% prawdy… dodaÅ‚ bym jeszcze jednÄ… może dwie wady: kure…nie gÅ‚oÅ›ne opony, wyjÄ… jak zimówki i brak ochrony przed wodÄ… z pod kół, szczególnie tylnego pasażer mokry aż pod plecy… cala reszta to poemat…
<br><hr>Jaro<br>
Mam pytanie związane z oponami. Też mam Explorera i ... niemiłosiernie wyje w czasie jazdy na wprost, w dwie osoby to już załamka, nawet moja żona się zapytała co tak wyje... a to już znaczy tylko i wyłącznie JEST ŹLE... Może zmieniałeś opony? Zanim zobaczyłem Twój wpis, zastanawiałem się czy to nie łożyska w kołach, albo wał...<br><hr>Vally
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości