[Husqvarna TE310] Husqvarna TE310R 2013 - nowy król...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Jestem zawodnikiem a zarazem posiadaczem KTM EXC 350 2011r. Miałem przyjemność przejechać się Husqvarną TE 310 z 2011 roku naprawdę super sprzęt. Charakterystyka silnika super. Zawieszenie i letkość prowadzenia rewelacja. Ten motor jedzie jak po sznurku. Huska zaczęła robić dobre motocykle. No i co no i co najważniejsze jest to europejski produkt!!!<br><hr>bobel
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Reasumując, jeżeli chcecie odskocznie od japońskich motocykli, to Husqvarna lub KTM jest alternatywą, dla Ciebie!!!<br><hr>TedeKomentatorzy napisał(a):Jestem zawodnikiem a zarazem posiadaczem KTM EXC 350 2011r. Miałem przyjemność przejechać się Husqvarną TE 310 z 2011 roku naprawdę super sprzęt. Charakterystyka silnika super. Zawieszenie i letkość prowadzenia rewelacja. Ten motor jedzie jak po sznurku. Huska zaczęła robić dobre motocykle. No i co no i co najważniejsze jest to europejski produkt!!!<br><hr>bobel<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Co chcecie od japońskich motocykli? Chwyćcie się KTM-a. Totalne g.... zawinięte w sreberko.Komentatorzy napisał(a):Jestem zawodnikiem a zarazem posiadaczem KTM EXC 350 2011r. Miałem przyjemność przejechać się Husqvarną TE 310 z 2011 roku naprawdę super sprzęt. Charakterystyka silnika super. Zawieszenie i letkość prowadzenia rewelacja. Ten motor jedzie jak po sznurku. Huska zaczęła robić dobre motocykle. No i co no i co najważniejsze jest to europejski produkt!!!<br><hr>bobel<br>Komentatorzy napisał(a):Reasumując, jeżeli chcecie odskocznie od japońskich motocykli, to Husqvarna lub KTM jest alternatywą, dla Ciebie!!!<br><hr>Tede<br>
KTM to totalna komercja, na którą stać tylko najbogatszych. Niczym nieróżniącą ca się od konkurencji. Coś na ten temat mogę powiedzieć też jestem zawodnikiem i biorę udział w tym przedstawieniu.
<br><hr>Laki
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości