Aprilia rs 125 czy warto kupić?
• Strona 1 z 1
Aprilia rs 125 czy warto kupić?
simka. Chcem kupić pewien motor ale troszke mało o nim wiem , bo narazie tylko dzwoniłem do własciciela a w weekend chcem jechać go obejżeć , ale chodzi mi własciwie o to w jakim spalaniu mieści się to moto i jaki tam jest silnik bo już sam zgłupiałem rotax 122 czy rotax 123. Ahhh bym zapomniał i wogule jak z dostepem cześci do niego? Z góry dziekuje za odpowiedzi .
http://tablica.pl/oferta/aprilia-rs-125 ... 1e2;r:11;s:
Bardzo proszę o odp. bo w Sobotę prawdopodobnie pojadę go oglądać , i żeby nie zdarzyło się tak , że ja go kupię a później zero dostępu do części . .Bardzo proszę o pomoc
http://tablica.pl/oferta/aprilia-rs-125 ... 1e2;r:11;s:
Bardzo proszę o odp. bo w Sobotę prawdopodobnie pojadę go oglądać , i żeby nie zdarzyło się tak , że ja go kupię a później zero dostępu do części . .Bardzo proszę o pomoc
- djwisnia
- Świeżak
Nie kupuj RS to syf i samo zlo
czesci drogie.... poczekaj tylko az bedzie cylinder do wymiany kosz sprzeglowy etc.
Jest duzoo zlomu do kupienia a nie czesci. Nowe sa drogie bardzo...
2T to loteria. Pali duzo i jest nieekonomiczne. Stary motor z odkreconym licznikiem . Nie wiadomo czy da rade jeszcez szlif zrobic.

Jest duzoo zlomu do kupienia a nie czesci. Nowe sa drogie bardzo...
2T to loteria. Pali duzo i jest nieekonomiczne. Stary motor z odkreconym licznikiem . Nie wiadomo czy da rade jeszcez szlif zrobic.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Jak na A1 i legalnie to 4T tylko do 11kW. Albo kupujesz stare 2T i sie martwisz czy zaraz nie padnie albo nowsze 4T ktore taniej chodza.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Cagiva mito dla ludzi którzy chcą wycisnąć ze 125 jak najwięcej i nie przejmują się krótka żywotnością.
Aprilia RS dla tych którzy chcą mieć pośredni motor w prędkości i awaryjności
Honda nsr najdłuższa żywotność lecz najmniej koni.Jak również najmniejsza gabarytowo w porównaniu z wcześniejszymi.
Lecz jeżeli nie zależy Ci wcale na osiąganiu zawrotnych prędkości i motor ma służyć Ci do jazdy zgodnie z przepisami to pomyśl nad 4t
Aprilia RS dla tych którzy chcą mieć pośredni motor w prędkości i awaryjności
Honda nsr najdłuższa żywotność lecz najmniej koni.Jak również najmniejsza gabarytowo w porównaniu z wcześniejszymi.
Lecz jeżeli nie zależy Ci wcale na osiąganiu zawrotnych prędkości i motor ma służyć Ci do jazdy zgodnie z przepisami to pomyśl nad 4t

-
Warning19 - Świeżak
sam jezdze RS 125 i czesci jest od h*** i nie sa wcale takie drogie....
jestem zadowolony z rs ki mam ja tyle czasu a jezdzi az milo
rob jak chcesz Twoj wybor.... Ja jednak bral bym 2t
przedmowca ma racje
jestem zadowolony z rs ki mam ja tyle czasu a jezdzi az milo
rob jak chcesz Twoj wybor.... Ja jednak bral bym 2t
przedmowca ma racje

Aprilia Rs/Gs
-
motocyklista188 - Bywalec
2t może i jest lepsze od 4t, ale w mieście w trasach do 20km.
Ja wcześniej miałem virago 125 (4t) teraz Varadero 125 (4t). I za żadne skarby bym nie zamienił i pierdzące 2t.
Jeździ się wygodnie, duży komfort jazdy w długich trasach, silniki niezniszczalne.
Dla mnie nie jest problemem w dniu zrobić 300km i na drugi dzień wrócić do domu. Nie wiem jak wy na swoich 2t - pseudo ścigaczach.
Ja wcześniej miałem virago 125 (4t) teraz Varadero 125 (4t). I za żadne skarby bym nie zamienił i pierdzące 2t.
Jeździ się wygodnie, duży komfort jazdy w długich trasach, silniki niezniszczalne.
Dla mnie nie jest problemem w dniu zrobić 300km i na drugi dzień wrócić do domu. Nie wiem jak wy na swoich 2t - pseudo ścigaczach.
-
drewnom - Świeżak
Motocyklista188 i jacek rs, mogę wiedzieć na jakim 4t 125ccm jeździliście, że tak się znacie? Wiecie tyle co wam mama, lub google powiedziały. 3.500tyś niestety zmusza cię do kupna 2t, bo za dobre 4t zapłacisz.
Osobiście poleciłbym ci Honde NSR. Miałem taki egzemplarz, bardzo zadbany, poszedł za.. 3700? Chyba tak. Latem br. Może znajdziesz coś zadbanego.
Osiągi, osiągi, osiągi... - naprawdę podnieca was 5km/h więcej na vmaxie? dzieci. Wyhamujcie ze 140km/h na 40m, a na winklach weźcie te "gówna 4t" po długim - wtedy się wypowiedzcie.
Wracając do tematu - odradzałbym Ci kupna tego moto. Ma swoje lata, Aprilia sama z nazwy jest droga, a 2 sezonów możesz nie prześmigać.
Osobiście poleciłbym ci Honde NSR. Miałem taki egzemplarz, bardzo zadbany, poszedł za.. 3700? Chyba tak. Latem br. Może znajdziesz coś zadbanego.
Osiągi, osiągi, osiągi... - naprawdę podnieca was 5km/h więcej na vmaxie? dzieci. Wyhamujcie ze 140km/h na 40m, a na winklach weźcie te "gówna 4t" po długim - wtedy się wypowiedzcie.
Wracając do tematu - odradzałbym Ci kupna tego moto. Ma swoje lata, Aprilia sama z nazwy jest droga, a 2 sezonów możesz nie prześmigać.
- kornel_p11
- Świeżak
kornel_p11 widocznie Tobie mama duzo naopowiadala
wiec jezdzilem na yahama yzf 125, honda cbr 125 na virago na varerardo yamaha r1 suzuki gs 500 i inne nie bede wymienial bo po co ze 125 ktorymi jezdzilem to tylko z nich bral bym cagive mito lub aprilie rs 125. Ale kazdy ma swoj gust ja wole 2t niz 4t w 4t nic nie zmienisz praktycznie w silniku. A w 2t wszystko nawet dasz turbo czy sprezarke a zreszta jego wybor
wiec jezdzilem na yahama yzf 125, honda cbr 125 na virago na varerardo yamaha r1 suzuki gs 500 i inne nie bede wymienial bo po co ze 125 ktorymi jezdzilem to tylko z nich bral bym cagive mito lub aprilie rs 125. Ale kazdy ma swoj gust ja wole 2t niz 4t w 4t nic nie zmienisz praktycznie w silniku. A w 2t wszystko nawet dasz turbo czy sprezarke a zreszta jego wybor
Aprilia Rs/Gs
-
motocyklista188 - Bywalec
Ziomek weź wybierz sam jeśli chcesz jeździć w miarę dużą prędkością nie będziesz za*** i chcesz jeździć za małe pieniądze to weź 4t.Lecz jeśli lubisz szybka jazdę będziesz dbał o motor i nie zależny ci na oszczędzaniu paliwa weź 2t.Nikt ci nie powie jaki motor masz brać bo każdy oczekuje czegoś innego od motoru wybór należny do ciebie. Zastanów się jak chcesz jeździć i wybierz.Mam nadzieje ze pomogłem.
-
Kaida - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 4 gości