[Aktualności] Kraina Drakuli na 2 kołach 2012 -...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Kraina Drakuli na 2 kołach 2012 -...
Dyskusja na temat: Kraina Drakuli na 2 kołach 2012 - gotowi do drogi
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kraina Drakuli na 2 kołach 2012 - gotowi do drogi
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kraina Drakuli na 2 kołach 2012 - gotowi do drogi
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Podpowiedz do tego co warto zwiedzic:
<a href="https://picasaweb.google.com/zyzio2k7/RumuniaBulgaria2011" target="blank" class="link" rel="nofollow">https://picasaweb.google.com/zyzio2k7/RumuniaBulgaria2011</a>
Szerokosci!<br><hr>kris2k
<a href="https://picasaweb.google.com/zyzio2k7/RumuniaBulgaria2011" target="blank" class="link" rel="nofollow">https://picasaweb.google.com/zyzio2k7/RumuniaBulgaria2011</a>
Szerokosci!<br><hr>kris2k
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie wierzÄ™,
sponsorzy i patroni medialni do wyprawy na trasę Transfogarską? Toż to zwykły wypad na długi weekend, no nie przesadzajcie i nie naciągajcie sponsorów
Taką "wyprawę" to każdy kto ma prawo jazdy i trochę kaski spokojnie może zrobić na skuterze ...powiedzmy 250cm
Wkurza mnie to, bo znam ludzi, który bez ceregieli i sponsorów potrafią wybrać się na drugi koniec świata i nie starają się na siłę wszystkich tym zainteresować, albo wyciągać od nich nowych kurtek itp...<br><hr>Zbyszek R1200GS
sponsorzy i patroni medialni do wyprawy na trasę Transfogarską? Toż to zwykły wypad na długi weekend, no nie przesadzajcie i nie naciągajcie sponsorów

Wkurza mnie to, bo znam ludzi, który bez ceregieli i sponsorów potrafią wybrać się na drugi koniec świata i nie starają się na siłę wszystkich tym zainteresować, albo wyciągać od nich nowych kurtek itp...<br><hr>Zbyszek R1200GS
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie każdy jeżdzi BMką za 80000, i jest kasiasty...uszanuj kogoś starania<br><hr>marioooKomentatorzy napisał(a):Nie wierzę,
sponsorzy i patroni medialni do wyprawy na trasę Transfogarską? Toż to zwykły wypad na długi weekend, no nie przesadzajcie i nie naciągajcie sponsorówTaką "wyprawę" to każdy kto ma prawo jazdy i trochę kaski spokojnie może zrobić na skuterze ...powiedzmy 250cm
Wkurza mnie to, bo znam ludzi, który bez ceregieli i sponsorów potrafią wybrać się na drugi koniec świata i nie starają się na siłę wszystkich tym zainteresować, albo wyciągać od nich nowych kurtek itp...<br><hr>Zbyszek R1200GS<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To dobrze że takich znasz!!!Komentatorzy napisał(a):Nie wierzę,
sponsorzy i patroni medialni do wyprawy na trasę Transfogarską? Toż to zwykły wypad na długi weekend, no nie przesadzajcie i nie naciągajcie sponsorówTaką "wyprawę" to każdy kto ma prawo jazdy i trochę kaski spokojnie może zrobić na skuterze ...powiedzmy 250cm
Wkurza mnie to, bo znam ludzi, który bez ceregieli i sponsorów potrafią wybrać się na drugi koniec świata i nie starają się na siłę wszystkich tym zainteresować, albo wyciągać od nich nowych kurtek itp...<br><hr>Zbyszek R1200GS<br>
Bo sam pewnie dalej niż 100 km od chałupy to się nie ruszysz!!!<br><hr>Marcin
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zdziwiłbyś się, ale nie mam zamiaru przechwalać się nad tymi "podróżnikami" Stary, zrozum, nie mam nic do pojechania do Rumunii, ale bez przesady, nie róbmy z tego "wyprawy" ze sponsorami itp... Jak później ktoś, kto naprawdę ma dobry pomysł na trudny wyjazd i potrzebuje większego budżetu jest traktowany przez sponsorów? Jak kolejny "podróżnik" który chce kasę wyciągnąć. Masz motocykl i chcesz jeździć , dobrze, ale się zbytnio nie narzucajKomentatorzy napisał(a):Nie wierzę,
Wkurza mnie to, bo znam ludzi, który bez ceregieli i sponsorów potrafią wybrać się na drugi koniec świata i nie starają się na siłę wszystkich tym zainteresować, albo wyciągać od nich nowych kurtek itp...<br><hr>Zbyszek R1200GS<br>Komentatorzy napisał(a):To dobrze że takich znasz!!!
Bo sam pewnie dalej niż 100 km od chałupy to się nie ruszysz!!!<br><hr>Marcin<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
hehe! dobre: "nie naciągajcie sponsorów"Komentatorzy napisał(a):Nie wierzę,
Wkurza mnie to, bo znam ludzi, który bez ceregieli i sponsorów potrafią wybrać się na drugi koniec świata i nie starają się na siłę wszystkich tym zainteresować, albo wyciągać od nich nowych kurtek itp...<br><hr>Zbyszek R1200GS<br>Komentatorzy napisał(a):Nie każdy jeżdzi BMką za 80000, i jest kasiasty...uszanuj kogoś starania<br><hr>mariooo<br>

<br><hr>niesiob
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Polska zazdrość się odezwała..?Komentatorzy napisał(a):Nie wierzę,
Idz sie kisić w swoim sosie trollu...<br><hr>songoku
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To fakt. Byłem w Rumuni w 2013 r. Ruszyłem z pod Wawy na kawasaki Er-5 mając wtedy 63 lata. Pojechałem sam bo towarzycho w ostatniej odpuściło. Obleciałem ten piękny kraj łącznie z Bukowiną i mieszkającymi tam Polakami. Bez sponsorów. Tak że można bez rozgłosu i takich tam... <br><hr>KrzysztofKomentatorzy napisał(a):Nie wierzę,
Wkurza mnie to, bo znam ludzi, który bez ceregieli i sponsorów potrafią wybrać się na drugi koniec świata i nie starają się na siłę wszystkich tym zainteresować, albo wyciągać od nich nowych kurtek itp...<br><hr>Zbyszek R1200GS<br>Komentatorzy napisał(a):To dobrze że takich znasz!!!
Bo sam pewnie dalej niż 100 km od chałupy to się nie ruszysz!!!<br><hr>Marcin<br>Komentatorzy napisał(a):Zdziwiłbyś się, ale nie mam zamiaru przechwalać się nad tymi "podróżnikami" Stary, zrozum, nie mam nic do pojechania do Rumunii, ale bez przesady, nie róbmy z tego "wyprawy" ze sponsorami itp... Jak później ktoś, kto naprawdę ma dobry pomysł na trudny wyjazd i potrzebuje większego budżetu jest traktowany przez sponsorów? Jak kolejny "podróżnik" który chce kasę wyciągnąć. Masz motocykl i chcesz jeździć , dobrze, ale się zbytnio nie narzucaj<br><hr>Zbyszek R1200GS<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości