[Aktualności] Przerażający wypadek na torze Interlagos
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] Przerażający wypadek na torze Interlago
Dyskusja na temat: Przerażający wypadek na torze Interlagos
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Przerażający wypadek na torze Interlagos
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Przerażający wypadek na torze Interlagos
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Dlaczego każdemu idiocie na plastiku wydaje się że umie stoopie. Stoopie to trzeba umieć robić.<br><hr>Tomek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czy ten zje*** odtwarzacz zostanie kiedyś naprawiony? Jak nie umiecie wklejać porządnie filmów na stronę, to *** jaki problem wziąć jeb*** link z YT i po prostu wkleić go pod spodem?!<br><hr>gfsadf
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jeśli uważasz, że robił sobie stoopie to gratuluje pomysłowości i praktyki<br><hr>bbbKomentatorzy napisał(a):Dlaczego każdemu idiocie na plastiku wydaje się że umie stoopie. Stoopie to trzeba umieć robić.<br><hr>Tomek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie zrobią tego bo w ten sposób reklamowali by inną stronę. Ewentualnie Jutub może chciałby od nich pieniądze?<br><hr>DarekF6CKomentatorzy napisał(a):Czy ten zje*** odtwarzacz zostanie kiedyś naprawiony? Jak nie umiecie wklejać porządnie filmów na stronę, to *** jaki problem wziąć jeb*** link z YT i po prostu wkleić go pod spodem?!<br><hr>gfsadf<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ciekawe co trzeba zrobić, żeby wykonać taki "tick" na asfalcie, bez hopki? Nie, żebym chciał spróbować...<br><hr>txa
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pełna zgoda Zgfta, czy jak Ci tam na imię... ten odtwarzacz to kupa łajna, trzeba czekać aż całe video się załaduje, albo znika z pola ekranu i zostajemy z pustką w sercu. Do **** jest też to że nie można przeklinać w komentarzach.Komentatorzy napisał(a):Czy ten zje*** odtwarzacz zostanie kiedyś naprawiony? Jak nie umiecie wklejać porządnie filmów na stronę, to *** jaki problem wziąć jeb*** link z YT i po prostu wkleić go pod spodem?!<br><hr>gfsadf<br>
Czego Wy *** oczekujecie, że kolesie jeżdżący na motocyklach to primabaleriny?<br><hr>Kichawa
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
stopie w takim tłumie na torze? zamiast mózgu to ty chyba masz kapustę...<br><hr>PejtekKomentatorzy napisał(a):Dlaczego każdemu idiocie na plastiku wydaje się że umie stoopie. Stoopie to trzeba umieć robić.<br><hr>Tomek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To prawda, motocykliści to banda owłosionych, cuchnących potem i piwem chamów z wielkimi brzuchami. Komentarze nie powinny być cenzurowane!<br><hr>DżejsonKomentatorzy napisał(a):Czy ten zje*** odtwarzacz zostanie kiedyś naprawiony? Jak nie umiecie wklejać porządnie filmów na stronę, to *** jaki problem wziąć jeb*** link z YT i po prostu wkleić go pod spodem?!<br><hr>gfsadf<br>Komentatorzy napisał(a):Pełna zgoda Zgfta, czy jak Ci tam na imię... ten odtwarzacz to kupa łajna, trzeba czekać aż całe video się załaduje, albo znika z pola ekranu i zostajemy z pustką w sercu. Do **** jest też to że nie można przeklinać w komentarzach.
Czego Wy *** oczekujecie, że kolesie jeżdżący na motocyklach to primabaleriny?<br><hr>Kichawa<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Myślę że cwaniakujesz przez kompa bo nikt nie może ci w morde dac !!! A ja chciałabym ci dac w mordę bo nie lubię takich typów co mi maszynę od " plastików" wyzywają. A ty czym śmigasz ? Rowerem ? No i wszystko jasne.<br><hr>DiamantesKomentatorzy napisał(a):Dlaczego każdemu idiocie na plastiku wydaje się że umie stoopie. Stoopie to trzeba umieć robić.<br><hr>Tomek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ty sam kurka jesteś stoppie,gościu hamuje awarujnie bo przepalowal z prędkością i nie chce wbic się w gościa przed nimKomentatorzy napisał(a):Dlaczego każdemu idiocie na plastiku wydaje się że umie stoopie. Stoopie to trzeba umieć robić.<br><hr>Tomek<br>
<br><hr>smix
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gdybyście wiedzieli cokolwiek o wyścigach motocyklowych wiedzieli byście zapewne że przegrzane hamulce bardzo często się blokują lub przestają działać. Widać że mocno hamował (hamulce nabierały temperatury) i nagle się zablokowały. Pozdrawiam<br><hr>Wiktor
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Cisnol hamulec az podnioslo mu tyl po czym widzial ze i tak wjedzie w kolege, sprobowal skrecic i kolo stanelo w poprzek a to zawsze konczy sie supermanem, bywa..<br><hr>Gonzales
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kup sobie okulary i ogarnij się... Gdzie widzisz koło stające w poprzek? Chyba za dużo programów w stylu Reality Show rodem z USA.<br><hr>KupajdaKomentatorzy napisał(a):Cisnol hamulec az podnioslo mu tyl po czym widzial ze i tak wjedzie w kolege, sprobowal skrecic i kolo stanelo w poprzek a to zawsze konczy sie supermanem, bywa..<br><hr>Gonzales<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Plastikiem<br><hr>TomekKomentatorzy napisał(a):Dlaczego każdemu idiocie na plastiku wydaje się że umie stoopie. Stoopie to trzeba umieć robić.<br><hr>Tomek<br>Komentatorzy napisał(a):Myślę że cwaniakujesz przez kompa bo nikt nie może ci w morde dac !!! A ja chciałabym ci dac w mordę bo nie lubię takich typów co mi maszynę od " plastików" wyzywają. A ty czym śmigasz ? Rowerem ? No i wszystko jasne.<br><hr>Diamantes<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
to znaczy, że sam nazywasz siebie idiotą? gratulacje <br><hr>vrKomentatorzy napisał(a):Dlaczego każdemu idiocie na plastiku wydaje się że umie stoopie. Stoopie to trzeba umieć robić.<br><hr>Tomek<br>Komentatorzy napisał(a):Myślę że cwaniakujesz przez kompa bo nikt nie może ci w morde dac !!! A ja chciałabym ci dac w mordę bo nie lubię takich typów co mi maszynę od " plastików" wyzywają. A ty czym śmigasz ? Rowerem ? No i wszystko jasne.<br><hr>Diamantes<br>Komentatorzy napisał(a):Plastikiem<br><hr>Tomek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hm, ja takie coś zrobiłem kiedyś na Wigry 3
No dobra: nie w trakcie wyścigu, przy mniejszej prędkości, zjeżdżałem z górki i nie miałem kasku i kombinezonu. Ale przeżyłem i wspominam to jako jedną z przygód dzieciństwa! <br><hr>Krzycho
No dobra: nie w trakcie wyścigu, przy mniejszej prędkości, zjeżdżałem z górki i nie miałem kasku i kombinezonu. Ale przeżyłem i wspominam to jako jedną z przygód dzieciństwa! <br><hr>Krzycho
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gdyby komukolwiek filmik nie działał to proszę oto link. <a href="http://www.youtube.com/watch?v=1ra1pVoE9NM" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=1ra1pVoE9NM</a><br><hr>Sv650
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Prawie udało mu się salto, niewiele brakowało.
Ja rzeczywiście kiedyś zrobiłem coś podobnego na rowerze. Nie ta prędkość, ale myk przez kierownice podobny.<br><hr>SER$
Ja rzeczywiście kiedyś zrobiłem coś podobnego na rowerze. Nie ta prędkość, ale myk przez kierownice podobny.<br><hr>SER$
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości