Bury Adrenaline dobra jakość czy szajs? Który model?
• Strona 1 z 1
Bury Adrenaline dobra jakość czy szajs? Który model?
Tak jak w temacie ogólnie czy buty Adrenaline są dobre chociaż przeciętne, czy raczej je sobie odpuścić? Modele jakie mnie interesują to SBR 220 oraz SBT 120W. Różnica cenowa to 80 pln które waszym zdaniem lepsze czy w ogóle są czegoś warte?
- Lucek1234
- Świeżak
Mam używam tyle że model Swift i powiem, że po jednym sezonie elementy, narażone na zginanie popękały.
Moja rada, nie kupuj adrenaliny, tak jak Ci radzÄ… inni dozbieraj i kup coÅ› markowego.
Polecam firmę TCX bardzo fajne buty i wykonanie na najwyższym poziomie.
Moja rada, nie kupuj adrenaliny, tak jak Ci radzÄ… inni dozbieraj i kup coÅ› markowego.
Polecam firmę TCX bardzo fajne buty i wykonanie na najwyższym poziomie.
- tomkraft00
- Świeżak
Witam,
Mój brat miał buty Adrenaliny i w drugim sezonie użytkowania pękł szew na języku z przodu buta. Marka ma raczej słabe rzeczy bo rękawice po 2 sezonach mają już dziurę na kciuku i w kilku innych miejscach. Ogólnie nie polecam, wolałbym dozbierać do Alpiny.
Mój brat miał buty Adrenaliny i w drugim sezonie użytkowania pękł szew na języku z przodu buta. Marka ma raczej słabe rzeczy bo rękawice po 2 sezonach mają już dziurę na kciuku i w kilku innych miejscach. Ogólnie nie polecam, wolałbym dozbierać do Alpiny.
Yamaha RJ11 YZF-R6 2007 r.
- mtbakk
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości