Kombinezon dla WYSOKIEJ
• Strona 1 z 1
Kombinezon dla WYSOKIEJ
Witam!
Mam spory problem, od jakiegoś czasu szukam kombinezonu dla siebie jednak wszystkie damskie rozmiary na mnie nie pasują... Jestem szczupła a zarazem bardzo wysoka (177 wzrostu) Kupiłam ostatnio Dainese'a przez allegro, rozmiar niby jest dobry, przylega do ciała a nie jest zbyt obcisły ale... jest za krótki, i w nogawkach i w rękawach
Biorąc przykładową tabelkę z rozmiarami i zaznaczając na niej moje widzę bardzo dużą rozbieżność:
(otwórz link)
Miała, któraś z Was, drogie motocyklistki, podobny problem ?
Mam spory problem, od jakiegoś czasu szukam kombinezonu dla siebie jednak wszystkie damskie rozmiary na mnie nie pasują... Jestem szczupła a zarazem bardzo wysoka (177 wzrostu) Kupiłam ostatnio Dainese'a przez allegro, rozmiar niby jest dobry, przylega do ciała a nie jest zbyt obcisły ale... jest za krótki, i w nogawkach i w rękawach

Biorąc przykładową tabelkę z rozmiarami i zaznaczając na niej moje widzę bardzo dużą rozbieżność:

Miała, któraś z Was, drogie motocyklistki, podobny problem ?

-
appaloosa - Świeżak
pozostaje meski kombiak
albo szyty na zamowienie
Jak ładnie poprosisz to za 4sr CI uszyja , maja teraz chwile wolnego
Bo normalnie tylko szyja zawodnika i to wybranym

Jak ładnie poprosisz to za 4sr CI uszyja , maja teraz chwile wolnego
Bo normalnie tylko szyja zawodnika i to wybranym
Akcesoria do moto z carbonu Potrzebujesz ? pisz !
-
DostojnyKocur! - Świeżak
motocyklistkÄ… nie jestem, ale odpowiem
Mierzyć mierzyć i jeszcze raz mierzyć. W końcu coś dobierzesz. Sam miałem ten problem, żeby coś dobrać, bo też jestem szczupły, ale jest tego pewien plus, wąska w pasie dobrze ... się 

-
Szuma_ - Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Mam właśnie taki sam problem. Mam 178 cm wzrostu, niby kurtka i spodnie na mnie pasuja, ale kiedy nie sa spięte... Po spięciu mam ograniczony ruch w kolanach podczas jazdy i to jest najwększy problem, bo kurtka nie stwarza problemów. Czy jest możliwośc by po czasie spodnie się dopasowałły?
- mooniaa131
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości