Do oceny Honda CBR 600 f3 98'
• Strona 1 z 1
Do oceny Honda CBR 600 f3 98'
Witam. Prosiłbym o ocenę motocykla, którego sobie upatrzyłem. Cena 5900 do negocjacji do opłat i rejestracji.
Pozdrawiam

Pozdrawiam

- budowniczy89
- Świeżak
zadupek krzywo złożony, lusterko zbite, coś mi te malowanie nie pasuje, nie weim czy poprawiany nie był. ogólnie moto po przygodach, ale czego oczekiwać od cbry '98 f3 za 6tyś. dorzuć jeszcze 2k, będzie w lepszym stanie
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Jeśli chodzi o malowanie to rocznikowo się zgadza, w 98 roku wychodziły dokładnie w takim malowaniu więc chyba z nim ok, czy malowany to nie wiem dopiero pojadę go w środę obejrzę. Przez telefon sprzedający powiedział, że plastiki są w średnim stanie, a moim zdaniem na zdjęciach i tak nie wygląda tak źle. No ale plastiki mogą być takie jakie sa nie chodzi mi o wizualny efekt tylko o to żeby był sprawny mechanicznie, żeby się nic nie posypało, jeździł prosto i było bez żadnych przygód.
- budowniczy89
- Świeżak
-
suchy558 - Bywalec
Kaai napisał(a):no anglik, jak widać po licznikach.
powiedziałbym raczej, że Irlandczyk, jak widać po tablicy
CB600 Hornet `05 | http://bikepics.com/members/suchy558/
-
suchy558 - Bywalec
A czy w lepszym stanie za te pieniÄ…dze znajdÄ™ coÅ› z tego modelu? Czy tak bardzo przeszkadza ta rdza
? Chodzi mi o to czy za takie pieniądze warto kupić takie moto w takim stanie wizualnym, bo technicznie wygląda na to ze jest ok, sprzedający wrzucił filmik na yt z pracą silnika. Wiadomo, że po filmie ciężko ocenić ale na odcince nie kopci, ładnie się wkręca na obroty, chodzi równo i przede wszystkim nie słychać żadnych niepokojących odgłosów z silnika. Opony spokojnie jeszcze pojeżdżą napęd w miarę chyba ok. Więc? Co myślicie o tym sprzęcie za taką cenę?

- budowniczy89
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość