• Strona 1 z 1
Posiadam zabytkowy motocykl, który dostałem po dziadku 2 lata temu i wtedy też była sporządzona umowa. Niestety dziadek nie żyje od roku, a ja stwierdziłem, że mam już potrzebne środki do odrestaurowania. I teraz moje pytanie jak mam się zabrać do rejestracji pojazdu ? Motor nie był rejestrowany od 20 lat jest stary dowód ale brak przeglądów itd i sam do końca nie wiem co z tym zrobić proszę więc o pomoc może ktoś też miał taką sytuacje ?
Posiadam zabytkowy motocykl, który dostałem po dziadku 2 lata temu i wtedy też była sporządzona umowa. Niestety dziadek nie żyje od roku, a ja stwierdziłem, że mam już potrzebne środki do odrestaurowania. I teraz moje pytanie jak mam się zabrać do rejestracji pojazdu ? Motor nie był rejestrowany od 20 lat jest stary dowód ale brak przeglądów itd i sam do końca nie wiem co z tym zrobić proszę więc o pomoc może ktoś też miał taką sytuacje ?
- logster@o2.pl
- Świeżak
-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
najprostszą możliwą metodą
potrzebny jest przegląd i wymiana DR (w tej kolejności)
nie opisałeś jak został rozwiązany problem przekazania aktu własności o2o (darowizna, spadek lub tym podobnie).
potrzebny jest przegląd i wymiana DR (w tej kolejności)
nie opisałeś jak został rozwiązany problem przekazania aktu własności o2o (darowizna, spadek lub tym podobnie).
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
madcap napisał(a):nie opisałeś jak został rozwiązany problem przekazania aktu własności o2o (darowizna, spadek lub tym podobnie).
To podpis na umowie kupno-sprzedaz nie wystarcza w takim wypadku ?
tea who you yea bunny
-
zxer - Stały bywalec
zxer czytaj ze zrozumieniem
napisałem z użyciem "lub tym podobnie"
poza tym, czy kupiłby od dziadka?...
napisałem z użyciem "lub tym podobnie"
poza tym, czy kupiłby od dziadka?...
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości