proszę powiedzcie co myślicie :(
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Uważam że to dobry pomysł. Kawasaki ninja 250 ccm w sam raz jeżeli juz jeżdziłaś na moocyklu o pojemności 175 ccm i uważasz ze jest wszystko ok to nie masz sie czym martwić.
Tylko pamiętaj Jazda na motocyklu ma ci sprawiac frajde. 

Pal gumÄ™ nie dusze. ;]
- wojtas1991
- Świeżak
ogarnij jakas ekipe motocyklowa jak jestes ładna to Cie bede wspierac
Akcesoria do moto z carbonu Potrzebujesz ? pisz !
-
DostojnyKocur! - Świeżak
Joasiu, super że masz motywację!
Bierz się za prawko jak najszybciej, to zmiana przepisów idzie, a trochę się schodzi i na kursie i w "oczekiwaniu" na egzamin - zwłaszcza teraz, w sezonie i przed zmianą przepisów.
Tak sobie pomyślałam, że się jeszcze jedną informacją podzielę.
Przy moim wzroście (162) dobra wysokość siodła to 770-790 mm - ze wskazaniem, że ważna jest szerokość kanapy (przy węższej siedzenie może być wyżej).
To może się przydać przy typowaniu przyszłego zakupu
i pisz jak Ci idzie - nawet na priv
Bierz się za prawko jak najszybciej, to zmiana przepisów idzie, a trochę się schodzi i na kursie i w "oczekiwaniu" na egzamin - zwłaszcza teraz, w sezonie i przed zmianą przepisów.
Tak sobie pomyślałam, że się jeszcze jedną informacją podzielę.
Przy moim wzroście (162) dobra wysokość siodła to 770-790 mm - ze wskazaniem, że ważna jest szerokość kanapy (przy węższej siedzenie może być wyżej).
To może się przydać przy typowaniu przyszłego zakupu

i pisz jak Ci idzie - nawet na priv

-
tiarus - Świeżak
Mam kolezanke, ktora ma 155cm i smiga na Suzuki V-Strom 1000. Musielismy z jej mezem obnizyc tylne zawieszenie za pomoca Kubalink z tylu o 3.5 cm a z przodu w tripple tree o 2 cm. Swietnie sobie radzi mimo dosc niskiego wzrostu.
Ninja 250 to bardzo przyzwoity motor o swietnym spalaniu. Z drugiej strony, jesli lubisz jazde po polnych drogach to moze jakies enduro?
Powodzenia!
P.S. Moze i jestem tutaj swiezakiem, ale pare wiosen juz przejezdzilem ;o)
Ninja 250 to bardzo przyzwoity motor o swietnym spalaniu. Z drugiej strony, jesli lubisz jazde po polnych drogach to moze jakies enduro?
Powodzenia!
P.S. Moze i jestem tutaj swiezakiem, ale pare wiosen juz przejezdzilem ;o)
VFR800, DR650, TRX680, DL650, CBR100RR
-
tomskitulsa - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości