Blokady w Romecie Rxl 2t 2010rok
• Strona 1 z 1
Blokady w Romecie Rxl 2t 2010rok
Witam,mam ogromną prośbę czy możecie mi powiedzie gdzie jest blokada w Romecie Rxl 2t Bo odłączyłem kabelek od sprzęgła który szedł do modułu i idzie po prostej 65-70 a widziałem filmiki na youtube ze szedł ponad 80 po zdjęciu wszystkich blokad...Proszę o pomoc
Z góry dziekuje
Z góry dziekuje
misiu
- edziozkrainy
- Świeżak
-
zioomeek09 - Świeżak
- edziozkrainy
- Świeżak
http://www.scigacz.pl/Blokady,w,skutera ... ,4581.html
Masz i sprawdzaj po kolei, choć też jestem zdania, że przy tej prędkości to blokad już dawno nie ma, bądź nigdy nie miał.
Masz i sprawdzaj po kolei, choć też jestem zdania, że przy tej prędkości to blokad już dawno nie ma, bądź nigdy nie miał.
-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
http://www.youtube.com/watch?v=JXUHuibNpl8
Zobacz ten filmik mam taki sam skuter a mój idzie niecałe 70 i wiecej nie chce a na filmiku wida ze ten gościu co ma tego skutera jedzie prawie 80
Zobacz ten filmik mam taki sam skuter a mój idzie niecałe 70 i wiecej nie chce a na filmiku wida ze ten gościu co ma tego skutera jedzie prawie 80
misiu
- edziozkrainy
- Świeżak
Może ma lepszy stan techniczny od Ciebie, może lepiej dotarty, może jechał z górki, może z wiatrem, może zatankował lotnicze paliwo, może...
To że macie te same skutery nie oznacza, że muszą osiągać taką samą prędkość, kombinacji jest wiele, by zmienić osiągi skutera, wiec to jest taka zgadywanka. W każdym razie blokad nie masz.
To że macie te same skutery nie oznacza, że muszą osiągać taką samą prędkość, kombinacji jest wiele, by zmienić osiągi skutera, wiec to jest taka zgadywanka. W każdym razie blokad nie masz.
-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości