Pierwszy motocykl do ok. 5k
• Strona 1 z 1
Pierwszy motocykl do ok. 5k
- Jakie masz doświadczenie (ile km na jakim sprzęcie): od dziecka jeździłem jakimiś komarami, wsk'ami i tego typu sprzętami, aktualnie skuter, czyli doświadczenie praktycznie zerowe jeśli chodzi o poważniejsze motocykle.
- Wiek, waga, wzrost: 17 lat, 183cm wzrostu, waga koło 68kg
- Do jakich celów chcesz używać motocykla: jazda na codzień, w większości czasu poza miastem (mieszkam 30km od miasta w którym się uczę) do tego dochodzi plecak przez większość jazdy.
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie? myślę że powyżej 6tys km.
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach? myślę że w granicach 5k na maszynę, a na ciuchy będzie oddzielny budżet.
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie? tyle ile będzie wymagał
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ…: sportowe, nakedy.
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę?
I tu już jest problem, 18 lat kończę 26 stycznia 2k13 czyli już nowe prawo jazdy, co za tym idzie muszę się rozglądać za czymś do 35kW. Zastanawiałem się nad gs'em 500 i tu moje pytanie: ile kW ma wpisane w dowód? Z tego co widziałem to powinien się zmieścić w tych wymogach na A2, ale na większości aukcji jest podawana ilość KM która jest według mnie zawyżona, więc już mam mętlik w głowie. Bo chyba gs'y miały po 46KM czy się mylę?
Zakładam ten temat wcześniej bo możliwe że miałbym okazję coś kupić już na wakacje.
Może ktoś ma jeszcze jakieś inne propozycje co do motocykli na A2 którymi było by się warto zainteresować?
- Wiek, waga, wzrost: 17 lat, 183cm wzrostu, waga koło 68kg
- Do jakich celów chcesz używać motocykla: jazda na codzień, w większości czasu poza miastem (mieszkam 30km od miasta w którym się uczę) do tego dochodzi plecak przez większość jazdy.
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie? myślę że powyżej 6tys km.
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach? myślę że w granicach 5k na maszynę, a na ciuchy będzie oddzielny budżet.
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie? tyle ile będzie wymagał
- Jakie motocykle Ci siÄ™ podobajÄ…: sportowe, nakedy.
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę?
I tu już jest problem, 18 lat kończę 26 stycznia 2k13 czyli już nowe prawo jazdy, co za tym idzie muszę się rozglądać za czymś do 35kW. Zastanawiałem się nad gs'em 500 i tu moje pytanie: ile kW ma wpisane w dowód? Z tego co widziałem to powinien się zmieścić w tych wymogach na A2, ale na większości aukcji jest podawana ilość KM która jest według mnie zawyżona, więc już mam mętlik w głowie. Bo chyba gs'y miały po 46KM czy się mylę?
Zakładam ten temat wcześniej bo możliwe że miałbym okazję coś kupić już na wakacje.
Może ktoś ma jeszcze jakieś inne propozycje co do motocykli na A2 którymi było by się warto zainteresować?
- Kazu
- Świeżak
Ja mam ZZR600 z papierami na 25KW. Takie sprzęty łatwo dostań u naszych zachodnich sąsiadów bo u nich takie prawo funkcjonuje już od wielu lat. Potem nie musisz kupować nowego moto tylko odblokujesz i dalej jeździsz
-
mati22252 - VIP Åšcigacz.pl
- pietrek7557
- Bywalec
- Kazu
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość