Napęd Suzuki Dr 350 S (93r) SK42B
• Strona 1 z 1
Napęd Suzuki Dr 350 S (93r) SK42B
Witam. Potrzebuje pomocy w zakupie zestawu napędu (łańcuch + zębatki). Z tego co wyczytałem, to łańcuch DID jest najlepszy.
Obecnie mam zębatki 13/45 lub 14/45. Interesuje mnie to samo przełożenie lub trochę bardziej na prędkość.
Cena ok. 350zł. Najbardziej interesowały, by mnie linki do allegro.
Obecnie mam zębatki 13/45 lub 14/45. Interesuje mnie to samo przełożenie lub trochę bardziej na prędkość.
Cena ok. 350zł. Najbardziej interesowały, by mnie linki do allegro.
- Ussama
- Świeżak
did nie jest najlepszy, jest sporo duuuuuuuuuużo lepszych łancuchów przy których did to chinczyk
przełozenie dobierz sobie sam, my ci nie doradzimy. zalezy gdzie i jak chcesz smigac, w jakim stanie masz moto itp itd. skoro masz takie przełozenia to pomysl czy chcesz wiekszy v max ( mniejsza zebatka z tyłu/wieksza przód ) czy lepsze przyspieszenie ( odwrotnie jak przy v maxie )
allegro kazdy ma i ja i ty wiec sam sobie poszukaj
dodam tylko żebys szukał stalowych tylnych zebatek - są wytrzymalsze, a łancuch najlepiej oringowy

przełozenie dobierz sobie sam, my ci nie doradzimy. zalezy gdzie i jak chcesz smigac, w jakim stanie masz moto itp itd. skoro masz takie przełozenia to pomysl czy chcesz wiekszy v max ( mniejsza zebatka z tyłu/wieksza przód ) czy lepsze przyspieszenie ( odwrotnie jak przy v maxie )
allegro kazdy ma i ja i ty wiec sam sobie poszukaj
dodam tylko żebys szukał stalowych tylnych zebatek - są wytrzymalsze, a łancuch najlepiej oringowy
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Co myślicie o takim zestawie za 422zł:
DID520V -108 - wzmocniony łańcuch o-ringowy
SUNR1-3631-41 - zębatka tylnia stalowa
SUNF323-15 - zębatka przednia
Chciałbym zrobić przełożenie na prędkość więc do przodu dałem większa a do tyłu mniejsza
Czy wszystko będzie pasować ? Czy liczba ogniw jest poprawna ?
P.S. Opłaca się dopłacić 30zł do DID VX2 zamiast DID V ?
DID520V -108 - wzmocniony łańcuch o-ringowy
SUNR1-3631-41 - zębatka tylnia stalowa
SUNF323-15 - zębatka przednia
Chciałbym zrobić przełożenie na prędkość więc do przodu dałem większa a do tyłu mniejsza

P.S. Opłaca się dopłacić 30zł do DID VX2 zamiast DID V ?
- Ussama
- Świeżak
- DrBartek
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości