Liczniki R6
• Strona 1 z 1
Liczniki R6
Witam. Mam problem - otóż jestem szczęśliwym posiadaczem R6 '99 i dziś gdy jechałem sobie spokojnie tak koło 40 km na godzinę zgasły mi jakiekolwiek kontrolki a na wyświetlaczu prędkości widniała magiczna cyfra 0. Po jakichś 10 min wszystko wróciło do normy, wyświetlacze są sprawne itd. Czym mogłaby być spowodowana taka usterka? Mogę mieć problemy z instalacją? Pytam bo w razie powtórzenia się przy wiekszych prędkościach moge pruć 70 km/h ponad dopuszczalną i mieć sporą niespodziankę w postaci mandatu
Z góry dziękuję za pomoc
LWG

Z góry dziękuję za pomoc

Per aspera ad astra
- Faelian
- Świeżak
Nie wiem czy Ci to pomoże, ale miałem podobną sytuację z tym, że licznik rozłączał się na każdej większej nierówności na drodze i po chwili włączał się ponownie, przyczyną oczywiście był luźny kabelek doprowadzający plus, więc w Twoim przypadku nie wygląda to na problem w instalacji.
Wjechałeś w dziurę podczas gdy licznik zgasł? Może masz gdzieś przerwaną ścieżkę w liczniku.
Wjechałeś w dziurę podczas gdy licznik zgasł? Może masz gdzieś przerwaną ścieżkę w liczniku.
-
komarcc - VIP Åšcigacz.pl
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości