[Aktualności] Wypadek motocyklowy z bardzo bliska
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Pier** jak potluczeni. Przeanalizujcie film. Kolo jedzie conajmniej 40 metrow na sekunde to jest okolo 140 km/h. Nas sie tepi za predkosc a odpuszczacie zdezelowanej smieciarskiej puszcze po wiejskim tuningu ? WSTYD! <br><hr>zxer
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W tle widać bloki, teren zabudowany, 2 pasy ruchu max 70/h, motocykliści super widoczni, wg mnie i tak motocyklistów wina ale niedotleniony też nie jechał wolno.<br><hr>scz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zebrało się kilka niekorzystnych czynników m. in. gapiostwo, gość z kamerą patrzy w prawo dwa razy, raz kiedy rusza i drugi jak już wjeżdża na pas - to go uratowało, ofiara wypadku popatrzyła tylko raz. Poza tym słońce oślepia z przodu, kierowca samochodu za szybko jedzie, motocykliści rozpędzają się słabo (auto jadące przed nimi jest już daleko z przodu w momencie wypadku, a jakiś supercar to to nie jest)...<br><hr>iAndrzej
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Masz absolutna racje, sam tez wjezdzam na lewy, jednak zobacz jak sie uczy mlodych adeptow na prawo jazdy - prawy pas, najlepiej jedz przy krawezniku na egzaminie, tam gdzie sa dziury, piasek, wyjazdy z bocznych ulic, zaparkowane samochody i duze wolne pojazdy, ktore calkowicie zaslaniaja motocykliste... <br><hr>PCHKomentatorzy napisał(a):standardowy błąd przy włączaniu się do ruchu na wiele pasów w lewo! należy się włączyć do lewego pasa i potem dopiero zmienić pas jak wszyscy cię widzą! nigdy bezpośrednio na prawy pas, bo ci co nim jadą zobaczą cię dopiero przed przednią szybą. w 3m jeden z krzyży na św Wojciechu właśnie o tym przypomina.<br><hr>didi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mylisz się, mnie gość w Polsce trzepnął bo się zagapił na **** na przejściu i przefrunął na czerwonym. Całe szczęście, że tylko zderzakiem złamał mi nogę bo mogło być gorzej.<br><hr>krystianKomentatorzy napisał(a):Ze swojej story powiem tylko tyle ze przed skrzyzowaniem nie bylo ani znaku stop ani ustap pierwszenstwa... takie rzeczy tylko w Rosji:) i do tych wszystkich ktorzy mowia ze koles autem jechal za szybko to moga byc bledzie (moga!) bo nie wiadomo czy to jest teren zabudowany.<br><hr>Tomek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bądźcie obiektywni. Gdyby zamienić rolami samochód z motocyklem to wszyscy byście krzyczeli że wina puszki. Dla mnie oczywista wina motocyklistki, kierowca samochodu winny najwyżej przekroczenia prędkości.<br><hr>grzegorz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości