Suzi k1 1000 gsxr wtrysk nie podaje paliwa motocyk niepali
• Strona 1 z 1
Suzi k1 1000 gsxr wtrysk nie podaje paliwa motocyk niepali

Witam mam suzuki k1 1000 gsxr potrzebuje kogoś z okolic warszawy bo 2 lata motorek składałem i zrobiłem nim ok 2,5tys km i nie wiem co sie stało ale wtryski nie podają paliwa zdjąłem air box oczywiście nie odczepiając Czujników przekręcam manetkę i patrzę a tam tylko siknięcie z jednego i to wszystko. Podłączałem wtryski pod bateryjkę po kolej i wszystkie normalnie sikają paliwem. pompka normalnie robi ciśnienie nowy łańcuszek rozrządu. potrafi odpalić na 2 min i silnik pali tylko na 2 lub max 3 gary ciśnienie komory spalania 12-12-12-13 .Iskra konia zabije fajki nowe , nowe świece nowe fajki proszę o pomoc kto ma taki motocykl aby sprawdzić komputer, Komputer błędów nie wykazuje więc to nie może być żaden czujnik
- iskierkakochana@o2.pl
- Świeżak
Koledze raz znajomy GPX zalal slabym paliwkiem i byla lipa. Skonczylo sie holowaniem i polamanymi owiewkami przy probie zaladowania na przyczepke (plug zahaczyl).
Tak wiec Tomera moze miec racje. Trzeba pierwszo to wykluczyc potem reszte patrzec.
Tak wiec Tomera moze miec racje. Trzeba pierwszo to wykluczyc potem reszte patrzec.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
po zmianie paliwa, wytestuj pompę na to ile daje mililitrów paliwa przez 10sek (jest to w serwisówce) i najlepiej jakbyś walnął ten manometr na sprawdzenie ciśnienia w listwie. Przekaźnik pompy paliwa też sprawdź tzn. czy zawsze się włącza kiedy powinien.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
Paliwko świeżutkie tylko leje po tygodniu wiem że jest już straszna lipa. To czy podaje daną ilość paliwa to nie wiem sprawdzę .
Pompka na chwile się włącza przy uruchomieniu zapłonu , Później się uwłacza jak silnik odpalam. Fakt że jej sterownik to komputer po odpaleniu chodzi cały czas
Pompka na chwile się włącza przy uruchomieniu zapłonu , Później się uwłacza jak silnik odpalam. Fakt że jej sterownik to komputer po odpaleniu chodzi cały czas

- iskierkakochana@o2.pl
- Świeżak
jakaś pierdoła musi być. Przez neta już wiecej chyba się nie dowiesz.
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości