Mix piosenek o motocyklach, motocyklistach
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Mix piosenek o motocyklach, motocyklistach
Mix piosenek o motocyklach, motocyklistach cz.1
http://www.youtube.com/watch?v=8lXOSzipNZE (otwórz link)
Niedługo będzie więcej części.
cz.2
http://www.youtube.com/watch?v=NYFY_C5S1FM (otwórz link)
http://www.youtube.com/watch?v=8lXOSzipNZE (otwórz link)
Niedługo będzie więcej części.
cz.2
http://www.youtube.com/watch?v=NYFY_C5S1FM (otwórz link)
Ostatnio edytowano 14/5/2012, 15:18 przez adrian989, łącznie edytowano 1 raz
- adrian989
- Świeżak
ja się pytam: po co ?
te teksty piosenek robią szał ale pod gimnazjum a nie tutaj.
te teksty piosenek robią szał ale pod gimnazjum a nie tutaj.
how low can you go? | www.pajacyk.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
Nie koniecznie, mi akurat podobaja sie teksty MCC , ich muza daje kopa i nie tylko ja tak sadze, bardzo duzo motocyklistow ich slucha a watpie zeby wszyscy byli gimnazjalistami. Dla mnie spoko. Czekam na wiecej.
-
daniel9970 - Świeżak
Mnie to nie kreci w ogole to ja wole ostre jebn****ie a nie belkot , a najbardziej takie piosenki kreca STUNT swirow na skuterach
Kawasaki ZX-9R Ninja
-
MonsterEnergy666 - Świeżak
http://www.youtube.com/watch?v=qrpD0WyAe8c
najlepciejszy bit ...nawet jakies moto w tle sie przewija
najlepciejszy bit ...nawet jakies moto w tle sie przewija
tea who you yea bunny
-
zxer - Stały bywalec
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
jezuuu Waszka G... to wrzućcie jeszcze bonusa rpk, i tych ostatnio co wyskoczyli z klipem z poprawczaka... uliczne twarze czy jakoś tak.. no jak można tego słuchac ja się pytam?
Polecam jeszcze Mecenas- prawdziwe słowo.. przynajmniej się pośmiać można.
Tak samo teksty Firmy jak się dobrze wsłuchać to człowiek się kładzie ze śmiechu. a! i Rycha mi jeszcze brakuje z inteligentnym wyrazem twarzy i jego np. "szacunek ludzi ulicy"- przynajmniej dobre podkłady mu Decks robi.
Polecam jeszcze Mecenas- prawdziwe słowo.. przynajmniej się pośmiać można.
Tak samo teksty Firmy jak się dobrze wsłuchać to człowiek się kładzie ze śmiechu. a! i Rycha mi jeszcze brakuje z inteligentnym wyrazem twarzy i jego np. "szacunek ludzi ulicy"- przynajmniej dobre podkłady mu Decks robi.
-
kravec - Administrator
Demony madrosci ;D Niektorym trzeba subtitles podkladac bo nawet z wymowa maja problemy. Zawsze zastanawia mnie jakie musi byc IQ kogos kto slucha takiej muzyki. Rozumiem, ze muzyka ma sluzyc odprezeniu i relaksowac, ale czemu sluza te malpie piosenki naprawde nie rozumiem. Jeszcze brakuje szacunku ludzi ulicy ... chyba,ze juz byl, nie bardzo ogladalem te pierdoly
jak juz ktos wczesniej slusznie zauwazyl, to jest chyba muzyka dzieci getta, raczej ktos dojrzaly nie bedzie sobie nia zawracal glowy
jak juz ktos wczesniej slusznie zauwazyl, to jest chyba muzyka dzieci getta, raczej ktos dojrzaly nie bedzie sobie nia zawracal glowy
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
ludzi słuchający tej muzyki to najczęsciej skrzywdzeni przez nie sprawiedliwy świat, nauczyciel zły bo nie przepuścił do nastepnej kalsy, matka zła bo sie czepia a synek albo córka zjebiści nie widzą nic złego w chlaniu, ćpaniu i paleniu
-
KAPELA911 - Bywalec
To Wam pokażę przekozak numer od Ryśka Peji.
Do 1:13 jest dosyć niewinnie, nawet bym powiedział ze jak na Peję to potulnie. Na poczatku sobie pomyślałem, ze to moze byc jego jeden kawałek z niewielu w którym nie rzuca miesem na prawo i lewo. A co sie dzieje po 1:13 to sami zobaczycie
http://www.youtube.com/watch?v=mYFF6Z5a ... re=related
Dobry rap nie jest zły. Firmy itp. to takie składy na pokaz. Jak ktos lubi, nie ma sprawy. Ale jak dla mnie, Ci 'raperzy' w porównaniu do raperów maja żenujący poziom.
Do 1:13 jest dosyć niewinnie, nawet bym powiedział ze jak na Peję to potulnie. Na poczatku sobie pomyślałem, ze to moze byc jego jeden kawałek z niewielu w którym nie rzuca miesem na prawo i lewo. A co sie dzieje po 1:13 to sami zobaczycie
Dobry rap nie jest zły. Firmy itp. to takie składy na pokaz. Jak ktos lubi, nie ma sprawy. Ale jak dla mnie, Ci 'raperzy' w porównaniu do raperów maja żenujący poziom.
-
Arturo925 - Stały bywalec
dobry rap nie jest zły dokładnie. Ja mogę słuchać eldo, ma normalne teksty i facet jest mega ogarnięty przy czym jest wielkim patriotą. Wystarczy wysłuchać któregoś wywiadu w którym bierze udział.
A po za tym pih czasem ma dobre kawałki, trzeci wymiar, grubson ( chodź to nie wiem czy się zalicza pod rap ale kawałki ma dobre) HIFI banda i ze starszych oczywiście grammatik. Co kto lubi jeden lubi dobry rap inny techno a trzeci rock. Słucham generalnie tego co w ucho wpadnie i na pewno nie nastawiam się na jeden gatunek muzyki
A po za tym pih czasem ma dobre kawałki, trzeci wymiar, grubson ( chodź to nie wiem czy się zalicza pod rap ale kawałki ma dobre) HIFI banda i ze starszych oczywiście grammatik. Co kto lubi jeden lubi dobry rap inny techno a trzeci rock. Słucham generalnie tego co w ucho wpadnie i na pewno nie nastawiam się na jeden gatunek muzyki
how low can you go? | www.pajacyk.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
Arturo925 napisał(a):Na poczatku sobie pomyślałem, ze to moze byc jego jeden kawałek z niewielu w którym nie rzuca miesem na prawo i lewo.
Przecież w 0:01 mówi k*rwa
Jak chcecie dobrego rapa z moto akcentem w klipie to ogarnijcie Cytryny Fokusa. Kawałek kot, ale niektórzy muszą z 3 razy przesłuchać żeby się z refrenem oswoić
http://www.youtube.com/watch?v=kGKJkfY_DPA
-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
Arturo925 napisał(a):To Wam pokażę przekozak numer od Ryśka Peji.
Dosluchalem az do 30 sekundy, w tym czasie co artysta zaprezentowal to:
- powazne problemy z dykcja (seplenienie)
- teksty ...heheheh ... teksshihihi ... teksty na poziomie ksiazek jakie pisalem na maszynie dziadka gdy uczylem sie alfabetu
- brak podstawowej wiedzy z przedmiotu umuzykalnienie
A teraz spojrzmy na wspaniale teksty, bo przeciez muzyka to petla pustosci.
Dla zwariowanych wariatek, dla wszystkich kobiet , dla ktorych milosc jest (zlapanie oddechu) uczuciem najwyzszym. Dla wszystkich kobiet taaa (chyba w tym momencie autor zupelnie sie rozkojarzyl po tym jak zauwazyl ze w cos wdepnol) i dalje, nikt nie chce byc samotny, dzis chcialbym cie przytulic, zwariowac wlasnie z toba, nie chce sie zamulic, wiem masz innego wiec dlaczego mnie calujesz ... koniec, minelo 30 sekund. No coz ja moge powiedziec, kazdy lubi cos innego ale jak komus sie takie cos podoba to proponuje taka oto piosenke
Piękną żonę chciał książę mieć,
Szybko oświadczył się ona rzekła nie,
Łzy wylewał i włosy rwał
Przestał całkiem jeść,
Cały dwór rozpaczał wraz z nim,
On prezenty jej słał, aż się biednym stał,
Choć to bajka uwierzcie że,
Wcale dobrze to nie skończyło się.
Ref.:
Monalizą byłaś mi,
Marzyłem tylko o tobie,
Rysowałem serca dwa,
Pytałaś po co to robię,
Chciałaś masz tylko co,
Pora już skończyć to.
Bardzo chciała za króla wyjść,
Umiała marszczyć brew,
Wzdychać ach i ech,
Nie dostrzegał jej zalet nikt,
Wciąż stroiła się,
Cały dwór z jej manier się śmiał,
Trwało to wiele lat,
Nazbierała szmat,
Choć to bajka uwierzcie że,
Wcale dobrze to nie skończyło się.
Było tak, uwierzcie że,
Dobrze to nie skończyło się.
2x Ref.:
teksty sa na tym samym poziomie, moze ciutke bardziej nawet dopracowane, i muzycznie kolesie o wiele lepsi, ci przynajmniej spiewaja a do tego czysto i wyraznie
http://www.youtube.com/watch?v=OE7pXl6cmm0
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Eldo wcale taki ogarnięty zawsze nie jest... to zależy na jakiego Leszka się trafi (wystarczy zobaczyć stary wywiad z którego powstał "Eldoka na densflorze").. jego pły ta 'Nie pytaj o nią" jest według mnie bardzo dobra, innych całych nie przesłuchałem, wiem tylko że czasami wali mu na czaszkę. Choć teksty ma na dużo wyższym niż przeciętny polski wykonawca poziomie.
OSTR też jest całkiem do rzeczy, chłopak ma umiejętności, niektóre kawałki tekstowo też są ok.
Paluch, fokus, kali, PiH i tam paru innych- czasami im się coś uda zrobić. Chada też coś tam fajnego miał. Szkoda że większość z nich ma jakieś plamy typu kawałek Fokusa z Dodą czy długopisy od Chady
Z takich ciekawszych polecam 52 dębiec "trip"- dobra płyta (szkoda że nie całość)- polecam "odblokuj", "gdzie ty jestes",
Tadek z firmy ostatnio ponagrywał kilka patriotycznych udanych kawałków, też warte posłuchania.
Ja lubię jeszcze Sokoła, Pono też czasami nieźle nawijał w dawniejszych czasach (podchodziła mi zipera i wwo). Nie trawię kompletnie peji, tedego, i wszystkich trepów typu waszka g, macca squad itd. Tak samo jak totalnie nie jaram się i nie lubię Pezeta.
OSTR też jest całkiem do rzeczy, chłopak ma umiejętności, niektóre kawałki tekstowo też są ok.
Paluch, fokus, kali, PiH i tam paru innych- czasami im się coś uda zrobić. Chada też coś tam fajnego miał. Szkoda że większość z nich ma jakieś plamy typu kawałek Fokusa z Dodą czy długopisy od Chady
Z takich ciekawszych polecam 52 dębiec "trip"- dobra płyta (szkoda że nie całość)- polecam "odblokuj", "gdzie ty jestes",
Tadek z firmy ostatnio ponagrywał kilka patriotycznych udanych kawałków, też warte posłuchania.
Ja lubię jeszcze Sokoła, Pono też czasami nieźle nawijał w dawniejszych czasach (podchodziła mi zipera i wwo). Nie trawię kompletnie peji, tedego, i wszystkich trepów typu waszka g, macca squad itd. Tak samo jak totalnie nie jaram się i nie lubię Pezeta.
-
kravec - Administrator
• Strona 1 z 2 • 1, 2