Zobacz wątek - Enduro 50 cc Rękawice Kask google
NAS Analytics TAG

Enduro 50 cc Rękawice Kask google

Enduro, Cross
_________

Enduro 50 cc Rękawice Kask google

Postprzez daderga » 11/5/2012, 19:27

Witam planuje kupić ubiór na enduro 50 cc, bo narazie mam kask ls2 i to wszystko.
Interesują mnie raczej rzeczy używane.
Więc co mi polecicie w cenach
kask do 200 zł używany
google tutaj nie wiem ( do kasku siÄ™ dobiera?)
Rękawice 100 zł używane
ceny mniej więcej plus minus jak będzie kask za 40 zł więcej to nic się nie stanie.
Szukałem troszkę, ale nie orientuje się kompletnie.
Co mi polecacie z wyżej wymienionych cen i czy kupowanie kasku przez neta bez przymierzania jest ryzykowane, dodam że stary kask ma roz M
PS : nie mogę się dowiedzieć czym różnią się kaski na cross / enduro od tych na sporty nakedy etc. Po co mają taką szczęke do przodu.
To tylu nie wiedziałem jaki dział i wybrałem ten z góry dziękuje.
daderga
Świeżak

Postprzez xenOn » 11/5/2012, 20:33

najlepiej to jedź do sklepu i dobierz sobie to co Ci sie podoba bo mieć na głowie kask który jakoś kolo przepocił to osobiście mi nie leży, tyle w temacie ...
1 - kask zmierz w sklepie zeby zoabczyc jaki rozmiar Ci pasuje i jeśli tak bardzo chcesz uzywany to kup na allegro.
2 - google są do kazdego kasku ze szczęką więc sie nie dobiera i to też możesz kupić na allegro
3 - rękawice, jedziesz do sklepu, mierzysz, kupujesz
xenOn
Świeżak

Postprzez henio12323 » 11/5/2012, 20:35

kup sobie kask crossowy do 200 zł co znajdziesz generalnie jak podobna cena to i podobna jakość. do tego dokup sobie gogle, nawet mogą byc narciarskie które są tanie. ale crossowe lepiej lezą i są wygodniejsze

rękawiczki do 100 zł spoko kupisz nowe, np foxa za 60-70 zł mozna kupic crossowe rękawiczki są dobre do latania nie są grube wiec nie jest w nich gorąco tak jak w typowo ulicznych
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250

Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
henio12323
Moderator

Powrót do Offroad

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê