Plastiki do Peugeota xr 7 z xr 6
• Strona 1 z 1
Plastiki do Peugeota xr 7 z xr 6
Jak w temacie, czy potrafi ktoś odpowiedzieć na nurtujące mnie pytanie, czy plastiki z Peugeota xr 6 będą pasowały do xr 7? mam na myśli przednie boczne , w zasadzie wszystkie od baku w dół , pomijając obudowę licznika oraz lampę z czaszą. Ewentualnie czy mogę dobrać brakujące elementy od innego modelu? nie koniecznie peugeota
Szukałem na allegro, komplet jest nie do kupienia, dobiorę kilka ale za kosmiczne pieniądze jak na używki w kiepskim stanie. Moto jest praktycznie nowe (3 latek). Rozkminiałem też możliwość przeróbki na naked'a . Mogłbym pozbyć się lampy z owiewką i dobrać coś z "uniwersalek" na wspomnianym serwisie aukcyjnym. Proszę o pomoc mam nie lada dylemat.

Szukałem na allegro, komplet jest nie do kupienia, dobiorę kilka ale za kosmiczne pieniądze jak na używki w kiepskim stanie. Moto jest praktycznie nowe (3 latek). Rozkminiałem też możliwość przeróbki na naked'a . Mogłbym pozbyć się lampy z owiewką i dobrać coś z "uniwersalek" na wspomnianym serwisie aukcyjnym. Proszę o pomoc mam nie lada dylemat.
- lukasscigacz
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości