POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
-
motoluka - VIP Ścigacz.pl
Witam
Nazywam się Adam, mam 17 lat, mieszkam w Szczecinku. Póki co miałem okazje śmigać zazwyczaj maszynami rodem z PRL (WSK, Romet, Jawa, Simson) no i ewentualnie jakąś chińszczyzną - głównie skuterami. Miałem Ogara którym jeździłem jeden sezon i na tym się skończyło. Mam zamiar niedługo zrobić prawko, a potem to zobaczymy…
- AL18
- Świeżak
Michał z południa
Swoją przygodę z motocyklami dopiero zaczynam. Miejmy nadzieję, że będzie owocna.
Witam wszystkich!

Witam wszystkich!

-
hightower94 - Świeżak
Siema.
Widzę że z kolegą u góry dużo mnie łączy.
Też jestem Michał. Też z południa dokładnie to okolice Krakowa. Mam 17 lat - w listopadzie będzie 18. Przygodę z moto dopiero zaczynam i mam nadzieje że będzie ciekawa i nie pożałuję.
Pozdrawiam i jeszcze raz witam wszystkich.
Widzę że z kolegą u góry dużo mnie łączy.

Też jestem Michał. Też z południa dokładnie to okolice Krakowa. Mam 17 lat - w listopadzie będzie 18. Przygodę z moto dopiero zaczynam i mam nadzieje że będzie ciekawa i nie pożałuję.
Pozdrawiam i jeszcze raz witam wszystkich.
-
plastikowy - Świeżak
Patryk z Łęcznej 20km od Lublina
Lat 15. Smigałem Apriliką SR 2008 Gaźnik , teraz przesiadłem się na Derbi GPR 50 Racing z rocznika 2008 , filmik pod postem
No i kiedy widze motor z dala to mi troche odpier****

No i kiedy widze motor z dala to mi troche odpier****

Derbi GPR 2008' Racing -> Tenorka 

-
Pan Tenorek - Świeżak
Witam, Sylwek z Marek
Trochę o mnie:
Na początku rower wigry3, pózniej rower Romet górski26'', następnie też był Romet tyle że już OGAR 200 z silnikiem jawki50 - diabeł nie maszyna, jak każdy młody człowiek po kilku latach zachciało mi się crossa... więc w 8klasie podstawówki ruszyła w ruch szlifierka kątowa i spawarka i z poczciwego ogara urodził się cross... fakt faktem pod większość górek musiałem go wpychać no ale i tak była frajda bo błoto było wszędzie:)
Po super ekstra ogarze przyszedł czas na etz 250 która bardzo chętnie wyjeżdżała z domu o własnych siłach lecz wracała o moich siłach jak ją pchałem.... pózniej była cz350 o bardzo przyjemnym głosie pralki, następnie Yamaha Tenera 660 z 91r super sprzęt po wszystkim jeżdżący, obecnie śmigam Honda Varadero 1000 z 00r w kolorze czarnym
Trochę o mnie:
Na początku rower wigry3, pózniej rower Romet górski26'', następnie też był Romet tyle że już OGAR 200 z silnikiem jawki50 - diabeł nie maszyna, jak każdy młody człowiek po kilku latach zachciało mi się crossa... więc w 8klasie podstawówki ruszyła w ruch szlifierka kątowa i spawarka i z poczciwego ogara urodził się cross... fakt faktem pod większość górek musiałem go wpychać no ale i tak była frajda bo błoto było wszędzie:)
Po super ekstra ogarze przyszedł czas na etz 250 która bardzo chętnie wyjeżdżała z domu o własnych siłach lecz wracała o moich siłach jak ją pchałem.... pózniej była cz350 o bardzo przyjemnym głosie pralki, następnie Yamaha Tenera 660 z 91r super sprzęt po wszystkim jeżdżący, obecnie śmigam Honda Varadero 1000 z 00r w kolorze czarnym
- kucyk_323
- Świeżak
Witam.Na imie mam tomek.jestem po trzydziestce,w koncu znalazlem czas by zrobic prawko na motor no i oczywiscie zamirzam szybko cos kupic a ze jestem troche ekstremalny wiec chce od razu cos szybkiego.potrzebuje pomocy
- tomlachu
- Świeżak
Witam Wszystkich !! Dopiero rok temu zaczęłam swoją przygodę motocyklową od NSR 125 więc dużego doświadczenia nie posiadam.. w czasie oczywiście jednorazowo dosiadało się większych motocykli. Styczność z w/w maszynami miałam od dziecka. W gronie rodzinnym dość sporo osób się tym pasjonowało. W planach tegorocznych jest Yamaha yzf R6
Pozdrawiam serdecznie !
Pozdrawiam serdecznie !
- suziiii
- Świeżak