jaki motor najlepszy?
• Strona 1 z 1
jaki motor najlepszy?
Witam,jakiej marki motor kupic?do dyspozycji mam ok.17 tys. szukam czegos co bedzie mialo powyzej 160 koni ale nie chce tez duzej ciezkiej krowy.jaki model waszym zdaniem bedzie najlepszy?
- tomlachu
- Świeżak
- pietrek7557
- Bywalec
A ja myśle ze jak ktoś szuka moto 160+ KM to ma jakieś doswiadczenie na innych maszynach i już ma pojęcie o motocyklach i wie czego chce. I w dodatku szukając moto za 17 koła powinienes juz miec modele które cie interesują, powienies juz byc conajnmniej oczytany na ich temat ( bo kupowanie moto za 17 kafli bo ktos obcy zucił " ze jest dobre" to szczyt głupoty) a nie zakładac kolejny do niczego prowadzący temat i czekac ze ktos ci powie co kupic. To jest załosne i smieszne
A jak chcesz byc powaznie potraktowany to załoz temat tak jak tego wymaga wzór na forum ( sam sobie go poszukaj, chociaz tyle sie wysil)
A jak chcesz byc powaznie potraktowany to załoz temat tak jak tego wymaga wzór na forum ( sam sobie go poszukaj, chociaz tyle sie wysil)

-
shiver - Świeżak
"szukam kogos doswiadczonego z kim moglbym porozmawiac na temat zakupu motocykla.moze ktos pomóc?"
Po takim wyznaniu watpie ze ogarnia motocykle i jeszcze te wymagania: nie za mocny (ale od 160 KM), nie za ciezki, ma zapie****ać jak szatan i palić jak skuter. Udany jestes koles.
Po takim wyznaniu watpie ze ogarnia motocykle i jeszcze te wymagania: nie za mocny (ale od 160 KM), nie za ciezki, ma zapie****ać jak szatan i palić jak skuter. Udany jestes koles.
- pietrek7557
- Bywalec
widze ze zle miejsce wybralem na szukanie pomocy w tym temacie.chcialem prostej podpowiedzi a otrzymalem tatuskowato-wysmiewajace,szydercze riposty od ludzi ktorzy wogole mnie nie znaja a pisza o trumnach i o tym jaki to jestem zalosny.dziekuje bardzo za pomoc.napewno sie przyda.
- tomlachu
- Świeżak
ale masz problemy ;/
to forum nie gadu-gadu
masz wypełnij to i czekaj na sensowne odpowiedzi. pamietaj że na głupie pytania są tylko głupie odpowiedzi
viewtopic.php?t=49590
to forum nie gadu-gadu
masz wypełnij to i czekaj na sensowne odpowiedzi. pamietaj że na głupie pytania są tylko głupie odpowiedzi

viewtopic.php?t=49590
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
tomlachu napisał(a):.dziekuje bardzo za pomoc.napewno sie przyda.
A prosze cie bardzo, tylko wynieÅ› z tej pomocy jakies wnioski.
I patrz nawet Henio ci podał na tacy jak zalozyc temat, a ty dalej nic i sie jeszcze dziwisz i masz pretensje ze cie olewaja ludzie

-
shiver - Świeżak
Jak juz ogarniesz sie, mozesz pogadac ze mna gg:1428281. Ale najpierw wypelnij formularz! Jak bedziesz czegos szukal moge pojechac na ogledziny z Toba, jestem z Opola, wiec nie daleko. Nie jestem mechanikiem, ale pare rzeczy umiem dostrzec.
- pietrek7557
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości