JAKA POJEMNOSC NA POCZĄTEK
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Ja jeżdżę od miesiąca.
Kupiłem FZR 500 i jest gitara.
Odkręcam i idzie, jak nie chce to hamulce przecież też to ma.
A na takim pierdzioszku 125 ccm to się zanudzić można.
Dodam że nigdy wcześniej nie jeździłem motorem, skuterem ani niczym takim.
Ostatnio latałem cbr600rr i fajna sprawa.
Nie ma się czego bać tylko trzeba myśleć i mieć A4 i zakopiankę niedaleko:-) www.ostrajazda.com
Autor posta chyba nie przejawia zbyt aktywnośći?
Kupiłeś hulajnogę czy już załatwione moto??
Kupiłem FZR 500 i jest gitara.
Odkręcam i idzie, jak nie chce to hamulce przecież też to ma.
A na takim pierdzioszku 125 ccm to się zanudzić można.
Dodam że nigdy wcześniej nie jeździłem motorem, skuterem ani niczym takim.
Ostatnio latałem cbr600rr i fajna sprawa.
Nie ma się czego bać tylko trzeba myśleć i mieć A4 i zakopiankę niedaleko:-) www.ostrajazda.com
Autor posta chyba nie przejawia zbyt aktywnośći?
Kupiłeś hulajnogę czy już załatwione moto??
-
Ryjek - Świeżak
Panowie, może i ja sie wypowiem. jeszcze dwa miesiące temu nie miałem zielonego pojęcia ze po 12 latach wsiąde na motur
Słuchałem wielu opini i wyszedłem z założenia, ze motocykl o pojemności 600 wcale nie jest jakims tam potworem jeśli człowiek nie daje sie ponieśc adrenalinie. Ja w swoim przypadku od razu kupiłem GSR 600, motocykl prawie stukonny i wcale nie jest powiedziane, ze nie daje sobie rady. Trzeba tylko jeździć z rozwagą i tyle. Wiem kiedy można odkręcić i polecieć w 2,5 do setki a kiedy jechac spokojnie, 60-tka na czwóreczce...
Może i nie mam racji, ale według mnie, wiele tu zależy od prowadzącego i tyle. Ja wybranej opcji nie żałuje.
A co do kupowania po kolei pojemności dla mnie jest bezsensowne, wiemy jak ciężko później sprzedac moto w dobrej cenie...
pozdrawiam

Słuchałem wielu opini i wyszedłem z założenia, ze motocykl o pojemności 600 wcale nie jest jakims tam potworem jeśli człowiek nie daje sie ponieśc adrenalinie. Ja w swoim przypadku od razu kupiłem GSR 600, motocykl prawie stukonny i wcale nie jest powiedziane, ze nie daje sobie rady. Trzeba tylko jeździć z rozwagą i tyle. Wiem kiedy można odkręcić i polecieć w 2,5 do setki a kiedy jechac spokojnie, 60-tka na czwóreczce...
Może i nie mam racji, ale według mnie, wiele tu zależy od prowadzącego i tyle. Ja wybranej opcji nie żałuje.
A co do kupowania po kolei pojemności dla mnie jest bezsensowne, wiemy jak ciężko później sprzedac moto w dobrej cenie...
pozdrawiam
It's Another World
GSR 600
GSR 600
-
Aardvark - Świeżak
Witam!!! Ja powiem tyle wszystko co ma ponizej 487 pojemności jak dla mnie jest rowerem. Mam suzi GS 500 F hmm..opór powietrza poezja normalnie!!!! Na początku przerazała mnie cięzkosc bo moja Suzi wazy 180 - masa na sucho a ja byc szczupłą osobą. Ale dałam rade 

- olahehe
- Świeżak
Jaki motocyklo na początek?-to naprawde cięzki temat.
Nawet jeśli ktoś zacznie od 125 to jak przesiądzie się potem na coś większego to i tak jego nauka zacznie się jakby od nowa. Większa pojemność to szybsze przyspieszenie, większy ciężar . Z nauki na 125cm zostanie wyrobiony refleks.
Nawet jeśli ktoś zacznie od 125 to jak przesiądzie się potem na coś większego to i tak jego nauka zacznie się jakby od nowa. Większa pojemność to szybsze przyspieszenie, większy ciężar . Z nauki na 125cm zostanie wyrobiony refleks.
-
czarek. - Świeżak
olahehe napisał(a):Witam!!! Ja powiem tyle wszystko co ma ponizej 487 pojemności jak dla mnie jest rowerem. Mam suzi GS 500 F hmm..
Ty sie dobrze czujesz? Bo Ty akurat Tyle masz? Znasz trzy motocykle na krzyz i sie wypowiadasz. Jaki beton! 4 8 7 ?
http://cgi.ebay.co.uk/HONDA-VFR-400-NC3 ... dZViewItem
To tez jest Rower? "Lepiej napij sie piwka"
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości