WSBK na żywo
• Strona 1 z 1
WSBK na żywo
Mam małe pytanie. Gdzie można na żywo w internecie oglądać wyścigi z tej serii?
-
hightower94 - Świeżak
-
rosiboj - Moderator
-
hightower94 - Świeżak
Stary jak mozna byc takim leniem? Nie chcialo ci sie szukac, to zapytales na forum, dalem ci link to zamiast wejsc i zobaczyc co tam jest to ty pytasz a co tam jest;D Gdybys kliknol to bys widzial czy darmo czy nie darmo i ile kosztuje. 5 Euro placisz i nikt ci lachy nie robi, ogladasz kiedy chcesz i masz jakosc ze nie musisz sie domyslac na co patrzysz
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
-
hightower94 - Świeżak
A podczepiając temat od WSBK. Co sądzicie o komentatorach ?. Z wyścigu na wyścig jest coraz gorzej, już mam czasem dość, wiecznie jeden drugiego poprawia cały wyścig. Moim zdaniem powinien być jeden komentator, najlepiej pasjonat motocykli i fan wyścigów motocyklowych.
-
Throttle - Świeżak
Też mam wrażenie jakby komentatorzy byli tyle co przeniesieni ze zmagań snookera do SBK bo kompletnie gadają rozbierzne info albo wogole nie w czasie i nie na temat. Do pieca z nimi!!!!
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Jakich komentatorow macie? Jakiś polskich? Ja już dawno przestałem ich słuchać za to po english to można sie wiele ciekawych rzeczy dowiedzieć chociaż by na temat problemów pirelli które zwłaszcza w wersji wet nie dają rady na monza bo sie przegrzewaja
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Nie oglądałem niestety całości dzisiejszego wyścigu: cóż to za opóźnienia były? Pogoda? Nie padało przecież...
Kto oglądał na eurosporcie? Też nie mieliście po polsku?
Kto oglądał na eurosporcie? Też nie mieliście po polsku?
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości