Honda crm 75 Montesa
• Strona 1 z 1
Honda crm 75 Montesa
Witam, przeczytałem mnóstwo tematów ale nie dowiedziałeś się dużo na temat tego motoru.
Planuje zakup pierwszego motoru, więc proszę o szybką odpowiedź ;
ile pali ?
czy to jest duży motor ? ( mam 18 lat 180 cm ) ; rozmiarowo podobna do yamahy dt 80 ?
czy często się psuje ?
oraz jak wypada w porównaniu do innych 80 i czy lepiej kupić coś innego ?
Planuje zakup pierwszego motoru, więc proszę o szybką odpowiedź ;
ile pali ?
czy to jest duży motor ? ( mam 18 lat 180 cm ) ; rozmiarowo podobna do yamahy dt 80 ?
czy często się psuje ?
oraz jak wypada w porównaniu do innych 80 i czy lepiej kupić coś innego ?
...
- kiemon
- Świeżak
hahah, uspokoj sie ... myslisz ze kazdy siedzi na forum 24/h ?
ja nie raz czekalem na odpowiedz nawet 1 dzien
ja nie raz czekalem na odpowiedz nawet 1 dzien
Suzuki RMZ 250
-
matthew #3 - Świeżak
sprzet mało popularny choć niezły, crmki to były dosyc mocne enduraki, w tym modelu było stosunkowo niezłe zawieszenie, i silnik był w miare mocny ;D jedyna wada to ilosc motocykli i częsci zamiennych - za duzo tego nie ma ;/
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Może troche późno, ale to ponoć lepiej niż wcale:)
Kumpel ostatnio taką kupił, bardzo ciekawy egzemplarz 60k przebiegu na nominalnym tłoku, pewnie to dlatego że dyfuzor był zablokowany:D Rozmiarem bardzo przypomina dt 80, wagowo też. Zawieszenie przesadnie miekkie, ale nie jestem pewien czy wszystkie tak mają. Hamulec tarczowy tylko z przodu:/ Wizualnie przypomina troche starego KTMa MX80, taka "garbata" tylna owiewka. A może być problem z częściami. W CRMce 4 bieg nie działał po rozebraniu silnika okazało się żę jest tylko 2/3 jego trybu w skrzyni, a cała skrzynia jest inna niż powinna być- wszystkie tryby mają o 1 albo 2 zęby więcej, tryb będzie dorabiany na zamówienie. Ale ogólnie moto fajne.
Kumpel ostatnio taką kupił, bardzo ciekawy egzemplarz 60k przebiegu na nominalnym tłoku, pewnie to dlatego że dyfuzor był zablokowany:D Rozmiarem bardzo przypomina dt 80, wagowo też. Zawieszenie przesadnie miekkie, ale nie jestem pewien czy wszystkie tak mają. Hamulec tarczowy tylko z przodu:/ Wizualnie przypomina troche starego KTMa MX80, taka "garbata" tylna owiewka. A może być problem z częściami. W CRMce 4 bieg nie działał po rozebraniu silnika okazało się żę jest tylko 2/3 jego trybu w skrzyni, a cała skrzynia jest inna niż powinna być- wszystkie tryby mają o 1 albo 2 zęby więcej, tryb będzie dorabiany na zamówienie. Ale ogólnie moto fajne.
- Murzyn94
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości