Kompletny stroj do 6k.
• Strona 1 z 1
Kompletny stroj do 6k.
Panowie..sezon sie zaczol..dostalem lepsza prace..zbieralem troche i uzbieralem..mam 6k na kombinezon , kask , rekawice , buty. Ale problem z tym ze nie wiem jaki mam kupic kask , kombiak itp..nie orientuje sie w tych tematach..
Licze sobie tak
: kombiak ( 2500-3000 zl)
: kask ( do 1200 zl )
: rekawice ( 600 zl )
: obuwie ( 400-850 zl )
Ten zestaw ma byc ma caly rok..ma byc cieplo wtedy kiedy jest zimno ( wczesna wiosna , jesien..) i wtedy kiedy jest upalnie w lato..zeby nie cieklo ze mnie potem i zeby nie bylo mi goroco na swiatlach..ma to byc zestaw na caly rok..musi miec dobra filtracje itp..
Prosze Was , jaki kombiak kupic ? jaki kask ? rekawice ? i buty ?
Ubrania maja byc na sporta.
prosze wstawiac linki na allegro i inne sklepy...jakie firmy sa dobre ? itp..
Dziekuje za pomoc.
Licze sobie tak
: kombiak ( 2500-3000 zl)
: kask ( do 1200 zl )
: rekawice ( 600 zl )
: obuwie ( 400-850 zl )
Ten zestaw ma byc ma caly rok..ma byc cieplo wtedy kiedy jest zimno ( wczesna wiosna , jesien..) i wtedy kiedy jest upalnie w lato..zeby nie cieklo ze mnie potem i zeby nie bylo mi goroco na swiatlach..ma to byc zestaw na caly rok..musi miec dobra filtracje itp..
Prosze Was , jaki kombiak kupic ? jaki kask ? rekawice ? i buty ?
Ubrania maja byc na sporta.
prosze wstawiac linki na allegro i inne sklepy...jakie firmy sa dobre ? itp..
Dziekuje za pomoc.
Kawasaki ZX-14R '12.
-
MANIAK. - Świeżak
Wychodzę z założenia, że skoro jeździsz takim potworem, to że miałeś już wcześniej jakieś moto i jakiś sprzęt. Masz jakieś szczególne preferencje jeżeli chodzi o firmę? Kombik ma być z garbem czy bez? Kask ma być integralny czy szczękowy itd.
Sprecyzuj troszkę czego konkretnie oczekujesz. Buty mogę polecić SMX Plus ew. Sidi B2 lub troszkę drożej Sidi Vertigo. Tych ostatnich nie miałem okazji użytkować. Z kasków, to miałem tylko Shoei.
Sprecyzuj troszkę czego konkretnie oczekujesz. Buty mogę polecić SMX Plus ew. Sidi B2 lub troszkę drożej Sidi Vertigo. Tych ostatnich nie miałem okazji użytkować. Z kasków, to miałem tylko Shoei.
-
Hyde - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości