CoÅ› na poczÄ…tek...
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
CoÅ› na poczÄ…tek...
Wiem, niebywale oryginalna nazwa tematu:D
Chińskie 50, potem 70 w drugim seoznie, łącznie jakieś 2k km
18, 65 178
Generalnie do szkoły, ew przez autostradę do Krakowa i trochę po okolicy
Myślę że jakieś 3 tysiące max, z ciuchów to mam fajną kurtkę, motocyklową porządną, myślę ze dla moich celów więcej nie trzeba.
Sportowe i nakedy, coÅ› jak hyousng gt, czy hondy cb, ew aprilie rs czy nsr.
Pojemność myślałbym tak gdzieś do 400cc max, te 125 są cienkię, a 2t mi się nie uśmiecha, chociaż taka aprilia jest ładna, jak to jest z tymi mieszankami, to są jakieś automatyczne systemy, a zużycie części?
Niestety więcej kasy nie uciułam, a auta nie mają tego czegoś, co mają motocykle, i są brzydkie.
Chińskie 50, potem 70 w drugim seoznie, łącznie jakieś 2k km
18, 65 178
Generalnie do szkoły, ew przez autostradę do Krakowa i trochę po okolicy
Myślę że jakieś 3 tysiące max, z ciuchów to mam fajną kurtkę, motocyklową porządną, myślę ze dla moich celów więcej nie trzeba.
Sportowe i nakedy, coÅ› jak hyousng gt, czy hondy cb, ew aprilie rs czy nsr.
Pojemność myślałbym tak gdzieś do 400cc max, te 125 są cienkię, a 2t mi się nie uśmiecha, chociaż taka aprilia jest ładna, jak to jest z tymi mieszankami, to są jakieś automatyczne systemy, a zużycie części?
Niestety więcej kasy nie uciułam, a auta nie mają tego czegoś, co mają motocykle, i są brzydkie.
- zerohunter
- Świeżak
Jakoś nie widzę, żeby ktoś brał kombinezon do szkoły, zresztą dla 20km będę się ciągle przebierał?
- zerohunter
- Świeżak
Stary, ale jak wpadasz do szkoły na moto, i wbijasz na uczelnię czy gdzieś tam w kombiaku to wszystkie laski na Ciebie lecą xD
ale fakt, jak na zajęcia to średnio wygodne, kurtka kask rękawice ewentualnie te dżinsy motocyklowe.
ale fakt, jak na zajęcia to średnio wygodne, kurtka kask rękawice ewentualnie te dżinsy motocyklowe.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Ja tam chodze w kombinezonie na uczelni, w szkole troche gorzej. Ale widze ze wiekszosc posiadaczy erłanów przyjezdza w dzinsach i krotkim rekawku, pozdro dla nich...
- pietrek7557
- Bywalec
po tym co napisałeś wnioskuję że ta kurtka to jakaś super nie jest.. ale mogę się mylić oczywiście.. kask pewnie już jakiś masz- ale też pewnie bez rewelacji... ok
Z tym że zostały nam: spodnie- dobrym rozwiązaniem dla Ciebie byłoby mottowear (około 350zł), rękawice (minimum 120zł), buty (minimum 350zł?) co daje razem jakieś 850zł..
Napisałeś że masz 3 kafle i nie więcej. Odejmujemy 850zł na ciuchy, 200-300 na rejestracje po minimum.. zostaje niecałe 2000. To co? MZ'ka?
Z tym że zostały nam: spodnie- dobrym rozwiązaniem dla Ciebie byłoby mottowear (około 350zł), rękawice (minimum 120zł), buty (minimum 350zł?) co daje razem jakieś 850zł..
Napisałeś że masz 3 kafle i nie więcej. Odejmujemy 850zł na ciuchy, 200-300 na rejestracje po minimum.. zostaje niecałe 2000. To co? MZ'ka?
-
kravec - Administrator
Dobrze wyregulowana Jawa TS 350 wyrwie go z butów
W takim przedziale cenowym nie poszalejesz to fakt. Ja bym obstawiał właśnie wspomnianą jawe albo Kawasaki GPZ 305.

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Z takim budżetem lepiej nie myśleć o czymś większym bo kupno maszyny to jedno.
Trzeba też opłacić ubezpieczenie, kase na serwis i inne naprawy oraz na paliwo za taką kase nie kupisz w pełni sprawnego moto więc na starcie trzeba do niego dokładać tylko Z CZEGO ?
Lepiej dozbieraj parę groszy i wtedy wrócimy do rozmowy.
Trzeba też opłacić ubezpieczenie, kase na serwis i inne naprawy oraz na paliwo za taką kase nie kupisz w pełni sprawnego moto więc na starcie trzeba do niego dokładać tylko Z CZEGO ?
Lepiej dozbieraj parę groszy i wtedy wrócimy do rozmowy.
DragStar125>CBR125>FZS600>FZ6n
-
fincher - Bywalec
400 to egzotyki 400 nie kupujem ze wzgledu na braki czesci. Niech nikt Ci nie wmowi ze motocykli tych jest duzo i sa popularne i nie ma problemu z czesciami bo nie tylko z uzywakami jest problem a te z aso nie dosc ze jest ich jak na lekarstwo i to jescze przewyzsza cena motocykl.
Za 3000zloty to tylko chinski skoter. bez 5k na moto i 1k naserwis nawet nie zaczynaj chyab ze 125 4T bo RS w 2T potrafi duzo spalic i duzo kosztowac jesli chodzi o silnik.
Za 3000zloty to tylko chinski skoter. bez 5k na moto i 1k naserwis nawet nie zaczynaj chyab ze 125 4T bo RS w 2T potrafi duzo spalic i duzo kosztowac jesli chodzi o silnik.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Dobra, wrócę jak znajdę gdzieś robotę na wakacje:D
Kask mam, rękawice też, kurtka się nada, najpierw jednak będę zdawał na to A, a np. jak by mi rodzice mieli coś dorzucić, to jak ich przekonać do 500, jak oni się boją samego wyglądu ścigacza, chociażby miał nawet 50cc?
Kask mam, rękawice też, kurtka się nada, najpierw jednak będę zdawał na to A, a np. jak by mi rodzice mieli coś dorzucić, to jak ich przekonać do 500, jak oni się boją samego wyglądu ścigacza, chociażby miał nawet 50cc?

- zerohunter
- Świeżak
Dobra, wrócę jak znajdę gdzieś robotę na wakacje:D

- zerohunter
- Świeżak
Hmm no nie wiem musza Ci zaufac musisz im dac do zrozumienia ze masz olej w glowie (ba wrecz musisz go miec) pokazac ze Ci zalezy na takim hobby pokazac im artykul ze wbrew pozorom gs500 czy cos z tych rzeczy sa idealne na pierwsze moto a jak nie to zacznij od 125 ktore tez ladnie ida 

Honda CG 125 1998r.
-
Dyz!o91 - Świeżak
Właśnie, jak to jest, np taka Aprilia rs 125 to ma osobny wlew oleju, czy muszę z kanistrem jeździć i napełniać żebym mógł wymieszać?
- zerohunter
- Świeżak
Aprilia to już jednak trochę bardziej zaawansowany sprzęt niż motorynka
Jest osobny zbiorniczek na olej. Motocykl sam robi mieszankÄ™.
Aprilia, jak wiesz, to 2T - jedyna zaleta - jak na tą pojemność duża moc (nawet ponad 30KM). Poza tym same wady, dużo bardziej awaryjne niż 4T, okropny dźwięk kosiarki, zero elastyczności, trzeba osobno olej lać do mieszanki...

Jest osobny zbiorniczek na olej. Motocykl sam robi mieszankÄ™.
Aprilia, jak wiesz, to 2T - jedyna zaleta - jak na tą pojemność duża moc (nawet ponad 30KM). Poza tym same wady, dużo bardziej awaryjne niż 4T, okropny dźwięk kosiarki, zero elastyczności, trzeba osobno olej lać do mieszanki...
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości