Extrememoto 19-20 lotnisko Bemowo!!!
no witajcie rzadko się tu udzielam, ale mam pytanko
Jestem z okolic Konina (Żychlin) i planuje dotrzeć na EM pociągiem i bardzo chciałbym zostać na dwa dni ,czyli sob. i niedz. , ale niestety tu pojawia się poważny problem nocleg
I tu moje pytanie a w zasadzie prośba może ktoś byłby skłonny mnie przygarnąć na nockę
,bez skojarzeń proszę!
czekam na szybką odpowiedź bo to już jutro ,a ja kurde się za pięć dwunasta obudziłem
pozdrawiam
Jestem z okolic Konina (Żychlin) i planuje dotrzeć na EM pociągiem i bardzo chciałbym zostać na dwa dni ,czyli sob. i niedz. , ale niestety tu pojawia się poważny problem nocleg

I tu moje pytanie a w zasadzie prośba może ktoś byłby skłonny mnie przygarnąć na nockę

czekam na szybką odpowiedź bo to już jutro ,a ja kurde się za pięć dwunasta obudziłem

pozdrawiam
-
joul - Świeżak
Anetta napisał(a):Podobno LPR, kazał przenieść Paradę Równości na lotnisko na bemowie. Czy to jest extremalne? Widziałam na mieście takie jaskrawe plakaciki czy to to?
Anetta to coś dla Ciebie, nie może Cię zabraknąć
będziesz tam pasowała/pasował

-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
Hefron nie bron tego czegos... bo nie wiem jak to ujac.... chyba juz nie raz pisali (chyba Terror) ze po ip doszli do tego ze to kaka84 jest.... czy ladna nie wiem... ale po wypowiedziach widac ze za "fajny" nie jest.... i nie robmy dalej offtopa
-
kravec - Administrator
Witajcie.......ależ nas będzie
To się będzie działo
Wszyscy Ci którzy przyjdą ubrani w koszulkach ścigacz.pl wejdą na naszą lożę i będziemy wszyscy w jednym miejscu.
Posiadanie na sobie koszlki ścigacz.pl upoważnia do wejścia za free :D .
Jednakże po uprzednim telefonie do mnie
Do zobaczenia na miejscu

To się będzie działo

Wszyscy Ci którzy przyjdą ubrani w koszulkach ścigacz.pl wejdą na naszą lożę i będziemy wszyscy w jednym miejscu.
Posiadanie na sobie koszlki ścigacz.pl upoważnia do wejścia za free :D .
Jednakże po uprzednim telefonie do mnie
Do zobaczenia na miejscu

Ostatnio edytowano 21/5/2007, 08:18 przez dormarcia, łącznie edytowano 1 raz
Motocyklowy Bank Krwi 777
"CBRedHondaLive"
"CBRedHondaLive"
-
dormarcia - VIP Ścigacz.pl
Sorry,że post pod postem ale chce żeby było widoczne,że ktoś odpisał....
Wiewiór jeśli możesz wyslij mi te foty na szafa6@op.pl
Z góry thx !
Wiewiór jeśli możesz wyslij mi te foty na szafa6@op.pl
Z góry thx !

Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Ścigacz.pl
Było zajebiście.Pfeifer wymiata
Nic dodać nic ująć 

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl
Po prostu WIELKIE RESPECT dla Chrisa !!!!
Było bardziej, niż zaje*iście ;p Niezapomniane wrażenia, super widoki, przesympatyczni ludzi.. oby takich imprez było więcej !

Było bardziej, niż zaje*iście ;p Niezapomniane wrażenia, super widoki, przesympatyczni ludzi.. oby takich imprez było więcej !

No speed, no risk, no fear - no fun ! :]
'Ej, Boże, na motorze weź mnie a może na hardcore'ze, byle nie we śnie... ' - STC
'Ej, Boże, na motorze weź mnie a może na hardcore'ze, byle nie we śnie... ' - STC
- IAmWhoIAmJustAgnieszka
- Świeżak
Wiewiór81 napisał(a):Sorry za cross-posta
Prawie 500 fotek z Extreme Moto 2007:
link niedlugo
Pozdrawiam, WR81
Jeśli się nie myle to widziałem takiego kogoś podobnego z aparatem w pobliżu fifera więc czekamy na foty.
-
hefron - VIP Ścigacz.pl
ORGANIZATOROM GRATULUJEMY IMPREZY W ORGANZIE :)
No pięknie.Całe SP wbiło na tę uliczkę z Organzą,ale nas nie wpuścili,bo ? ..bo chłopaki cały dzień latali na pasie i nie każdy miał czas się wpisać na listę,a palantowi menadźerowi klubu nie wystarczyły identyfikatory.Ja pier ...
I po raz kolejny Warszawa wyszła na baranów.Dobrze,że znaleźliśmy sobie knajpę na przeciw i potem już i tak wszyscy się tam złazili.A w Organzie to nie wiem kto się bawił.CHYBA TYLKO OGLĄDACZE I DZIAŁACZE czyli po staremu.
Trochę tak jakby na imprezę dla MOTO GP nie wpuścili zawodników no ale po raz kolejny nasze miasto zabłyszczało
Chłopaki ze ścigacza też przyszli do nas,więc kto tu tak naprawdę dał D ?
I po raz kolejny Warszawa wyszła na baranów.Dobrze,że znaleźliśmy sobie knajpę na przeciw i potem już i tak wszyscy się tam złazili.A w Organzie to nie wiem kto się bawił.CHYBA TYLKO OGLĄDACZE I DZIAŁACZE czyli po staremu.
Trochę tak jakby na imprezę dla MOTO GP nie wpuścili zawodników no ale po raz kolejny nasze miasto zabłyszczało

Chłopaki ze ścigacza też przyszli do nas,więc kto tu tak naprawdę dał D ?
Dobrze jest mieć zawsze przy sobie butelkę wódki na wypadek ukąszenia przez węża.W sumie to tak dla pewności można przy sobie nosić i węża ...
-
Gepard - Świeżak

na razie tyle bo nie mam siły na nic więcej

ale to zdjęcie chyba można pozostawić bez komentarza
- Załączniki
-
extreme 074.jpg
- (127.23 KiB) Pobrane 470 razy
-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
miałam okazję widzieć na żywo
to była pierwsza impreza moto na którą poszłam, i jestem zadowolona. byłam tylko w niedzielę, i widziałam polskich fmxowców, ale i tak jestem pod wrażeniem tego.

to była pierwsza impreza moto na którą poszłam, i jestem zadowolona. byłam tylko w niedzielę, i widziałam polskich fmxowców, ale i tak jestem pod wrażeniem tego.
-
Witch Lady - Świeżak
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe