Extrememoto 19-20 lotnisko Bemowo!!!
Kaja napisał(a):
spoko Dorota, dwa ms. treningu i będzie dobrze
Demo spoko... wpadka na koniec również

Spoko Dorota, trochę potrenujesz i też zaczniesz siać terror

-
mefito - VIP Ścigacz.pl
mefito napisał(a):...
Spoko Dorota, trochę potrenujesz i też zaczniesz siać terrorprzewieziesz startera
![]()
Marzę o tym

Łokciami będzie szorował asfalt

ale "Fajfery, Raptowne i Ogłazy" to wymiatają....co?
A widzieliście backflipa Bartka Ogłazy?http://www.scigacz.pl/Bartek,Oglaza,%20spelnione,marzenie,3153.html
chociaż ja wolę lazyboya

Motocyklowy Bank Krwi 777
"CBRedHondaLive"
"CBRedHondaLive"
-
dormarcia - VIP Ścigacz.pl
Manhatan napisał(a):Dzięki wielkie, ale chyba jednak nie dam rady...
Za dużo by mnie to trochę wyniosło. Hotel, żarcie, bilety... wydatek ok. 200zł.
Nie pierdziel. Wejściówke dostaniesz nawet ode mnie jak przyjedziesz

-
hefron - VIP Ścigacz.pl
Witajcie, mam nadzieje że impreza bedzie naprawde udana tak jak w zeszłym roku, chociaz w tym bedzie na pewno wiecej osob bo w ostatnim razem bylo w ten sam dzien co rozpoczecie sezony na bemowie, ja bede na 100%, moze sie spotkamy.
Jaka jest cena wejściówek?
Przepraszam za offtop ale musze sie zapytac...
Czy ktos z Was jadąc na Bemowo w sobote rano
bedzie jechal przez sochaczew ? Bo jakos samemu nie mam za bardzo ochoty jechac i z checia podlączył bym sie do kogos na trasie. Oczywiscie jade motocyklem
Bardzo proszę o jakies odpowiedzi
Pozdrawiam
Jaka jest cena wejściówek?
Przepraszam za offtop ale musze sie zapytac...
Czy ktos z Was jadąc na Bemowo w sobote rano

Bardzo proszę o jakies odpowiedzi

Pozdrawiam
-
qba_99 - Świeżak
hefron napisał(a):Manhatan napisał(a):Dzięki wielkie, ale chyba jednak nie dam rady...
Za dużo by mnie to trochę wyniosło. Hotel, żarcie, bilety... wydatek ok. 200zł.
Nie pierdziel. Wejściówke dostaniesz nawet ode mnie jak przyjedzieszKebaba Ci postawie, a nocleg to się znajdzie u kogoś. Starter Cie przewiezie na moto, więc bilety odpadają. Podlicz jeszcze raz, czekamy
hehehehe, no to po przekalkulowaniu wyszło by mi 9.99 zł. A tak na serio, ogromne dzięki dla wszystkich, którzy w różnoraki sposób starali się mnie ściągnąć na EM, nawet jeśli bym dał radę jechać, to pieniądze to nie problem, w końcu takiej atmosfery nie da się przełożyć na kasę

Ale mam też dobrą wiadomość, napewno spotkamy się na NOTJ w tym roku (o ile będzie), chociaż miałby być koniec świata i tak będę

No nic, koniec pierdzielenia, życzę zajebistej zabawy i czekam na pierwsze relacje z imprezy...
Pozdrówka

"Hope is when we feel the pain that makes us try again"
-
Manhatan - VIP Ścigacz.pl
Mam nadzieje,że wszystko wypali i pojade.A apropo Bednar też bym sie przejechał:)
ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl
Jeśli ktoś z okolic LUBLINA ( ! ) decyduje się na wyjazd, to w sobotę o 8.30 wyruszamy spod McDonalda
( McDonald, ten który jest na trasie WZ na Warszawę. )
Jeśli ktoś jest spoza Lublina, a chciałby jechać to:
http://mapa.szukacz.pl
po prawej stronie napeży wpisać - lublin, a pod spodem - kraśnicka, przybliżyć na 2 m ;p
i mamy dojechać do Solidarnosic al. ;p ( po prawej stronie mamy McDonalda ;P ( nietrudno go zauważyc ;p )
Lewa w górę !!

Jeśli ktoś jest spoza Lublina, a chciałby jechać to:
http://mapa.szukacz.pl
po prawej stronie napeży wpisać - lublin, a pod spodem - kraśnicka, przybliżyć na 2 m ;p
i mamy dojechać do Solidarnosic al. ;p ( po prawej stronie mamy McDonalda ;P ( nietrudno go zauważyc ;p )
Lewa w górę !!

No speed, no risk, no fear - no fun ! :]
'Ej, Boże, na motorze weź mnie a może na hardcore'ze, byle nie we śnie... ' - STC
'Ej, Boże, na motorze weź mnie a może na hardcore'ze, byle nie we śnie... ' - STC
- IAmWhoIAmJustAgnieszka
- Świeżak
no witajcie rzadko się tu udzielam, ale mam pytanko
Jestem z okolic Konina (Żychlin) i planuje dotrzeć na EM pociągiem i bardzo chciałbym zostać na dwa dni ,czyli sob. i niedz. , ale niestety tu pojawia się poważny problem nocleg
I tu moje pytanie a w zasadzie prośba może ktoś byłby skłonny mnie przygarnąć na nockę
,bez skojarzeń proszę!
czekam na szybką odpowiedź bo to już jutro ,a ja kurde się za pięć dwunasta obudziłem
pozdrawiam
Jestem z okolic Konina (Żychlin) i planuje dotrzeć na EM pociągiem i bardzo chciałbym zostać na dwa dni ,czyli sob. i niedz. , ale niestety tu pojawia się poważny problem nocleg

I tu moje pytanie a w zasadzie prośba może ktoś byłby skłonny mnie przygarnąć na nockę

czekam na szybką odpowiedź bo to już jutro ,a ja kurde się za pięć dwunasta obudziłem

pozdrawiam
-
joul - Świeżak
Anetta napisał(a):Podobno LPR, kazał przenieść Paradę Równości na lotnisko na bemowie. Czy to jest extremalne? Widziałam na mieście takie jaskrawe plakaciki czy to to?
Anetta to coś dla Ciebie, nie może Cię zabraknąć
będziesz tam pasowała/pasował

-
Kaja - VIP Ścigacz.pl
Hefron nie bron tego czegos... bo nie wiem jak to ujac.... chyba juz nie raz pisali (chyba Terror) ze po ip doszli do tego ze to kaka84 jest.... czy ladna nie wiem... ale po wypowiedziach widac ze za "fajny" nie jest.... i nie robmy dalej offtopa
-
kravec - Administrator
Witajcie.......ależ nas będzie
To się będzie działo
Wszyscy Ci którzy przyjdą ubrani w koszulkach ścigacz.pl wejdą na naszą lożę i będziemy wszyscy w jednym miejscu.
Posiadanie na sobie koszlki ścigacz.pl upoważnia do wejścia za free :D .
Jednakże po uprzednim telefonie do mnie
Do zobaczenia na miejscu

To się będzie działo

Wszyscy Ci którzy przyjdą ubrani w koszulkach ścigacz.pl wejdą na naszą lożę i będziemy wszyscy w jednym miejscu.
Posiadanie na sobie koszlki ścigacz.pl upoważnia do wejścia za free :D .
Jednakże po uprzednim telefonie do mnie
Do zobaczenia na miejscu

Ostatnio edytowano 21/5/2007, 08:18 przez dormarcia, łącznie edytowano 1 raz
Motocyklowy Bank Krwi 777
"CBRedHondaLive"
"CBRedHondaLive"
-
dormarcia - VIP Ścigacz.pl
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe