Zobacz wÄ…tek - strzelanie z wydechu-yamaha fazer
NAS Analytics TAG

strzelanie z wydechu-yamaha fazer

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

strzelanie z wydechu-yamaha fazer

Postprzez batim » 19/5/2007, 10:03

Witam. Mam male pytanko. Co moze oznaczac strzelanie z wydechu przy schodzeniu z obrotow ? z tym ze na luzie, nie na biegu. Wymienilem wydech kilka dni temu. Oczywiscie nie na nowy... ale z pewnego zrodla :D co to moze byc ? pozdrawiam
jestem normalny czyli dla wielu inny :D
batim
Świeżak

Postprzez batim » 19/5/2007, 10:20

aa i jeszcze mam pytanie. Co uwazacie o ... nie wiem jak to nazwac. Taki sprzecik co sam ci smaruje lancuch :] dobre takie cos ? bo u mnie w motorze jest taki sprzet, ale nie wiem jak to sie ustawia i wogole... strasznie chlapie jak narazie :D
batim
Świeżak

Postprzez batim » 20/5/2007, 17:16

plisssssssssssssssssssssssssss help :D bo nie wiem co to za strzaly z wydechu ...
batim
Świeżak

Strzelanie z wydechu

Postprzez sonthin » 22/5/2007, 22:19

Witam! W moim Suzuki Bandit 600N strzelało mi w tłumiku podczas odpalania, a było to spowodowane zalaniem, gdyż gdy nie przekręcę do końca manetki ssania tylko na połowę to ma za mało paliwa i nie odpala później cofałem manetkę i znów przestawiałem na maksa i wtedy go zalewałem, bo było ustawione półtora raza, a trzeba raz ustawić manetkę na maxa i odpali bez problemu. Było to moje pierwsze odpalanie po zakupie więc się nie dziw. Lekarstwo: wykręcić świece i poczekać dwie godzinki jak etylina odparuje i to wszystko - pozdrawiam!!! :D
sonthin
Świeżak

Postprzez lukas00 » 23/5/2007, 00:13

yamaha fz6 fazer jest na wtrysku i o czyms takim jak ssanie manualne mozesz zapomniec nie ma tego
Proces ewolucji by lukas... najpierw rowerek z kolkami bocznymi pozniej normalny rowerek a dalej fz6 fazerek
lukas00
Świeżak

Re: strzelanie z wydechu-yamaha fazer

Postprzez torowiec » 23/5/2007, 00:46

batim napisał(a):Witam. Mam male pytanko. Co moze oznaczac strzelanie z wydechu przy schodzeniu z obrotow ? z tym ze na luzie, nie na biegu. Wymienilem wydech kilka dni temu. Oczywiscie nie na nowy... ale z pewnego zrodla :D co to moze byc ? pozdrawiam

Strzelajacy wydech :wink:
Sie nie przejmuj,to tylko nieprzepalone resztki paliwa,chyba ze to nie pojedyncze strzaly tylko kanonada a do tego silnik sie krztusi lub gasnie ,wtedy mozesz sie martwic
torowiec
Świeżak

Postprzez batim » 23/5/2007, 01:04

no chcialem tylko dodac, ze to fazer z 1998 czyli gaznikowiec :D no strzaly sa czasami tylko... no dobra to sie przestaje przejmowac :D dzieki koledzy
batim
Świeżak

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 28 gości

na górê