[Aktualności] California Superbike School rusza w...
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mieszkam w Glasgow i bylem na CSS na Silverstone Stowe na dwoch levelach. Mozesz znac ksiazki Coda na pamiec ale zrobienie szkolenia na zywo to zupelnie inna bajka. Co ciekawe wielu jak to piszesz szybko jezdzacych gosci ma tak utrwalone zle nawyki ze juz nie sa w stanie ich wyplenic.<br><hr>BarryKomentatorzy napisał(a):Jeśli jeździcie szybko i wykorzystujecie to co pisze Code w książkach, to level 1 jest niepotrzebny, level 2 OK dla tych co chcą wydać kasę. Jeśli jednak jeździcie szybko i nie stosujecie myśli Coda, to to szkolenie + jakieś 1,5 roku praktyki po level 2 spowoduje, ze obecna szybka jazda będzie wydawać Wam się później spacerkiem.<br><hr>Danny#66<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Vale pewnie nas nie zaszczyci ale w zamian za to bedą ci, którzy go uczyli<br><hr>ZiomKomentatorzy napisał(a):za taką cenę powinien prowadzić zajęcia sam Valentino<br><hr>vvv<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Skąd Ty to wiesz? Bo na pewno nie z praktyki. Gdybyś bowiem wziął udział w choć jednym szkoleniu CSS, wiedzialbys ze każdy musi zacząć od levelu 1. Wiedzialbys nawet dlaczego.<br><hr>DroncKomentatorzy napisał(a):Jeśli jeździcie szybko i wykorzystujecie to co pisze Code w książkach, to level 1 jest niepotrzebny, level 2 OK dla tych co chcą wydać kasę. Jeśli jednak jeździcie szybko i nie stosujecie myśli Coda, to to szkolenie + jakieś 1,5 roku praktyki po level 2 spowoduje, ze obecna szybka jazda będzie wydawać Wam się później spacerkiem.<br><hr>Danny#66<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To nie jest trzy razy taniej. Na Silverstone: (399+399 GBP)*5,20=4149,6 PLN. W Polsce 1890+1890 PLN=3780 PLN. Może na Silverstone policzyłeś koszt szkolenia z wypożyczeniem ich motocykla? Jeśli porównamy zarobki, to u nas wyjdzie relatywnie drożej. Z drugiej strony, nie możemy oczekiwać od angielskich instruktorów, że akurat nas będą uczyć za darmo. Myślę, że kiedyś sam wybiorę się na takie szkolenie (przynajmniej na dwa pierwsze poziomy), chociaż nie jeżdżę sportowym motocyklem. Tu chodzi o podniesienie swoich umiejętności i zwiększenie szans na drodze. Niektórzy (akurat nie Ty) błędnie myślą, że chodzi o "wyszalenie się" na torze.<br><hr>marcin_bKomentatorzy napisał(a):3800 za 2 dni szkolenia? Fajne szkolenie nabijania kasy sobie w kieszenie. Rozumie ze nauka kosztuje ale z myślą o kim ma być to szkolenie bo nie zwykłych ludzi. 3800zl to akurat 644 litry paliwa ( przy założeniu 6zł za litr) to mam 7500km (średnie spalanie na poziomie 8,5L/100km) a technika jazdy na polskich drogach to i tak indywidualna sprawa.Uzasadnianie, że bezpieczenstwo, wypadki, naprawa motocykla to jest drozsze jak 2 dniowy kurs to raczej slaby argument jesli chodzi o normalne poruszanie się po drodze. Po torze owszem bo kazda sekunda mniej na okrazeniu to wymierna nagroda aczkolwiek na drodze to i tak bez znaczenia bo wystarczy, ze jakis gamon wymusi pierwszenstwo albo nie spojrzy w lusterko to na nic zda sie nauczona na kursie technika. Owszem tor to dobre miejsce na doskonalenie ale to zbudujmy wiecej torow zeby kazdy mial dostep do niego a nie zebym musial wywalac w ciul kasy zeby dotrzec i moc przez 2 dni sobie doskonalic technika. Wiem, że może to co poniektórzy odbiorą jako marudzenie i narzekanie na wszystko ale relatywnie lepszym i tanszym torem w dostepie jest tor slovakia ring. Ta sama odleglosc, jak dla mnie, do poznania i koszty mniejsze.<br><hr>ghostmce<br>Komentatorzy napisał(a):Myśle,ze to nie jest szkolenie dla Ciebie. Nawet nie z powodu braku srodkow. Ty po prostu chyba nie potrafisz odroznic szkolenia od pojezdzenia sobie po torze. Na dodatek, zdaje się, ze wszystko wiesz lepiej i już wszystko umiesz.
Jak dla mnie to jest extra sprawa. Jeśli uzbieram fundusze to z pewnością się zapisze. Wychodzi ze trzy razy taniej niż takie samo szkolenie na Silverstone.<br><hr>Youth<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No właśnie gdyby to kosztowało np 1000zł to nie byłoby zła cena i z chęcią bym skorzystał. Właśnie po to żeby doskonalić swoje umiejętnośći i choćby z ciekawości właśnie, czego można nauczyć się na takim kursie. Żal mi jednak jest wydać 3800zł jeśli zarabiam 3500zł na miesiąc ( a wielu którzy też by skorzystali chętnie z takiego szkolenia jeszcze mniej zarabia ). To nie jest narzekanie tylko poprostu stwierdzenie faktu, że cena takiego szkolenia jest niedostosowana do polskich realii.<br><hr>ghostmceKomentatorzy napisał(a):3800 za 2 dni szkolenia? Fajne szkolenie nabijania kasy sobie w kieszenie. Rozumie ze nauka kosztuje ale z myślą o kim ma być to szkolenie bo nie zwykłych ludzi. 3800zl to akurat 644 litry paliwa ( przy założeniu 6zł za litr) to mam 7500km (średnie spalanie na poziomie 8,5L/100km) a technika jazdy na polskich drogach to i tak indywidualna sprawa.Uzasadnianie, że bezpieczenstwo, wypadki, naprawa motocykla to jest drozsze jak 2 dniowy kurs to raczej slaby argument jesli chodzi o normalne poruszanie się po drodze. Po torze owszem bo kazda sekunda mniej na okrazeniu to wymierna nagroda aczkolwiek na drodze to i tak bez znaczenia bo wystarczy, ze jakis gamon wymusi pierwszenstwo albo nie spojrzy w lusterko to na nic zda sie nauczona na kursie technika. Owszem tor to dobre miejsce na doskonalenie ale to zbudujmy wiecej torow zeby kazdy mial dostep do niego a nie zebym musial wywalac w ciul kasy zeby dotrzec i moc przez 2 dni sobie doskonalic technika. Wiem, że może to co poniektórzy odbiorą jako marudzenie i narzekanie na wszystko ale relatywnie lepszym i tanszym torem w dostepie jest tor slovakia ring. Ta sama odleglosc, jak dla mnie, do poznania i koszty mniejsze.<br><hr>ghostmce<br>Komentatorzy napisał(a):Myśle,ze to nie jest szkolenie dla Ciebie. Nawet nie z powodu braku srodkow. Ty po prostu chyba nie potrafisz odroznic szkolenia od pojezdzenia sobie po torze. Na dodatek, zdaje się, ze wszystko wiesz lepiej i już wszystko umiesz.
Jak dla mnie to jest extra sprawa. Jeśli uzbieram fundusze to z pewnością się zapisze. Wychodzi ze trzy razy taniej niż takie samo szkolenie na Silverstone.<br><hr>Youth<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kup proszę te 644 litry paliwa wyjedź i nie wracaj. Jeżeli nie masz pojęcia o czym piszesz to nie rób tego.<br><hr>mickKomentatorzy napisał(a):3800 za 2 dni szkolenia? Fajne szkolenie nabijania kasy sobie w kieszenie. Rozumie ze nauka kosztuje ale z myślą o kim ma być to szkolenie bo nie zwykłych ludzi. 3800zl to akurat 644 litry paliwa ( przy założeniu 6zł za litr) to mam 7500km (średnie spalanie na poziomie 8,5L/100km) a technika jazdy na polskich drogach to i tak indywidualna sprawa.Uzasadnianie, że bezpieczenstwo, wypadki, naprawa motocykla to jest drozsze jak 2 dniowy kurs to raczej slaby argument jesli chodzi o normalne poruszanie się po drodze. Po torze owszem bo kazda sekunda mniej na okrazeniu to wymierna nagroda aczkolwiek na drodze to i tak bez znaczenia bo wystarczy, ze jakis gamon wymusi pierwszenstwo albo nie spojrzy w lusterko to na nic zda sie nauczona na kursie technika. Owszem tor to dobre miejsce na doskonalenie ale to zbudujmy wiecej torow zeby kazdy mial dostep do niego a nie zebym musial wywalac w ciul kasy zeby dotrzec i moc przez 2 dni sobie doskonalic technika. Wiem, że może to co poniektórzy odbiorą jako marudzenie i narzekanie na wszystko ale relatywnie lepszym i tanszym torem w dostepie jest tor slovakia ring. Ta sama odleglosc, jak dla mnie, do poznania i koszty mniejsze.<br><hr>ghostmce<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Byłem na kursach w Motoszkoła. Trzy dni jeżdżenia na Słowacji 1000zł. Dostałem filmy i zdjęcia z komentarzem do moich przejazdów. W CSS nawet za zdjęcia trzeba zapłacić.
Pewnie się wybiorę do CSS, bo nauki nigdy dosyć, ale cena jest wysoka <br><hr>Tomek GSXR
Pewnie się wybiorę do CSS, bo nauki nigdy dosyć, ale cena jest wysoka <br><hr>Tomek GSXR
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Skad wiesz ze te zdjecia i komentarze do nich mają jakakolwiek wartosc merytoryczna?<br><hr>FinekKomentatorzy napisał(a):Byłem na kursach w Motoszkoła. Trzy dni jeżdżenia na Słowacji 1000zł. Dostałem filmy i zdjęcia z komentarzem do moich przejazdów. W CSS nawet za zdjęcia trzeba zapłacić.
Pewnie się wybiorę do CSS, bo nauki nigdy dosyć, ale cena jest wysoka <br><hr>Tomek GSXR<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
<a href="http://www.letsdrive.pl/lang.pl/115.117/page/88" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.letsdrive.pl/lang.pl/115.117/page/88</a>Komentatorzy napisał(a):3800 za 2 dni szkolenia? Fajne szkolenie nabijania kasy sobie w kieszenie. Rozumie ze nauka kosztuje ale z myślą o kim ma być to szkolenie bo nie zwykłych ludzi. 3800zl to akurat 644 litry paliwa ( przy założeniu 6zł za litr) to mam 7500km (średnie spalanie na poziomie 8,5L/100km) a technika jazdy na polskich drogach to i tak indywidualna sprawa.Uzasadnianie, że bezpieczenstwo, wypadki, naprawa motocykla to jest drozsze jak 2 dniowy kurs to raczej slaby argument jesli chodzi o normalne poruszanie się po drodze. Po torze owszem bo kazda sekunda mniej na okrazeniu to wymierna nagroda aczkolwiek na drodze to i tak bez znaczenia bo wystarczy, ze jakis gamon wymusi pierwszenstwo albo nie spojrzy w lusterko to na nic zda sie nauczona na kursie technika. Owszem tor to dobre miejsce na doskonalenie ale to zbudujmy wiecej torow zeby kazdy mial dostep do niego a nie zebym musial wywalac w ciul kasy zeby dotrzec i moc przez 2 dni sobie doskonalic technika. Wiem, że może to co poniektórzy odbiorą jako marudzenie i narzekanie na wszystko ale relatywnie lepszym i tanszym torem w dostepie jest tor slovakia ring. Ta sama odleglosc, jak dla mnie, do poznania i koszty mniejsze.<br><hr>ghostmce<br>Komentatorzy napisał(a):Myśle,ze to nie jest szkolenie dla Ciebie. Nawet nie z powodu braku srodkow. Ty po prostu chyba nie potrafisz odroznic szkolenia od pojezdzenia sobie po torze. Na dodatek, zdaje się, ze wszystko wiesz lepiej i już wszystko umiesz.
Jak dla mnie to jest extra sprawa. Jeśli uzbieram fundusze to z pewnością się zapisze. Wychodzi ze trzy razy taniej niż takie samo szkolenie na Silverstone.<br><hr>Youth<br>Komentatorzy napisał(a):speed day wychodzi trzy razy taniej niż ta california a tam też pojeździsz z instruktorami i tłumacz nie będzie potrzebny,wiadomo że to górna półka szkolenia ale nie dla zwykłego kowalskiego,a to właśnie ma być skierowane do zwykłych ludzi którzy chcą poprawić swoją cywilną jazde przedewszystkim.Nie oszukujmy się 3800zł to dla wielu dwa miesiące pracy bez jedzenia i opłat,pozazdrościć tylko tym których na taką przyjemność stać<br><hr>smi<br>Komentatorzy napisał(a):Jestem pewien, że gdyby kosztowało 500,- PLN również znalazłaby się grupa ludzi, dla których to drogo. Jak to mówią, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Jeśli siedzisz w temacie motocykli i szkoleń, z łatwością odróżnisz szkolenie na najwyższym światowym poziomie od zwykłej "speed day'owej" popierdółki, na której instruktor nie umie (bądź nie chce) odpowiedzieć na większość pytań związanych stricte z techniką jazdy. Jeśli miałeś kiedykolwiek motocykl i dodatkowo zabrałeś go chociaż raz na tor, choćby nawet na "speed day", łatwo przeliczysz sobie koszt profesjonalnego szkolenia na ilość bezsensownie zużytych na takim "speed day'u" kompletów opon.
Według mnie, trudno o lepszą inwestycję jeśli ktoś jeździ motocyklem. Już się zapisałem.<br><hr>Spy<br>
Da się zrobić jednak taniej. I znajdą się ludzie którzy bez cholendarnych kosztów mogą cię czegoś nauczyć. I właśnie mam zamiar z tego korzystać.<br><hr>ghostmce
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dany pokazał jak ogarnia na wielu rundach WMMP;)<br><hr>GonzoKomentatorzy napisał(a):Jeśli jeździcie szybko i wykorzystujecie to co pisze Code w książkach, to level 1 jest niepotrzebny, level 2 OK dla tych co chcą wydać kasę. Jeśli jednak jeździcie szybko i nie stosujecie myśli Coda, to to szkolenie + jakieś 1,5 roku praktyki po level 2 spowoduje, ze obecna szybka jazda będzie wydawać Wam się później spacerkiem.<br><hr>Danny#66<br>Komentatorzy napisał(a):Skąd Ty to wiesz? Bo na pewno nie z praktyki. Gdybyś bowiem wziął udział w choć jednym szkoleniu CSS, wiedzialbys ze każdy musi zacząć od levelu 1. Wiedzialbys nawet dlaczego.<br><hr>Dronc<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Do polskich realiów nie są dostosowane ceny paliwa, zywnosci, mieszkan, elektroniki, samochodow, motocykli i wszystkiego innego. Kupujac komputer z ktorego piszesz maila pewnie nabiles kieszen chinskim producentom. Nie lepiej by zrobic go w Polsce w zakladach Unitra?<br><hr>GonzoKomentatorzy napisał(a):3800 za 2 dni szkolenia? Fajne szkolenie nabijania kasy sobie w kieszenie. Rozumie ze nauka kosztuje ale z myślą o kim ma być to szkolenie bo nie zwykłych ludzi. 3800zl to akurat 644 litry paliwa ( przy założeniu 6zł za litr) to mam 7500km (średnie spalanie na poziomie 8,5L/100km) a technika jazdy na polskich drogach to i tak indywidualna sprawa.Uzasadnianie, że bezpieczenstwo, wypadki, naprawa motocykla to jest drozsze jak 2 dniowy kurs to raczej slaby argument jesli chodzi o normalne poruszanie się po drodze. Po torze owszem bo kazda sekunda mniej na okrazeniu to wymierna nagroda aczkolwiek na drodze to i tak bez znaczenia bo wystarczy, ze jakis gamon wymusi pierwszenstwo albo nie spojrzy w lusterko to na nic zda sie nauczona na kursie technika. Owszem tor to dobre miejsce na doskonalenie ale to zbudujmy wiecej torow zeby kazdy mial dostep do niego a nie zebym musial wywalac w ciul kasy zeby dotrzec i moc przez 2 dni sobie doskonalic technika. Wiem, że może to co poniektórzy odbiorą jako marudzenie i narzekanie na wszystko ale relatywnie lepszym i tanszym torem w dostepie jest tor slovakia ring. Ta sama odleglosc, jak dla mnie, do poznania i koszty mniejsze.<br><hr>ghostmce<br>Komentatorzy napisał(a):Myśle,ze to nie jest szkolenie dla Ciebie. Nawet nie z powodu braku srodkow. Ty po prostu chyba nie potrafisz odroznic szkolenia od pojezdzenia sobie po torze. Na dodatek, zdaje się, ze wszystko wiesz lepiej i już wszystko umiesz.
Jak dla mnie to jest extra sprawa. Jeśli uzbieram fundusze to z pewnością się zapisze. Wychodzi ze trzy razy taniej niż takie samo szkolenie na Silverstone.<br><hr>Youth<br>Komentatorzy napisał(a):No właśnie gdyby to kosztowało np 1000zł to nie byłoby zła cena i z chęcią bym skorzystał. Właśnie po to żeby doskonalić swoje umiejętnośći i choćby z ciekawości właśnie, czego można nauczyć się na takim kursie. Żal mi jednak jest wydać 3800zł jeśli zarabiam 3500zł na miesiąc ( a wielu którzy też by skorzystali chętnie z takiego szkolenia jeszcze mniej zarabia ). To nie jest narzekanie tylko poprostu stwierdzenie faktu, że cena takiego szkolenia jest niedostosowana do polskich realii.<br><hr>ghostmce<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wszystko da się zrobić taniej. Trzeba jedynie pamiętać o jakości, która nie idzie w parze obniżaniem cen.Komentatorzy napisał(a):3800 za 2 dni szkolenia? Fajne szkolenie nabijania kasy sobie w kieszenie. Rozumie ze nauka kosztuje ale z myślą o kim ma być to szkolenie bo nie zwykłych ludzi. 3800zl to akurat 644 litry paliwa ( przy założeniu 6zł za litr) to mam 7500km (średnie spalanie na poziomie 8,5L/100km) a technika jazdy na polskich drogach to i tak indywidualna sprawa.Uzasadnianie, że bezpieczenstwo, wypadki, naprawa motocykla to jest drozsze jak 2 dniowy kurs to raczej slaby argument jesli chodzi o normalne poruszanie się po drodze. Po torze owszem bo kazda sekunda mniej na okrazeniu to wymierna nagroda aczkolwiek na drodze to i tak bez znaczenia bo wystarczy, ze jakis gamon wymusi pierwszenstwo albo nie spojrzy w lusterko to na nic zda sie nauczona na kursie technika. Owszem tor to dobre miejsce na doskonalenie ale to zbudujmy wiecej torow zeby kazdy mial dostep do niego a nie zebym musial wywalac w ciul kasy zeby dotrzec i moc przez 2 dni sobie doskonalic technika. Wiem, że może to co poniektórzy odbiorą jako marudzenie i narzekanie na wszystko ale relatywnie lepszym i tanszym torem w dostepie jest tor slovakia ring. Ta sama odleglosc, jak dla mnie, do poznania i koszty mniejsze.<br><hr>ghostmce<br>Komentatorzy napisał(a):Myśle,ze to nie jest szkolenie dla Ciebie. Nawet nie z powodu braku srodkow. Ty po prostu chyba nie potrafisz odroznic szkolenia od pojezdzenia sobie po torze. Na dodatek, zdaje się, ze wszystko wiesz lepiej i już wszystko umiesz.
Jak dla mnie to jest extra sprawa. Jeśli uzbieram fundusze to z pewnością się zapisze. Wychodzi ze trzy razy taniej niż takie samo szkolenie na Silverstone.<br><hr>Youth<br>Komentatorzy napisał(a):speed day wychodzi trzy razy taniej niż ta california a tam też pojeździsz z instruktorami i tłumacz nie będzie potrzebny,wiadomo że to górna półka szkolenia ale nie dla zwykłego kowalskiego,a to właśnie ma być skierowane do zwykłych ludzi którzy chcą poprawić swoją cywilną jazde przedewszystkim.Nie oszukujmy się 3800zł to dla wielu dwa miesiące pracy bez jedzenia i opłat,pozazdrościć tylko tym których na taką przyjemność stać<br><hr>smi<br>Komentatorzy napisał(a):Jestem pewien, że gdyby kosztowało 500,- PLN również znalazłaby się grupa ludzi, dla których to drogo. Jak to mówią, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Jeśli siedzisz w temacie motocykli i szkoleń, z łatwością odróżnisz szkolenie na najwyższym światowym poziomie od zwykłej "speed day'owej" popierdółki, na której instruktor nie umie (bądź nie chce) odpowiedzieć na większość pytań związanych stricte z techniką jazdy. Jeśli miałeś kiedykolwiek motocykl i dodatkowo zabrałeś go chociaż raz na tor, choćby nawet na "speed day", łatwo przeliczysz sobie koszt profesjonalnego szkolenia na ilość bezsensownie zużytych na takim "speed day'u" kompletów opon.
Według mnie, trudno o lepszą inwestycję jeśli ktoś jeździ motocyklem. Już się zapisałem.<br><hr>Spy<br>Komentatorzy napisał(a):<a href="http://www.letsdrive.pl/lang.pl/115.117/page/88" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.letsdrive.pl/lang.pl/115.117/page/88</a>
Da się zrobić jednak taniej. I znajdą się ludzie którzy bez cholendarnych kosztów mogą cię czegoś nauczyć. I właśnie mam zamiar z tego korzystać.<br><hr>ghostmce<br>
Trochę to jak porównywanie taczki do mercedesa.
Nie stać Cię na mercedesa - jeździj taczką, twój wybór.
<br><hr>Sly
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A w ilu szkoleniach CSS brał udział, że tak wszystko o nich wie?Komentatorzy napisał(a):Jeśli jeździcie szybko i wykorzystujecie to co pisze Code w książkach, to level 1 jest niepotrzebny, level 2 OK dla tych co chcą wydać kasę. Jeśli jednak jeździcie szybko i nie stosujecie myśli Coda, to to szkolenie + jakieś 1,5 roku praktyki po level 2 spowoduje, ze obecna szybka jazda będzie wydawać Wam się później spacerkiem.<br><hr>Danny#66<br>Komentatorzy napisał(a):Skąd Ty to wiesz? Bo na pewno nie z praktyki. Gdybyś bowiem wziął udział w choć jednym szkoleniu CSS, wiedzialbys ze każdy musi zacząć od levelu 1. Wiedzialbys nawet dlaczego.<br><hr>Dronc<br>Komentatorzy napisał(a):Dany pokazał jak ogarnia na wielu rundach WMMP;)<br><hr>Gonzo<br>
Jak na razie udało się ustalić, że mało wie ale umie pałować. Przy czym to drugie to też raczej tylko w Twoim odczuciu.
<br><hr>Zimny Lech
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Może w takim razie opowiedz nam czego się tam nauczyłeś przez te trzy dni jeżdżenia. Wymień chociaż 10 elementów techniki jazdy na motocyklu, które poprawiłeś dzięki temu szkoleniu. No dobra, wymień pięć.Komentatorzy napisał(a):Byłem na kursach w Motoszkoła. Trzy dni jeżdżenia na Słowacji 1000zł. Dostałem filmy i zdjęcia z komentarzem do moich przejazdów. W CSS nawet za zdjęcia trzeba zapłacić.
Pewnie się wybiorę do CSS, bo nauki nigdy dosyć, ale cena jest wysoka <br><hr>Tomek GSXR<br>
Może i nie jestem expertem ale nawet okiem laika widać, że wyrzuciłeś w błoto tałzena.
<br><hr>Ogór
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nawet zawodnicy z motoGP zaczynaja od pozomu 1<br><hr>lukaszKomentatorzy napisał(a):Jeśli jeździcie szybko i wykorzystujecie to co pisze Code w książkach, to level 1 jest niepotrzebny, level 2 OK dla tych co chcą wydać kasę. Jeśli jednak jeździcie szybko i nie stosujecie myśli Coda, to to szkolenie + jakieś 1,5 roku praktyki po level 2 spowoduje, ze obecna szybka jazda będzie wydawać Wam się później spacerkiem.<br><hr>Danny#66<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
przejrzalem komentarze do textow IBBOTTA, i widze ze nie jest tak zle ze poza ludzmi liczacymi na magiczne formuly za darmo sa jednak w polsce zainteresowani TECHNOLOGIA JAZDY proponowana przez CSS...moze jednak nie ma sie co bac az tak powrotu do kraju..<br><hr>lukasz
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
valentino sie zaslania parawanem w gazrazu zeby nikt nie zobaczyl jego tajemnic <br><hr>lukaszKomentatorzy napisał(a):za taką cenę powinien prowadzić zajęcia sam Valentino<br><hr>vvv<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zeby zoastac trenerem w CSS trzeba najpierw zrobic samemu caly cykl 4 poziomow, zeby znac temat z poziomu ucznia<br><hr>lukaszKomentatorzy napisał(a):chyba zwariowali, to nabijanie kieszeni angielskim trenerom, niech otworzą oddział w Polsce z naszymi trenerami. Poza tym jakkos nie widze nauki jesli na danym kursie jest 30 chłopa i 2 treneró.<br><hr>konopson<br>Komentatorzy napisał(a):Jeden instruktor przypada na 3 uczniów.<br><hr>Prowler<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości