[Aktualności] Hitler wściekły na Valentino Rossiego
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] Hitler wściekły na Valentino Rossiego
Dyskusja na temat: Hitler wściekły na Valentino Rossiego
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Hitler wściekły na Valentino Rossiego
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Hitler wściekły na Valentino Rossiego
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Ale z was matoły! To nawet nie jest smieszne! Kretyńskie angielskie napisy, które nie mają nic wspólnego z niemieckimi dialogami w tym filmie. Jednak jestescie idiotami - cała wasza niedorozwinięta ekipa. Współczuje. Boczo idx sie powieś za jaja albo ładuj sie do komory. im szybciej znikniesz kretynie, tym dla wszystkich lepiej.<br><hr>Nie da sie Was już czytać..
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ahahhahahaha o Boze, ale z ciebie debil!!!! Nie mogę! na tym te filmy polegają ośle!<br><hr>SławeqKomentatorzy napisał(a):Ale z was matoły! To nawet nie jest smieszne! Kretyńskie angielskie napisy, które nie mają nic wspólnego z niemieckimi dialogami w tym filmie. Jednak jestescie idiotami - cała wasza niedorozwinięta ekipa. Współczuje. Boczo idx sie powieś za jaja albo ładuj sie do komory. im szybciej znikniesz kretynie, tym dla wszystkich lepiej.<br><hr>Nie da sie Was już czytać..<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Znam tę serię i powiem, że jest to totalnie nieśmieszne. Nie rozumiem co ludzie w tym zabawnego widzą ...<br><hr>duddits
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jestescie smieszni wrzucajac cos takiego.. ten portal robi sie coraz mniej profesjonalny, moze to mial byc zart, ale malo smieszny, takie rzeczy to sobie moze pan Boczo wrzucac na swojego facebook'a a nie tutaj.. bez sensu <br><hr>wwwpl
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To co mówią po niemiecku a to co jest napisane to dwie całkiem inne sprawy.
Co za matoł to zrobił, pewnie myśli że ludzie nie potrafia mówić w innych językach.<br><hr>Poliglota
Co za matoł to zrobił, pewnie myśli że ludzie nie potrafia mówić w innych językach.<br><hr>Poliglota
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To co mówią po niemiecku a to co jest napisane to dwie całkiem inne sprawy.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
czy fakt że coś nie trafiło w Twoje gusta jest powodem żeby okazywać drugiej osobie taki brak szacunku?...Komentatorzy napisał(a):Ale z was matoły! To nawet nie jest smieszne! Kretyńskie angielskie napisy, które nie mają nic wspólnego z niemieckimi dialogami w tym filmie. Jednak jestescie idiotami - cała wasza niedorozwinięta ekipa. Współczuje. Boczo idx sie powieś za jaja albo ładuj sie do komory. im szybciej znikniesz kretynie, tym dla wszystkich lepiej.<br><hr>Nie da sie Was już czytać..<br>
Mnie też filmik nie śmieszy jednak potrafię z w kulturalny sposób wyrazić swoją opinię bądź zachować ją dla siebie. Jeśli pierwszy sposób sprawia Ci trudności to zastosuj się proszę do drugiego...
pozdrawiam,
Łukasz
<br><hr>1100xx
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ten portal nie stacza się z powodu jakości artykułów.... on się stacza z powodu jakości czytelników...<br><hr>1100xx
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ty zaqwszony wiesniaku.. spieprzaj na swojego rometa i wycinaj cwaniaka na swojej wioscer. Burak. Ty jestes debilem frajerze. Tylko takich zburaczałych ćwoków smiesza takie filmiki. Idiota!<br><hr>LechKomentatorzy napisał(a):Ale z was matoły! To nawet nie jest smieszne! Kretyńskie angielskie napisy, które nie mają nic wspólnego z niemieckimi dialogami w tym filmie. Jednak jestescie idiotami - cała wasza niedorozwinięta ekipa. Współczuje. Boczo idx sie powieś za jaja albo ładuj sie do komory. im szybciej znikniesz kretynie, tym dla wszystkich lepiej.<br><hr>Nie da sie Was już czytać..<br>Komentatorzy napisał(a):ahahhahahaha o Boze, ale z ciebie debil!!!! Nie mogę! na tym te filmy polegają ośle!<br><hr>Sławeq<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Brawo poligloto, brawo. Ty naprawdę myślisz, że autor tego filmiku chciał przetłumaczyć to co ten aktor mówi? HAHAH!<br><hr>MateO.Komentatorzy napisał(a):To co mówią po niemiecku a to co jest napisane to dwie całkiem inne sprawy.
Co za matoł to zrobił, pewnie myśli że ludzie nie potrafia mówić w innych językach.<br><hr>Poliglota<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Poziom dyskusji poniżej jest porażający. A poziom inteligencji niektórych komentujących pozostawiam bez komentarza
.
Co filmiku - zajebisty! Dobrze się uśmiałem, sporo w tym racji ...<br><hr>m4ci3k

Co filmiku - zajebisty! Dobrze się uśmiałem, sporo w tym racji ...<br><hr>m4ci3k
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak najbardziej popieram kolego!!<br><hr>kawa636Komentatorzy napisał(a):Poziom dyskusji poniżej jest porażający. A poziom inteligencji niektórych komentujących pozostawiam bez komentarza.
Co filmiku - zajebisty! Dobrze się uśmiałem, sporo w tym racji ...<br><hr>m4ci3k<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Widac, że jesteś kretynem i matołem.<br><hr>JarekKomentatorzy napisał(a):Poziom dyskusji poniżej jest porażający. A poziom inteligencji niektórych komentujących pozostawiam bez komentarza.
Co filmiku - zajebisty! Dobrze się uśmiałem, sporo w tym racji ...<br><hr>m4ci3k<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Bo ja np. na podstawie Twojego komentarza widzę, że jesteś prostym chamem.<br><hr>m4ci3kKomentatorzy napisał(a):Poziom dyskusji poniżej jest porażający. A poziom inteligencji niektórych komentujących pozostawiam bez komentarza.
Co filmiku - zajebisty! Dobrze się uśmiałem, sporo w tym racji ...<br><hr>m4ci3k<br>Komentatorzy napisał(a):Widac, że jesteś kretynem i matołem.<br><hr>Jarek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Rossi skończył sie juz dosc dawno - watpie zeby zdobyl jeszcze tytul w moto gp, moze w sbk<br><hr>kibic
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl