CBR 1000 RR czy R1 ??
• Strona 1 z 1
CBR 1000 RR czy R1 ??
Witam,
chcę kupić litra do 20tys. zł i moją uwagę przykuły te dwa egzemplarze:
1. http://moto.allegro.pl/wroclaw-honda-cb ... 68394.html
2. http://moto.allegro.pl/yamaha-r1-200km- ... 94666.html
Mam kawał drogi, żeby samemu się przejechać i obejrzeć, dlatego może ktoś jest z okolic Łodzi lub Wrocka i mógłby się coś więcej wypowiedzieć?
Z góry dzięki za pomoc!
chcę kupić litra do 20tys. zł i moją uwagę przykuły te dwa egzemplarze:
1. http://moto.allegro.pl/wroclaw-honda-cb ... 68394.html
2. http://moto.allegro.pl/yamaha-r1-200km- ... 94666.html
Mam kawał drogi, żeby samemu się przejechać i obejrzeć, dlatego może ktoś jest z okolic Łodzi lub Wrocka i mógłby się coś więcej wypowiedzieć?
Z góry dzięki za pomoc!
- samotny
- Świeżak
Nie wiem czy będzie drogi przy paringówce bo ma i crashe i slidery co nie zmienia fakty, że oba te sprzęty wyglądają na styrane.
-
motoluka - VIP Ścigacz.pl
Kaai napisał(a):r1 po 2004 r to syf.. a repsol będzie drogi przy parkingówce czy coś, ale jak dla mnie, to jeden z najlepiej wyglądających motocykli, ten sc57 w repsolu właśnie
Syf? z kąd ty masz te informacje modele z lat 2004-06 są najlepsze zwłaszcza od tych modeli Rn19 po 2007 które mają słabszy dół właśnie modele Rn12 są najlepsze
-
Piotr--95 - Świeżak
Oczywiscie ze R1 ! Sam mialem kupywac ale kupilem Hayke. Hondy maja lagodniejsze silniki..a R1 jest bardzo agresywna..
i jak na moj gust to Yamaha duzo ladniejsza..i ma lepsze osiagi od CBR. Bierz R1 a nie porzalujesz .
a GSXR 1000 Ci sie nie podoba ? R1 to i tak legenda pod wzgledem sprzedazy..
i jak na moj gust to Yamaha duzo ladniejsza..i ma lepsze osiagi od CBR. Bierz R1 a nie porzalujesz .
a GSXR 1000 Ci sie nie podoba ? R1 to i tak legenda pod wzgledem sprzedazy..
- Hayabusa55.
- Świeżak
Teraz w statystykach sprzedaży bryluje BMW S1000RR i Kawasaki ZX10R. Co do R1 i 1000RR z tych lat produkcji to zdecydowanie lepsza jest zx10r Ig. W tych latach był najmocniejszy i miał najlepsza charakterystyke silnika. Zawieszenie też ma duży potencial(wystarczy zainwestowac w dobry amor skretu) No i wyglad jak dla mnie jest najciekawszy.
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
ale jego pewnie nie interesuja takie maszyny jak GSXR 1000 , BMW 1000RR (na nim sie siedzi jak na 600 i jest bardzo krutki) czy nawet ZX10. Najlepiej kup Hajke z jakimis puszkami Akropovicia . Ja mam i czlowieku wczesniej jezdzilem GSXR 750 ..Jak wsiadziesz na Hayke..to czlowieku..masz wygode , komfort..o MOCY nie wspomne..moja ma 198 Km i 155 mN...
Potwor. a jak teraz lecialem trase do Krakowa mam okolo 250 km..to jak tak lecialem na trasie 140 km/h to mi spalila 6 L..
a jak sie kreci na obrotach i daje w pyte to doszlem do 11 ...ale jak chcesz typowego sporta to bierz R1.
i mi sie wydaje ze ta Yamaha z ogloszenia nie do konca wycisnie 200 km..na YT patrzylem filma gosciu mial R1 z 2007r ,
zamontowany Power Commander , Filtr K&N i jakies puszki Devila czy czegos innego i wyszlo 191..
Dla mnie R1 troszke nie wygodna..ale wiadomo to jest typowy sport..a jakbys bral GSXR 1000 to jest wygodniejszy od R1..
a osiagi ma identyczne..
Potwor. a jak teraz lecialem trase do Krakowa mam okolo 250 km..to jak tak lecialem na trasie 140 km/h to mi spalila 6 L..
a jak sie kreci na obrotach i daje w pyte to doszlem do 11 ...ale jak chcesz typowego sporta to bierz R1.
i mi sie wydaje ze ta Yamaha z ogloszenia nie do konca wycisnie 200 km..na YT patrzylem filma gosciu mial R1 z 2007r ,
zamontowany Power Commander , Filtr K&N i jakies puszki Devila czy czegos innego i wyszlo 191..
Dla mnie R1 troszke nie wygodna..ale wiadomo to jest typowy sport..a jakbys bral GSXR 1000 to jest wygodniejszy od R1..
a osiagi ma identyczne..
- Hayabusa55.
- Świeżak
Hayabusa, nie spuść się zaraz. Wykorzystujesz te osiągi? widzisz rzetelną różnicę między 191 a 200 km? jeździsz po torze i potrzebujesz każdej setnej sekundy? Wg mnie w tych co wymieniłeś to wygoda i tylko to praktycznie się liczy, a nie czy to ma 190 czy 200km
Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Ścigacz.pl
temat nic nie wniesie do rozmowy, ale witam kolegę z Bartoszyc
pierwszy raz tutaj widzę kogoś z tego miasta 

how low can you go? | www.pajacyk.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
A witam również kolegę z Bartoszyc
Więc tak, CBR dostałem więcej zdjęć i ma kilka pęknięć, których gość nie robi bo jak uważa "nie przeszkadzają w jeździe"..
Myślałem o GSXR 1000, poniekąd ze względu na wygodę, ale szczerze mówiąc, nie znalazłem póki co nic interesującego do tej kwoty, sporo oglądałem i siedziałem na allegro i albo łup jakiś, albo stoją po pół roku na stronach. Chyba, że macie coś ciekawego, godnego polecenia? (chodzi o GSXR)

Więc tak, CBR dostałem więcej zdjęć i ma kilka pęknięć, których gość nie robi bo jak uważa "nie przeszkadzają w jeździe"..
Myślałem o GSXR 1000, poniekąd ze względu na wygodę, ale szczerze mówiąc, nie znalazłem póki co nic interesującego do tej kwoty, sporo oglądałem i siedziałem na allegro i albo łup jakiś, albo stoją po pół roku na stronach. Chyba, że macie coś ciekawego, godnego polecenia? (chodzi o GSXR)
- samotny
- Świeżak
Kaai napisał(a):r1 po 2004 r to syf..
Rowniez prosilbym Cie o rozwiniecie swojej wypowiedzi. Ile lat jezdziles tymi modelami r1 po 2004 roku ? Ile lat motocyklami podobnej klasy innych producentow. Nie piesz mi tylko ze przejechales sie tymi sprzetami raz czy kilka bo ktos dal Ci sie przejechac i stad takie opinie.
- marcinpsk
- Świeżak
Każdy sportowy 1000 ma swoje zalety i wady.Jedno jest pewne że te motocykle bardzo sie od siebie różnia oddawaniem mocy, prowadzeniem no i wygladem I każdy motocyklista ma swoje gusta i gusciki jednym bardziej pasuje np cbr1000rr a innym np zx10r. Najlepiej jak byś sobie oblukał na żywo motocykle które cie interesuja bo same zdjecia na internecie to troche mało, trzeba sie przejechac, przymieżyc i wtedy szukac pomocnej opini na forach, bo jak widze nie jestes zbyt ukierunkowany co pewnie jest skutkiem słabej znajomosci owych motocykli 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Ścigacz.pl
BG ma racje, po zdjeciach i co wikipedia mowi nie ma co wybierac, jak bym tak wybieral to bym dzisiaj jezdzil zx10r a nie jezdze. I raczej nie pytalbym ktory wybrac, bo to nie my tylko ty bedziesz jezdzil tym moto. A jesli cie interesuja problemy danego motocykla to zapisz sie na forum danej marki, tam ludzie klepia dzien i now w kolko co zle co dobrze, bedziesz mial o wiele wiecej info i z pierwszej reki.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Kaai napisał(a):r1 po 2004 r to syf..
skoro napisałeś że po 2004 to syf to jakoś to uzasadnij, bo jeśli nie masz jakiegoś konkretnego uzasadnienia to te twoje zdanie wiesz ile znaczy... ?
how low can you go? | www.pajacyk.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.