Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> MotoGP 2012 - GP Kataru otwiera nowy...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] MotoGP 2012 - GP Kataru otwiera nowy...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 10/4/2012, 00:21

Komentatorzy napisał(a):nie wiem jak Was ale mnie strasznie jakoś irytuje głos tego "PÓŁ-CELEBRYTY" - A. BADZIAKA.<br><hr>Wroom<br>
Komentatorzy napisał(a):aż pół? przeceniasz gościa...<br><hr>U2<br>
Komentatorzy napisał(a):hehe... no faktycznie przeceniłem:) ale też nie chcę biedaka za bardzo dołować żeby mu łyso przy żonie "celebrytce" nie było że jest np "ćwierć celebrytą" lub jeszcze "mniejszym ułamkiem":)<br><hr>Wroom<br>
Komentatorzy napisał(a):A ja szanuje Adam za doświadczenie w tym sporcie i wolę posłuchać kogoś kto miał styczność z tym co komentuje. A taki Zientarski nigdy nie startował w F1 i nigdy chyba na nie zwróci do końca uwagi na tajniki tego sportu. A Adam się jeszcze wyrobi tak jak to zrobił z powodzeniem Łukasz "Juras" Jurkowski w komentowaniu KSW (on też na początku był krytykowany mino ogromnych sukcesów na ringu a teraz jest rewelacyjny jako komentator walk. <br><hr>mimo<br>
Komentatorzy napisał(a):jest mnóstwo znających się na rzeczy byłych zawodników którzy mają większe osiągnięcia i są lubiani przez większość a do tego nie gwiazdorzą jak nasz "ułamkowy celebryta"<br><hr>wroom<br>
Najlepiej komentowali goscie z angielskiego Eurosportu kilka lat temu. Wielki entuzjazm i przekazywanie emocji. No i ten ich smiech :)<br><hr>ZX10R
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/4/2012, 14:46

Komentatorzy napisał(a):nie wiem jak Was ale mnie strasznie jakoś irytuje głos tego "PÓŁ-CELEBRYTY" - A. BADZIAKA.<br><hr>Wroom<br>
Komentatorzy napisał(a):aż pół? przeceniasz gościa...<br><hr>U2<br>
Komentatorzy napisał(a):hehe... no faktycznie przeceniłem:) ale też nie chcę biedaka za bardzo dołować żeby mu łyso przy żonie "celebrytce" nie było że jest np "ćwierć celebrytą" lub jeszcze "mniejszym ułamkiem":)<br><hr>Wroom<br>
Komentatorzy napisał(a):A ja szanuje Adam za doświadczenie w tym sporcie i wolę posłuchać kogoś kto miał styczność z tym co komentuje. A taki Zientarski nigdy nie startował w F1 i nigdy chyba na nie zwróci do końca uwagi na tajniki tego sportu. A Adam się jeszcze wyrobi tak jak to zrobił z powodzeniem Łukasz "Juras" Jurkowski w komentowaniu KSW (on też na początku był krytykowany mino ogromnych sukcesów na ringu a teraz jest rewelacyjny jako komentator walk. <br><hr>mimo<br>
Komentatorzy napisał(a):jest mnóstwo znających się na rzeczy byłych zawodników którzy mają większe osiągnięcia i są lubiani przez większość a do tego nie gwiazdorzą jak nasz "ułamkowy celebryta"<br><hr>wroom<br>
Daj mi przykład jednego zawodnika.<br><hr>Jacek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/4/2012, 23:51

Komentatorzy napisał(a):A jakie silniki maja w Moto3, w sensie ilosci cylindrow? Mogliby wrocic do krecacych do 20 000 rpm silniczkow R4 :)<br><hr>krzysko<br>
jeden cylinder i 250 ccm pojemności, ciekawe jak się zachowuje takie moto.. ;)<br><hr>falcon
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl