No i chyba wkońcu kupuje. Bandzior 600n
• Strona 1 z 2 • 1, 2
No i chyba wkońcu kupuje. Bandzior 600n
Po długich poszukiwaniach znalazłem moto, może nie marzeń ale na pierwsze myślę sie nada i zostanie jako członek rodziny na kilka latek.
Z jednej strony moto z komisu, więc cena nie jest absolutną rewelacją (może coś się uda utargować) z drugiej strony o firmie motomotion słyszałem dużo dobrego i przynajmniej czuję się bezpiecznie.
Na przywitaniu całkiem miły Pan pokazał nam (byłem z żoną, też akceptuje ten motor
) 3 motory, które poleca na początek. Nie musiałem go ciągnąć za język żeby pokazał nam detale o stanie motoru. Pokazał co było naprawione, gdzie są ślady po szlifie, pokazał że napęd jest nie dawno po wymianie tłumacząc jak to sprawdzić i po czym widać. Pokazał że napęd jest dopiero w pierwszej fazie napięcia. Motor jest już po serwisie i gotowy do jazdy. Gumki całkiem świeże przebieg 30.000.
Załączam fotki, jeżeli do wtorku się nie rozmyślę, to na takim moto niedługo będzie mnie można spotkać w Wawie
Cieszę się jak małpa na widok banana ... muszę trochę ochłonąć, aby racjonalnie podjąć decyzję
Z jednej strony moto z komisu, więc cena nie jest absolutną rewelacją (może coś się uda utargować) z drugiej strony o firmie motomotion słyszałem dużo dobrego i przynajmniej czuję się bezpiecznie.
Na przywitaniu całkiem miły Pan pokazał nam (byłem z żoną, też akceptuje ten motor

Załączam fotki, jeżeli do wtorku się nie rozmyślę, to na takim moto niedługo będzie mnie można spotkać w Wawie
Cieszę się jak małpa na widok banana ... muszę trochę ochłonąć, aby racjonalnie podjąć decyzję

- Załączniki
-
IMG_5049 małe.jpg
- (185.57 KiB) Pobrane 377 razy
-
IMG_5048 małe.jpg
- (179.67 KiB) Pobrane 337 razy
-
IMG_5046 małe.jpg
- (199.82 KiB) Pobrane 328 razy
Definicja głupoty: "Kontynuować robienie rzeczy w ten sam sposób i oczekiwać odmiennych rezultatów"
-
Marcin_SF - Świeżak
to jest jeden motorek, firma motomotion na połczyńskiej 113. Mają jeszcze jednego bandita z 2003 srebrnego z naked, 2 albo 3 w wersji S, kilka hornetów stoi i jakaś jamaszka 600 więc jest z czego wybierać w klasie 600. Po za tym mają tam około 40 albo więcej innych motorów.
Dają jeszcze wszystkie dokumenty do rejestracji wraz z tłumaczeniem, więc za rejestracje motocykla płacisz tylko 190 PLN. No i kask gratis, ja zamieniam kask na zniżkę, bo już swój mam.
Dzisiaj idzie przelew i w tym tygodniu odbieram i rejestruje moto
Dają jeszcze wszystkie dokumenty do rejestracji wraz z tłumaczeniem, więc za rejestracje motocykla płacisz tylko 190 PLN. No i kask gratis, ja zamieniam kask na zniżkę, bo już swój mam.
Dzisiaj idzie przelew i w tym tygodniu odbieram i rejestruje moto

Definicja głupoty: "Kontynuować robienie rzeczy w ten sam sposób i oczekiwać odmiennych rezultatów"
-
Marcin_SF - Świeżak
Polczynska 113 ????
No co Ty ???
To jest kolo mnie ... ja mieszkam przy polczynskiej a dokladnie szeligowskiej wiec jeszcze raz drukowanymi gdzie to konkretnie jest .. za sellgrosem, jakos kolo tesco ???
No co Ty ???
To jest kolo mnie ... ja mieszkam przy polczynskiej a dokladnie szeligowskiej wiec jeszcze raz drukowanymi gdzie to konkretnie jest .. za sellgrosem, jakos kolo tesco ???
Bandit 600 N
- Abaddon20
- Świeżak
Jadąc w kierunku centrum Warszawy po prawej stronie, mijasz jakieś hipermarkety chyba, czyli to co mówisz sellgros, może tesco, nie pamiętam. Jak kończy się pas do włączenia do ruchu z tych marketów to masz od razu plakat o komisie motocyklowym, druga brama i już jesteś na miejscu.
Nie są czynni w niedziele i poniedziałek. W tygodniu czynni do 18:00 w sobotę do 17:00
http://www.motomotion.pl - adres
koleś na miejscu jak powiesz co chcesz, jak planujesz jeździć i jaki masz budżet sam Cię oprowadzi i pokarze kilka motorów do wyboru.
Nie są czynni w niedziele i poniedziałek. W tygodniu czynni do 18:00 w sobotę do 17:00
http://www.motomotion.pl - adres
koleś na miejscu jak powiesz co chcesz, jak planujesz jeździć i jaki masz budżet sam Cię oprowadzi i pokarze kilka motorów do wyboru.
-
Marcin_SF - Świeżak
Witam
Gratuluje wyboru
Twoj czerwony Banditek prezentuje sie naprawde dobrze
dzis bylem w tym komiesie z moto i ogladalem co oni tam maja i okazalo sie ze dwoch moich kumpli pracuje tam jako mechanicy wiec jest spoko
Naprawde dobry wybor
Gratuluje wyboru

Twoj czerwony Banditek prezentuje sie naprawde dobrze

Naprawde dobry wybor
Bandit 600 N
- Abaddon20
- Świeżak
hehe dobrze wiedzieć, choć mam nadzieję, że nie będę musiał często korzystać z ich pomocy
też dziś tam byłem. Niestety nie było szefa więc finalizacja transakcji pewnie będzie w czwartek, piątek polskie blachy i ubezpieczenie, no i piątek/sobota moto będzie w garażu.
W czwartek ostatnie ciuchy kupuję, a potem z małżonką muszę powalczyć bo mnie bez prawka nie chce puścić nawet na plac, żebym się w motocykl wczuł.
No i prawko, jak wszystko będzie spoko to w ciągu miesiąca, bo na kursie jeszcze 2 godziny jazdy mi zostały. Pewnie jedna jutro, druga po jutrze

też dziś tam byłem. Niestety nie było szefa więc finalizacja transakcji pewnie będzie w czwartek, piątek polskie blachy i ubezpieczenie, no i piątek/sobota moto będzie w garażu.
W czwartek ostatnie ciuchy kupuję, a potem z małżonką muszę powalczyć bo mnie bez prawka nie chce puścić nawet na plac, żebym się w motocykl wczuł.
No i prawko, jak wszystko będzie spoko to w ciągu miesiąca, bo na kursie jeszcze 2 godziny jazdy mi zostały. Pewnie jedna jutro, druga po jutrze

-
Marcin_SF - Świeżak
wlasnie bo mialem sie zapytac
ile palcisz za rejestracje, wszelkie oplaty z tym zwiazane ( z tego co czytalem to juz masz umowe przetlumaczona i tylko zarejestrowac ) i gdzie wykupiles OC i ile Cie ono bedzie kosztowalo ??
Wybacz ze jestem taki wscibski ale chce przynajmniej oretacyjnie sie dowiedziec na jakie wydatki sie przygotowac.

ile palcisz za rejestracje, wszelkie oplaty z tym zwiazane ( z tego co czytalem to juz masz umowe przetlumaczona i tylko zarejestrowac ) i gdzie wykupiles OC i ile Cie ono bedzie kosztowalo ??
Wybacz ze jestem taki wscibski ale chce przynajmniej oretacyjnie sie dowiedziec na jakie wydatki sie przygotowac.
- Abaddon20
- Świeżak
u tego gościa dostajesz wszystkie papiery + tłumaczenie, przegląd jest zrobiony więc płacisz tylko koszty rejestracji czyli 190 PLN. Zobaczymy jak będzie w praniu, czy urząd nie zechce czegoś więcej.
Co do ubezpieczenia to dzisiaj wysłałem dopiero zapytanie do gościa u którego ubezpieczam samochód, żeby poszukał ciekawej oferty i jeszcze nie mam odpowiedzi. Jak dostanę odpowiedź to zamieszcze tutaj.
Co do ubezpieczenia to dzisiaj wysłałem dopiero zapytanie do gościa u którego ubezpieczam samochód, żeby poszukał ciekawej oferty i jeszcze nie mam odpowiedzi. Jak dostanę odpowiedź to zamieszcze tutaj.
-
Marcin_SF - Świeżak
hehe... wejdz na tÄ… stronÄ™ i po lewej stronie na dole jest: " Zanim kupisz motocykl, poddajemy go testom"
I zdjęcie numer 4 i 6 przestawia "Twoje" moto podaczaj testów
ciekawe co jeszcze z nim robili :p
Pozdr
I zdjęcie numer 4 i 6 przestawia "Twoje" moto podaczaj testów

Pozdr
Sprowadzę | Części,Akcesoria,dzież,TUNING | import_usa@o2.pl
-
R1 - Bywalec
R1 napisał(a):I zdjęcie numer 4 i 6 przestawia "Twoje" moto podaczaj testówciekawe co jeszcze z nim robili :p
Pozdr
Nie chce nic mowic ale jak by ktos nie zauwazyl to zadno z tych zdjec nie przedstawia Bandita a w szczegolnosci TEGO!
Looknijcie jeszcze raz bo wg mnie to nie jest BANDIT tylko Suzuki SV golas
jak sie myle prosze mnie poprawic.
- Abaddon20
- Świeżak
Ten test przekonał mnie ze musze nabyc tam moto -sprawdzone nie dławione
,
p.s na fotach masz poczciwego starego gs'500...

p.s na fotach masz poczciwego starego gs'500...

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
oglądałem ich stronkę zanim kupiłem moto.
Te fotki raczej świadczą o poczuciu humoru a nie o tym jak testują wszystkie sprzęty
PS i trzymajmy siÄ™ tej wersji
Te fotki raczej świadczą o poczuciu humoru a nie o tym jak testują wszystkie sprzęty

PS i trzymajmy siÄ™ tej wersji

-
Marcin_SF - Świeżak
Marcin_SF napisał(a):No i prawko, jak wszystko będzie spoko to w ciągu miesiąca
W w-wie na tak szybką realizację bym nie liczył :/ - 3 tygodnie czekania na teoretyczny, później miesiąc na praktykę. Za nic nie mogę zrozumieć, dlaczego nie można tego załatwić za jednym zamachem

Wracając do bandita, z kim dokładnie rozmawiałeś w motomotion? jak tylko skończę pozytywnie sprawy z prawkiem, to będę chciał sie do nich odezwać.
Krzysiek
- dellti
- Świeżak
rozmawiałem z właścicielem, gosciem który na stronce figuruje jako Johny Bravo, wizytówke mam w samochodzie więc dzisiaj Ci nie powiem
co do prawka to jestem mocno zdziwiony. Jak zdawałem kat. B to miałem wszystko za jednym zamachem. Rano teorię 3 godziny później jazdy. A było to dość dawno temu ...

co do prawka to jestem mocno zdziwiony. Jak zdawałem kat. B to miałem wszystko za jednym zamachem. Rano teorię 3 godziny później jazdy. A było to dość dawno temu ...
-
Marcin_SF - Świeżak
Gość z którym gadałem nazywa się Tomasz Lipert, jest prezesem firmy.
Sprzęcik już w garażu, pogoda piękna więc jak zbiorę się trochę na odwagę to może pierwsze testy będą
(mam nadzieję, że ukochana się nie dowie). A przynajmniej go wyczyszczę i zamieszczę foty.
Sprzęta przyprowadził mój znajomy, który też ma Bandita, był zachwycony jak moto płynnie chodzi, odpala, zmienia biegi w porównaniu do jego Banditki. Więc myślę, że kota w worku nie kupiłem. Nie działa dobrze, albo nie umiem jeszcze ustawić nic na LCD, musze poszukać instrukcji obsługi. Ponadto moto zalany nowym olejem, przednia opona nowa, tylna nie wykazuje objawów katowania więc na sezon - dwa spokojnie starczy i nowy akumulator.
Ponadto gratisy. Ubezpieczenie i przegląd techniczny ważny do 09.2007, więc się zastanawiam czy bawić się w rejestrację teraz czy zrobić to po sezonie. Choć znając życie dla świętego spokoju zarejestruję go w tym miesiącu. Do motocykla dostałem komplet dokumentów i tłumaczenie, zakup na fakturę, więc koszt rejestracji 190 pln, mimo że sprzęt sprowadzony. Ponieważ miałem kask (firma dorzuca gratis do sprzętu) umówiliśmy się na zniżkę przy zakupie spodni, tylko musimy poczekać na rozmiar.
Na razie niestety ogrom pracy więc nowym sprzętem będę się cieszył po południu, a motywacje mam teraz taką, że to co robie w 7 godzin zrobie w 3
Sprzęcik już w garażu, pogoda piękna więc jak zbiorę się trochę na odwagę to może pierwsze testy będą

Sprzęta przyprowadził mój znajomy, który też ma Bandita, był zachwycony jak moto płynnie chodzi, odpala, zmienia biegi w porównaniu do jego Banditki. Więc myślę, że kota w worku nie kupiłem. Nie działa dobrze, albo nie umiem jeszcze ustawić nic na LCD, musze poszukać instrukcji obsługi. Ponadto moto zalany nowym olejem, przednia opona nowa, tylna nie wykazuje objawów katowania więc na sezon - dwa spokojnie starczy i nowy akumulator.
Ponadto gratisy. Ubezpieczenie i przegląd techniczny ważny do 09.2007, więc się zastanawiam czy bawić się w rejestrację teraz czy zrobić to po sezonie. Choć znając życie dla świętego spokoju zarejestruję go w tym miesiącu. Do motocykla dostałem komplet dokumentów i tłumaczenie, zakup na fakturę, więc koszt rejestracji 190 pln, mimo że sprzęt sprowadzony. Ponieważ miałem kask (firma dorzuca gratis do sprzętu) umówiliśmy się na zniżkę przy zakupie spodni, tylko musimy poczekać na rozmiar.
Na razie niestety ogrom pracy więc nowym sprzętem będę się cieszył po południu, a motywacje mam teraz taką, że to co robie w 7 godzin zrobie w 3

-
Marcin_SF - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości