[Suzuki GSX-R750] Suzuki GSX-R Interceptor - olejowy...
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
nie komentuj czytaj nie krytykujKomentatorzy napisał(a):Projekt ogólnie spoko, szkoda, że nie robiony przez człowieka, który naprawdę zna się na designie.
Nie mam zbyt czasu teraz, ale pierwsze co rzuca się w oczy to felgi- powinny być złote.
Po drugie lampa przednia- kompletnie nie pasuje, ma być inaczej niż wszędzie, a dajemy lampe, która jest teraz w połowie nakedów?!
Po trzecie regulacja zawieszenia- też powinna być złota, albo czarna.
Po czwarte- sprężyna tylnego zawieszenia.
Po piąte dałbym złote albo czarne śruby.
Po szóste wydech nie pasuje.
Mogę tak mnożyć i mnożyć, możecie napisac, że się czepiam, ale moim zdaniem to SZCZEGÓŁY decydują, nie ogólny wizerunek.
Ale z drugiej strony, co ja się znam, 5 lat studiów, ponad 4 lata praktyki przy projektowaniu...
Pozdro
<br><hr>cfaniak<br>Komentatorzy napisał(a):Nie widziałeś na żywca kolego... nie jeździłeś, nie komentuj...... musisz jeszcze trochę postudiować........<br><hr>IKI<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pomogę Ci. Jeśli masz odrębne zdanie, nie stawiasz oponenta w pozycji gorszego (tu — ignorant nie znający się na designie), a siebie w pozycji lepszego (tu — wykształcony fachowiec z 4-letnią praktyką zawodową) expressis verbis, bo nie Twoje "ustawienie" powinno przemówić za Twoją racją, a argumenty — z nich wyniknie Twoja wiedza i praktyka. Ładnie jest też oddać szacunek adwersarzowi, a nie zaczynać od wdeptania w ziemię. Nie warto podnosić kwestii poświęcenia czasu, co ma podkreślić wyjątkowość wpisu — ten wtręt mogłeś sobie darować, starczyłoby na jedną uwagę więcej. Warto nie przekazywać swojej opinii jako prawdy objawionej, małe "zgrabnie zrobione, ale w moim przekonaniu można by się zastanowić, czy złote felgi nie zagrałyby lepiej" to nie tylko pusta retoryka, to po prostu kultura wypowiedzi. Wiesz, jacy negocjatorzy są najbardziej cenieni? Tacy, którzy wygrywają, ale pozostawiają przeciwnika w przekonaniu, że jest dobry. Mam nadzieję, że Twój nick jest żartobliwyKomentatorzy napisał(a):Projekt ogólnie spoko, szkoda, że nie robiony przez człowieka, który naprawdę zna się na designie.
Nie mam zbyt czasu teraz, ale pierwsze co rzuca się w oczy to felgi- powinny być złote.
Po drugie lampa przednia- kompletnie nie pasuje, ma być inaczej niż wszędzie, a dajemy lampe, która jest teraz w połowie nakedów?!
Mogę tak mnożyć i mnożyć, możecie napisac, że się czepiam, ale moim zdaniem to SZCZEGÓŁY decydują, nie ogólny wizerunek.
Ale z drugiej strony, co ja się znam, 5 lat studiów, ponad 4 lata praktyki przy projektowaniu...
Pozdro
<br><hr>cfaniak<br>Komentatorzy napisał(a):Pochwal się tym, co zaprojektowałeś i wykonałeś. Bo może skończyłeś studia, 4 lata pracujesz ale kultury i inteligencji to i tak nie nabyłeś...<br><hr>ktoś<br>Komentatorzy napisał(a):Dzielę się własną wiedzą, ukazuję jak to wygląda okiem fachowca i jeszcze chamem jestem?! Gdzie tu logika?
<br><hr>cfaniak<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Swietny projekt.naprawde ładny i dobrze zrobiony te białę felgi nadają kontrast całośći.mam tylko jedno pytanie bo tezmam gsxr 1100 i co trzeba zrobić by założyć mono wachacz od vfr?Pozdrawiam<br><hr>fat
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak jesteś taki kozak, to zbuduj motocykl z tymi badziewnymi złotymi felgami, złotymi śrubkami i innym kiczem, Mistrzu po 5 latach studiów. Co to znaczy "powinny być złote"?? To jest żałosne, zawsze znajdzie się jakiś trol, którego dokonania są czysto teoretyczne, a wymądrza się ile wlezie. Pokaż chłopie coś swojego, takiego prawdziwego, skończonego i realnego wtedy pogadamy. Sorry, ale jesteś żałosny... <br><hr>motochesKomentatorzy napisał(a):Projekt ogólnie spoko, szkoda, że nie robiony przez człowieka, który naprawdę zna się na designie.
Pozdro
<br><hr>cfaniak<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No i o tym mówię. Jesteś po prostu głupi.Komentatorzy napisał(a):Projekt ogólnie spoko, szkoda, że nie robiony przez człowieka, który naprawdę zna się na designie.
Pozdro
<br><hr>cfaniak<br>Komentatorzy napisał(a):Pochwal się tym, co zaprojektowałeś i wykonałeś. Bo może skończyłeś studia, 4 lata pracujesz ale kultury i inteligencji to i tak nie nabyłeś...<br><hr>ktoś<br>Komentatorzy napisał(a):Dzielę się własną wiedzą, ukazuję jak to wygląda okiem fachowca i jeszcze chamem jestem?! Gdzie tu logika?
<br><hr>cfaniak<br>
Ps. Czasami trzeba się zniżyć do czyjegoś poziomu, bo inaczej nie ten ktoś nie rozumie. Mam nadzieję, że może teraz pojmiesz o co mi chodzi... <br><hr>ktoś
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
trzeba kupić słownik ortograficzny i przed dokonaniem publicznej kompromitacji w internecie - należy sprawdzić jak poprawnie napisać słowo "wachacz" ... montaż wahacza to przy tym betka...<br><hr>analfabetaKomentatorzy napisał(a):Swietny projekt.naprawde ładny i dobrze zrobiony te białę felgi nadają kontrast całośći.mam tylko jedno pytanie bo tezmam gsxr 1100 i co trzeba zrobić by założyć mono wachacz od vfr?Pozdrawiam<br><hr>fat<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zdania w ojczystym języku nie napiszesz a chcesz się porwać na takie rzeczy?Komentatorzy napisał(a):Swietny projekt.naprawde ładny i dobrze zrobiony te białę felgi nadają kontrast całośći.mam tylko jedno pytanie bo tezmam gsxr 1100 i co trzeba zrobić by założyć mono wachacz od vfr?Pozdrawiam<br><hr>fat<br>Komentatorzy napisał(a):trzeba kupić słownik ortograficzny i przed dokonaniem publicznej kompromitacji w internecie - należy sprawdzić jak poprawnie napisać słowo "wachacz" ... montaż wahacza to przy tym betka...<br><hr>analfabeta<br>
Podpowiem- trzeba ten wahacz najpierw mieć

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Widzisz mój drogi, tym się właśnie różnimy. Ty mówisz zbuduj, ja mówię: pomyśl i wyobraź sobie. Ty robisz fizycznie w zimę i w deszcz, ja siedzę w klimatyzowanym biurze.Komentatorzy napisał(a):Projekt ogólnie spoko, szkoda, że nie robiony przez człowieka, który naprawdę zna się na designie.
Pozdro
<br><hr>cfaniak<br>Komentatorzy napisał(a):Jak jesteś taki kozak, to zbuduj motocykl z tymi badziewnymi złotymi felgami, złotymi śrubkami i innym kiczem, Mistrzu po 5 latach studiów. Co to znaczy "powinny być złote"?? To jest żałosne, zawsze znajdzie się jakiś trol, którego dokonania są czysto teoretyczne, a wymądrza się ile wlezie. Pokaż chłopie coś swojego, takiego prawdziwego, skończonego i realnego wtedy pogadamy. Sorry, ale jesteś żałosny... <br><hr>motoches<br>
Jakbym miał czas, pokazałbym Ci ten motocykl zrobiony wg tego co pisałem, gwarantuje- wyglądałby lepiej.<br><hr>cfaniak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ryzykowny pomysł na malowanie, mat z reguły kojarzy się z gratem (przynajmniej mnie). Po obejrzeniu zdjęć mogę tylko powiedzieć REWELACJA! Linia motocykla oraz dodatki i ogólna koncepcja maszyny broni się sama. <br><hr>robson
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wreszcie coś konkretnego! Mnie już się odbija germanstyle, aerografy i polerki...pozdro dla właściciela, tak trzymać!!! <br><hr>jery
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Próbuję zniżyć się do Twojego i nic...<br><hr>cfaniakKomentatorzy napisał(a):Projekt ogólnie spoko, szkoda, że nie robiony przez człowieka, który naprawdę zna się na designie.
Pozdro
<br><hr>cfaniak<br>Komentatorzy napisał(a):No i o tym mówię. Jesteś po prostu głupi.
Ps. Czasami trzeba się zniżyć do czyjegoś poziomu, bo inaczej nie ten ktoś nie rozumie. Mam nadzieję, że może teraz pojmiesz o co mi chodzi... <br><hr>ktoś<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Na Alledrogo ostatnio był wachacz+felga+hamulec za 800. Jeśli chodzi o dłubanki to customfighters.com i wszystko jasne.<br><hr>UltimateKomentatorzy napisał(a):Swietny projekt.naprawde ładny i dobrze zrobiony te białę felgi nadają kontrast całośći.mam tylko jedno pytanie bo tezmam gsxr 1100 i co trzeba zrobić by założyć mono wachacz od vfr?Pozdrawiam<br><hr>fat<br>Komentatorzy napisał(a):trzeba kupić słownik ortograficzny i przed dokonaniem publicznej kompromitacji w internecie - należy sprawdzić jak poprawnie napisać słowo "wachacz" ... montaż wahacza to przy tym betka...<br><hr>analfabeta<br>Komentatorzy napisał(a):Zdania w ojczystym języku nie napiszesz a chcesz się porwać na takie rzeczy?
Podpowiem- trzeba ten wahacz najpierw mieć<br><hr>aut<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam szersze sznurówki niż to coś lusterka... czy nawet w tak ważnej kwestii bezpieczeństwo musi ustąpić? No, ale skoro zamiast kasku jest czapeczka z daszkiem...<br><hr>K2
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To znajdź "Cfaniaku" trochę czasu i pokaż co potrafisz, bo na razie marnujesz go na durne komentarze..... nie pajacuj tylko zabieraj się do roboty.....Komentatorzy napisał(a):Projekt ogólnie spoko, szkoda, że nie robiony przez człowieka, który naprawdę zna się na designie.
Pozdro
<br><hr>cfaniak<br>Komentatorzy napisał(a):Jak jesteś taki kozak, to zbuduj motocykl z tymi badziewnymi złotymi felgami, złotymi śrubkami i innym kiczem, Mistrzu po 5 latach studiów. Co to znaczy "powinny być złote"?? To jest żałosne, zawsze znajdzie się jakiś trol, którego dokonania są czysto teoretyczne, a wymądrza się ile wlezie. Pokaż chłopie coś swojego, takiego prawdziwego, skończonego i realnego wtedy pogadamy. Sorry, ale jesteś żałosny... <br><hr>motoches<br>Komentatorzy napisał(a):Widzisz mój drogi, tym się właśnie różnimy. Ty mówisz zbuduj, ja mówię: pomyśl i wyobraź sobie. Ty robisz fizycznie w zimę i w deszcz, ja siedzę w klimatyzowanym biurze.
Jakbym miał czas, pokazałbym Ci ten motocykl zrobiony wg tego co pisałem, gwarantuje- wyglądałby lepiej.<br><hr>cfaniak<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jakbyś nie zauważył motocykl trzeba rozpatrywać w kategorii custom także lusterka jak najbardziej na miejscu. pozdrawiam panie bezpieczny haha<br><hr>robsonKomentatorzy napisał(a):Mam szersze sznurówki niż to coś lusterka... czy nawet w tak ważnej kwestii bezpieczeństwo musi ustąpić? No, ale skoro zamiast kasku jest czapeczka z daszkiem...<br><hr>K2<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dziewczynom z sesji też byś kaski pozakładał?Komentatorzy napisał(a):Mam szersze sznurówki niż to coś lusterka... czy nawet w tak ważnej kwestii bezpieczeństwo musi ustąpić? No, ale skoro zamiast kasku jest czapeczka z daszkiem...<br><hr>K2<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Typowy troll po gimnazjum.. Siedzi przed kompem i tylko krytykuje , a sam pewnie w życiu na moto nie siedział. Żałosny jesteś człowieku.<br><hr>phiKomentatorzy napisał(a):Projekt ogólnie spoko, szkoda, że nie robiony przez człowieka, który naprawdę zna się na designie.
Pozdro
<br><hr>cfaniak<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl