[Aktualności] Checa poza zasięgiem na Imoli
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Checa poza zasięgiem na Imoli
Dyskusja na temat: Checa poza zasięgiem na Imoli
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Checa poza zasięgiem na Imoli
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Checa poza zasięgiem na Imoli
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Jestem dumny z Toma Sykes-a i tego jaki poziom pokazuje od początku sezonu, Haslam również mi zainponował pomimo kontuzji był w stanie poradzic sobie z biaggim i stanac dwa razy na podium. Życze im aby któryś z nich wygrał w tym sezonie. Co do stocków 1000 też jakoś cudowne wychuchane panigale nie poradziło sobie z BMW i Kawasaki. <br><hr>Ghost
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gniocie,juz raz zaistniałeś nazywając Biaggiego pedałem.Twoje wstawki są tyle warte ile rano wrzucisz paszy do koryta . <br><hr>Wieś MacKomentatorzy napisał(a):Jestem dumny z Toma Sykes-a i tego jaki poziom pokazuje od początku sezonu, Haslam również mi zainponował pomimo kontuzji był w stanie poradzic sobie z biaggim i stanac dwa razy na podium. Życze im aby któryś z nich wygrał w tym sezonie. Co do stocków 1000 też jakoś cudowne wychuchane panigale nie poradziło sobie z BMW i Kawasaki. <br><hr>Ghost<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mi się coś wydaje że ta gleba Pawła to wynik oszczędzania na nim... Napuszczają biedaka w samych gaciach na resztę świata i tak to się kończy...
<br><hr>kryzys

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ostatnie ostrzeżenie...do trzech razy sztuka .Porozliczać się za Modlin...<br><hr>DruidKomentatorzy napisał(a):Mi się coś wydaje że ta gleba Pawła to wynik oszczędzania na nim... Napuszczają biedaka w samych gaciach na resztę świata i tak to się kończy...<br><hr>kryzys<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A to Biaggi nie jest pedziem?<br><hr>ObiKomentatorzy napisał(a):Jestem dumny z Toma Sykes-a i tego jaki poziom pokazuje od początku sezonu, Haslam również mi zainponował pomimo kontuzji był w stanie poradzic sobie z biaggim i stanac dwa razy na podium. Życze im aby któryś z nich wygrał w tym sezonie. Co do stocków 1000 też jakoś cudowne wychuchane panigale nie poradziło sobie z BMW i Kawasaki. <br><hr>Ghost<br>Komentatorzy napisał(a):Gniocie,juz raz zaistniałeś nazywając Biaggiego pedałem.Twoje wstawki są tyle warte ile rano wrzucisz paszy do koryta . <br><hr>Wieś Mac<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
co myślisz, że Bozia karze?<br><hr>?Komentatorzy napisał(a):Mi się coś wydaje że ta gleba Pawła to wynik oszczędzania na nim... Napuszczają biedaka w samych gaciach na resztę świata i tak to się kończy...<br><hr>kryzys<br>
Komentatorzy napisał(a):Ostatnie ostrzeżenie...do trzech razy sztuka .Porozliczać się za Modlin...<br><hr>Druid<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
<a href="http://www.worldsbk.com/livetiming" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.worldsbk.com/livetiming</a>/ ???? to chyba pomyłka, że Szkopek tam jest.<br><hr>?
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
<a href="http://www.worldsbk.com/livetiming" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.worldsbk.com/livetiming</a>/ ???? to chyba pomyłka, że Szkopek tam jest.<br><hr>?
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pewnie M. Szkopek<br><hr>CJKomentatorzy napisał(a):<a href="http://www.worldsbk.com/livetiming" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://www.worldsbk.com/livetiming</a>/ ???? to chyba pomyłka, że Szkopek tam jest.<br><hr>?<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wychuchany pedał z bmw...<br><hr>zzKomentatorzy napisał(a):Jestem dumny z Toma Sykes-a i tego jaki poziom pokazuje od początku sezonu, Haslam również mi zainponował pomimo kontuzji był w stanie poradzic sobie z biaggim i stanac dwa razy na podium. Życze im aby któryś z nich wygrał w tym sezonie. Co do stocków 1000 też jakoś cudowne wychuchane panigale nie poradziło sobie z BMW i Kawasaki. <br><hr>Ghost<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a niby kto prowadził jak przerwano wyścig?<br><hr>luca_brasiKomentatorzy napisał(a):Jestem dumny z Toma Sykes-a i tego jaki poziom pokazuje od początku sezonu, Haslam również mi zainponował pomimo kontuzji był w stanie poradzic sobie z biaggim i stanac dwa razy na podium. Życze im aby któryś z nich wygrał w tym sezonie. Co do stocków 1000 też jakoś cudowne wychuchane panigale nie poradziło sobie z BMW i Kawasaki. <br><hr>Ghost<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Karze go jego" specyficzna konstrukcja psychiczna",nie mniej w takim przypadku trzeba się spodziewać wszystkiego.Zwykła statystyka.Ile Ciało może znosic gleb.Każda gleba to mikro wstrząśnienie mózgu.Amerykanie robili badanie na hokeistach którzy piorą sie co mecz po pyskach.Wiekszosc z nich miała niekontrolowane napady agresji po przez urazy mózgu po wstrząśnieniach.To samo z boksem.Kroili ich po śmierci i prawie każdy miał te same zmiany w korze mózgowej.Taka ciekawostka.Szkopek naliczyl sam sobie juz grube ponad 150 gleb.!!!:D<br><hr>DruidKomentatorzy napisał(a):Mi się coś wydaje że ta gleba Pawła to wynik oszczędzania na nim... Napuszczają biedaka w samych gaciach na resztę świata i tak to się kończy...<br><hr>kryzys<br>
Komentatorzy napisał(a):Ostatnie ostrzeżenie...do trzech razy sztuka .Porozliczać się za Modlin...<br><hr>Druid<br>Komentatorzy napisał(a):co myślisz, że Bozia karze?<br><hr>?<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Rossi też woli patysie ...<br><hr>gniotKomentatorzy napisał(a):Jestem dumny z Toma Sykes-a i tego jaki poziom pokazuje od początku sezonu, Haslam również mi zainponował pomimo kontuzji był w stanie poradzic sobie z biaggim i stanac dwa razy na podium. Życze im aby któryś z nich wygrał w tym sezonie. Co do stocków 1000 też jakoś cudowne wychuchane panigale nie poradziło sobie z BMW i Kawasaki. <br><hr>Ghost<br>Komentatorzy napisał(a):Gniocie,juz raz zaistniałeś nazywając Biaggiego pedałem.Twoje wstawki są tyle warte ile rano wrzucisz paszy do koryta . <br><hr>Wieś Mac<br>Komentatorzy napisał(a):A to Biaggi nie jest pedziem?<br><hr>Obi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie posiadam bmw ale widze ze panigale sobie nie poradziło a zapowiadało totalną dominacje!Komentatorzy napisał(a):Jestem dumny z Toma Sykes-a i tego jaki poziom pokazuje od początku sezonu, Haslam również mi zainponował pomimo kontuzji był w stanie poradzic sobie z biaggim i stanac dwa razy na podium. Życze im aby któryś z nich wygrał w tym sezonie. Co do stocków 1000 też jakoś cudowne wychuchane panigale nie poradziło sobie z BMW i Kawasaki. <br><hr>Ghost<br>Komentatorzy napisał(a):wychuchany pedał z bmw...<br><hr>zz<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bo jest pedałem i go nie lubieKomentatorzy napisał(a):Jestem dumny z Toma Sykes-a i tego jaki poziom pokazuje od początku sezonu, Haslam również mi zainponował pomimo kontuzji był w stanie poradzic sobie z biaggim i stanac dwa razy na podium. Życze im aby któryś z nich wygrał w tym sezonie. Co do stocków 1000 też jakoś cudowne wychuchane panigale nie poradziło sobie z BMW i Kawasaki. <br><hr>Ghost<br>Komentatorzy napisał(a):Gniocie,juz raz zaistniałeś nazywając Biaggiego pedałem.Twoje wstawki są tyle warte ile rano wrzucisz paszy do koryta . <br><hr>Wieś Mac<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jesteście naprawdę żałośni... czytając wasze komentarze robi się przykro, że tacy ludzie jak wy mogą (chociaż mam nadzieję, że jednak nie) posiadać motocykle. Niedługo dojdzie do tego, że będziecie pisać po murach i przystankach jakieś głupie obraźliwe teksty jak kibole i lać wszystkich na ulicy kto kibicuje innemu zawodnikowi lub jest fanem innej marki motocykla. Widać, żaden z was nie był nigdy na WSBK lub MOTOGP i nigdy nie zrozumie tej atmosfery wyścigów. Proponuję wam zmianę zainteresowań na piłkę nożną, którą możecie komentować w ten sposób, tam poziom komentarzy jest adekwatny do waszego. WSTYD.<br><hr>chris
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości