zębatki suzuki gsx600f
• Strona 1 z 1
zębatki suzuki gsx600f
mam ogromna prośbę podajcie mi ilość zebów zębatek w suzuki gsx600f jajo 98rok wymienilem naped w serwisie i boje sie ze mnie oszukali motor nie ma przyspieszenia a max pred to 178-180 km/h a wczesniej jechal 205km/h jestem zly i bede sie z nimi klucil wiec pomozcie prosze
- bartez78
- Świeżak
No to cos dziwnie,bo skoro jest wolniejszy to musialby miec lepsze przyspieszenie a mniejszy v max,moze to nie wina napedu...

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
lmpk napisał(a):cztery mniej to dużo za mało.....gorsza przyśpiecha i mniejszy v max bo moment na kole strasznie spada.
Ze gorsza przyspiecha to sie zgodze,ale mniejszy v max? Po odpowiednim "rozbujaniu" v max powinien sie zwiększyc

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
No wlasnie chyba logiczne z wraz ze zmniejszeniem zebow w tylnej zebatce predkosc rosnie, przyspieszenie maleje i jest -slabsza- za to mniej pali!!!! Chyba ze nie moze uciagnac (Tak jakbys jechal rowerem na malej zebatce z tylu pod gorke-przyklad)
- mariogsx600f
- Świeżak
mlody napisał(a):lmpk napisał(a):cztery mniej to dużo za mało.....gorsza przyśpiecha i mniejszy v max bo moment na kole strasznie spada.
Ze gorsza przyspiecha to sie zgodze,ale mniejszy v max? Po odpowiednim "rozbujaniu" v max powinien sie zwiększyc
chyba z naklejkami szmocy.
v max nie zwiększy sie bo ci momentu zabraknie. nie zrobisz tego "rozbujania"
f3
-
lmpk - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości