Motor fmx
• Strona 1 z 1
Motor fmx
Witam. Jak w temacie mam pewien problem z wyborem motoru. Wiem, że w sieci pełno tematów lecz niestety nic na interesujący mnie temat. Otóż od wielu lat interesuje mnie fmx i do tego właśnie celu potrzebuje motor. Dysponuje kwotą 6000-6500 tys. Moimi faworytami są yamaha yz 125 i honda cr 125. Oba motory w podobnej cenie. Interesuje mnie rocznik powyżej 2002. Jednak czy pojemność 125ccm wystarczy? Który motor ma lepsze zawieszenie i który lepiej się sprawdzi? Być może inna marka okaże się dominującą w tej dziedzinie? I jeszcze jedno pytanie: czy lepiej kopić motor w Polsce czy tez może sprowadzić z Anglii, gdyż wyjdzie taniej a motory są w lepszym stanie?
-
kajba11 - Świeżak
nie ma lepszego moto fabrycznego do FMXu. (choc suzuki RM z konkurencji moze miec najtwardsza zawieche ). żeby smigac ostro w fmxie musisz miec zawieszenie przystosowane pod FMX, musisz oddac do firmy tuningującej zawieszenie. wtedy to ma sens. fabryczna zawiecha pozwala na proste skoki i zabawe. dodatkowo trzeba by zmienci kierke, i zrobic kilka modyfikacji. przydało by sie załozyc lepsze koła. jak masz jak to w UK kupisz na pewno taniejm, z tym że jak sie kupuje w ciemno to nie wiesz co kupujesz, dlatego przewagą kupowania w PL jest fakt że mozesz pojechac i obejrzeć sprzęt. w UK jak i w PL mozesz kupic igłe a mozesz kupic trupa. miejsce zakupu kompletnie nie ma znaczenia
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Jeśli był by ktoś jeszcze zainteresowany to polecam temat http://www.scigacz.pl/Motocykl,do,Frees ... ,4027.html
-
kajba11 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości