Siemka. Kupiłem quada i mam problemy z .......
• Strona 1 z 1
Siemka. Kupiłem quada i mam problemy z .......
Siemka. Kupiłem quada i mam problemy z elektroniką. Dokładnie to jak np: jadę nim po dziurach to mi miga podświetlenie licznika a jak jadę po prostej to nie działa podświetlenie. W dzień widać ile jadę ile przejechałem, którym biegiem jadę itd. Ale jak jadę wieczorem nim to licznik jest ciemny (bo nie działa podświetlenie). I tak samo tylne światło "stop" nie działa, No jak patrzałem to żarówka jest dobra.Proszę pomóżcie.
dxKasaixD
- xKasaix
- Świeżak
szukaj po kablach ,masz gdzieś przebicie albo zwarcie,albo masa słaba, co do stopu to pewnie uszkodzony czujnik albo przetarty kabel. co to za sprzęt? sciągnij schemat elektryki i spr wszystko od kabli po kostki plus ich czyszczenie i odp izolacja powinno pomoc.pzdr
Dzesiu KTM EXC-F 250 2007
- Dzesiu10
- Bywalec
masz chińskiego quada czego byś się spodziewał od niego??? Tam wszystko miga, psuję się itp. Chińskie to chińskie.
Co do elektryki sprawdź styki popsikaj sprayem taki do styk. Sprawdź mase.
Ostatecznie, olej to, tłucz go, aż się rozpadnie.
Co do elektryki sprawdź styki popsikaj sprayem taki do styk. Sprawdź mase.
Ostatecznie, olej to, tłucz go, aż się rozpadnie.
-
grunder - Mieszkaniec forum
a moze cos z cewka indukcyjna ? ale bardziej cos w kostkach jest, moze sie popalily? albo przebicia sa , lub akumulator za slaby.
- Demonologiczny
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości