[Aktualności] Motocyklista vs. wściekła kobieta
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
[Aktualności] Motocyklista vs. wściekła kobieta
Dyskusja na temat: Motocyklista vs. wściekła kobieta
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocyklista vs. wściekła kobieta
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocyklista vs. wściekła kobieta
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Oczywiście nie chciałbym jej spotkać na drodze, ale jakby doszło do takiej sytuacji z moim udziałem to wtedy ona by żałowała że mnie spotkała. <br><hr>Roman
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
NIE ZATRZYMUJCIE MOTOCYKLA W MIEJSCU W KTÓRYM KIEROWCA MOŻE WAM ZROBIĆ KRZYWDĘ!
Jak chcecie się z kimś bić, albo urwać lusterko to albo z zaskoczenia albo tak aby jego przewaga blachy i mocy samochodu was nie zabiła.
I niestety mówię to z doświadczenia, bo mnie też kierowca merola sponiewierał motocykl i pojechał. Miał sprawę w sądzie tylko dlatego, że zdążyłem uskoczyć i spisać numery. SAMOCHÓD MA PRZEWAGĘ, NIE LEKCEWAŻ JEJ!<br><hr>fastviper
Jak chcecie się z kimś bić, albo urwać lusterko to albo z zaskoczenia albo tak aby jego przewaga blachy i mocy samochodu was nie zabiła.
I niestety mówię to z doświadczenia, bo mnie też kierowca merola sponiewierał motocykl i pojechał. Miał sprawę w sądzie tylko dlatego, że zdążyłem uskoczyć i spisać numery. SAMOCHÓD MA PRZEWAGĘ, NIE LEKCEWAŻ JEJ!<br><hr>fastviper
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Oj miała kobita ten "swój" zły dzień. Facet widać nie kumaty, może nie ma żony po prostu. Trzeba było taką omijać z daleka, nie dyskutować, nie patrzeć się a już na pewno nie zaczepiać, bo wszyscy widzimy jak się to kończy
<br><hr>user

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeżdżę autem i motocyklem, jakby mi ktoś chamsko jebnął w auto z buta też bym po nim przejechał bez wahania.
Wcale siÄ™ babce nie dziwiÄ™.
Kultura po jednej i drugiej stronie powinna być. Po *** kopał w auto? <br><hr>a
Kultura po jednej i drugiej stronie powinna być. Po *** kopał w auto? <br><hr>a
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
co nie zmienia faktu że oczywiście babka jakaś jebnięta jakaś, widze właśnie że mu pierwsza zajechała specjalnie drogę.Komentatorzy napisał(a):Jeżdżę autem i motocyklem, jakby mi ktoś chamsko jebnął w auto z buta też bym po nim przejechał bez wahania.
Kultura po jednej i drugiej stronie powinna być. Po *** kopał w auto? <br><hr>a<br>
Ale i tak, lepiej było jej jebnąć w pysk niż kopać w auto.<br><hr>a
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kopanie w samochód było zupełnie niepotrzebne i nie na miejscu, ale reakcja baby ostro przesadzona. Za coś takiego powinna trafić na parę lat za kratki za umyślną próbę zabójstwa, zniszczenie mienia oraz spowodowanie kilku wypadków, a także zagrożenie życia osób postronnych (np. wbiła się w inny samochód i rozepchnąła przez inne).<br><hr>Galder
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wytargać za włosy z samochodu, mordą do ziemi, przycisnąć kolanem i czekamy na policję. Takich ludzi powinno się eliminować z życia codziennego<br><hr>j
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie do końca widzę, czym ona mu zawiniła, że aż jej samochód skopał...
Na jej miejscu też pewnie chciałbym wyrównać rachunek, chociaż nie w tak ekstremalny sposób.<br><hr>Ya
Na jej miejscu też pewnie chciałbym wyrównać rachunek, chociaż nie w tak ekstremalny sposób.<br><hr>Ya
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Koleś na motocyklu za taki numer powinien dostać z klucza do kół. Pas pomiędzy samochodami to jest uprzejmość a nie przymus, o czym wielu jeźdźców wpadających na prędkości pomiędzy samochody zapomina. Na drodze wszyscy chcemy dojechać do celu, i im mniej problemów sobie nawzajem będziemy tworzyć tym lepiej. A bycie chamskim automatycznie nastawia gawiedź antymotocyklowo.<br><hr>alusia
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
fakt jest taki że kopać w tego fiata nie musiał, ale z drugiej strony nie wiemy na co ta reakcja była odpowiedzią. Tak czy inaczej kobieta nie powinna więcej wsiadac za kierownice. Zakas sadowy i za kraty. Poniszczyła nie tylko motocykl kolesia ale i kilka innych pojazdów. Próbowała przejechac faceta i widać że problemy powinna rozwiazywac u psychiatry. Za cos takiego wyłącznie wiezienie. Gdyby mnie to spotkało, to z pewnoscia nie kopał bym w jej auto, ale za taki numer łeb bym urwał i nogi polamal. Takich ludzi powinno sie utylizowac, jak szkodniki.<br><hr>ginspirations
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
fakt jest taki że kopać w tego fiata nie musiał, ale z drugiej strony nie wiemy na co ta reakcja była odpowiedzią. Tak czy inaczej kobieta nie powinna więcej wsiadac za kierownice. Zakas sadowy i za kraty. Poniszczyła nie tylko motocykl kolesia ale i kilka innych pojazdów. Próbowała przejechac faceta i widać że problemy powinna rozwiazywac u psychiatry. Za cos takiego wyłącznie wiezienie. Gdyby mnie to spotkało, to z pewnoscia nie kopał bym w jej auto, ale za taki numer łeb bym urwał i nogi polamal. Takich ludzi powinno sie utylizowac, jak szkodniki.<br><hr>ginspirations
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Koleś kopać nie powinien choć babka ewidentnie go zajechała. Nie było to "kopnięcie śmierci" w przeciwieństwie do potrącenia, które mogło skończyć się tragicznie. Bilans: poturbowany motocyklista, uszkodzony motor i 3 samochody, a wszystko dzięki jednej głupiej flądrze.<br><hr>Kret
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powinien suce wpierdolić! Jak idiotka ma okres to niech się powiesi, a nie robi popisówki takim gruchotem!<br><hr>lilith666
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeżdżę i motocyklem i samochodem. Nie wciskam się na siłę pomiędzy auta, bo nikt nie ma obowiązku robić mi miejsca.
Gdyby ktoś kopnął w moje auto, na pewno bym go nie rozjechał, ale na pewno byłby w gorszym stanie niż motocyklista z tego filmu. <br><hr>jam
Gdyby ktoś kopnął w moje auto, na pewno bym go nie rozjechał, ale na pewno byłby w gorszym stanie niż motocyklista z tego filmu. <br><hr>jam
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Co, żal wam dupę ściska, że motocykl przeciska się w korku? W dupę sobie wsadźcie waszą uprzejmość w puszkach, łaski nie robisz, żeby zrobić miejsce. Można jechać między samochodami w korku? Można. Jak masz kompleks króla szos i problem, że moto przejeżdża szybciej przez miasto niż ty to idź do psychiatry mały niedowartościowany człowieczku, albo lej dzieciaki i babę/męża w domu, wtedy poczujesz się panem/panią i władcą. Ja osobiście nie skopałbym tego auta w TEJ sytuacji, bo szkoda mojego buta. Mam głęboko gdzieś takich kierowców puszek i nie reaguję na chamskie zajeżdżanie drogi, nawet mi to ciśnienia nie podnosi bo to norma u naszych sfrustrowanych kierowców i już zdążyłem się przyzwyczaić. Gdyby mnie ktoś tak potraktował jak to babsko na drodze, nawet bym mordy nie obił bo po co? Najpierw policja, karetka, protokół, później prokurator który z łaską dowaliłby jej/jemu art.160 &1 lub 177 &1, 2, zresztą nie ważne jaka kara by była, wystarczyłoby mi skazanie prawomocnym wyrokiem, później taki pajac będzie miał już tylko dwie/trzy sprawy cywilne, jedna z firmy ubezpieczeniowej za zwrot kosztów naprawy uszkodzonych pojazdów (wina umyślna), ja dostanę kasę albo z polisy OC sprawcy albo z AC mojego, albo z UFG, następna to odszkodowanie za uszczerbek na zdrowiu (spore) i jeszcze jedna to stała renta jak jest to możliwe. Teraz przemyślcie królowie szos czy warto robić taką akcję.<br><hr>bandzior
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Komentatorzy napisał(a):(...) Teraz przemyślcie królowie szos czy warto robić taką akcję.<br><hr>bandzior
Masz rację, tylko... królowie szos nie czytają tego forum.
- Wojciech_Moto
- Świeżak
Komentatorzy napisał(a):co nie zmienia faktu że oczywiście babka jakaś jebnięta jakaś, widze właśnie że mu pierwsza zajechała specjalnie drogę.Komentatorzy napisał(a):Jeżdżę autem i motocyklem, jakby mi ktoś chamsko jebnął w auto z buta też bym po nim przejechał bez wahania.
Kultura po jednej i drugiej stronie powinna być. Po *** kopał w auto? <br><hr>a<br>
Ale i tak, lepiej było jej jebnąć w pysk niż kopać w auto.<br><hr>a
Chyba lepiej było po prostu pojechać dalej. Oj już ją ominął, więc miał drogę wolną, ale coś (chyba wąsy i ubiór a la macho) kazało mu nie odpuścić. Według mnie ten facet nie powinien jeździć moto, bo jest niestabilny i przynosi wstyd innym motocyklistom, bo jest dodatkowo nieskuteczny. Pani go przewiozła na widoku innych a on rozpaczliwie trzymał się wycieraczek. Dał się podejść jak dziecko i to wyłącznie na swoją prośbę.
- Wojciech_Moto
- Świeżak
Dziwnie komentujecie według mnie. Nie wiemy dlaczego motocyklista tak sie zachowal co kobieta prowadzaca samochod mu powiedziała czy co. Ale musiala powiedziec cos naprawde obrazliwego ze kopnoł jej w samochod fakt nie powinien tego robic on ale ona tez musiala cos zapoczatkowac. A co do dalszej sytuacji to bez komentarza.... <br><hr>matise07
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość