Zobacz wątek - Buty Suomy Extreme-trwałość i wykonanie
NAS Analytics TAG

Buty Suomy Extreme-trwałość i wykonanie

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Buty Suomy Extreme-trwałość i wykonanie

Postprzez krolik-r6k » 21/3/2012, 22:48

Więc... Kupiłem w zimę buty Suomy Extreme które uważane są za wyczynowe i najwyższą półkę firmy Suomy. I wszystko by się zgadzało, bo poza faktem że trochę skrzypią są na prawdę wygodne, bezpieczne i jeździ mi się w nich ekstra.
Problem pojawił się gdy okazało się że po przejechaniu ok 400 km zauważyłem że z zawiasu protektora piszczela wykręciły mi się śrubki w obu butach od wew. strony. Jestem w stanie uznać, że jest to moja wina bo nie sprawdziłem choć nie są one na jakiś kluczyk tylko na dziwne dziurki i nawet nie wiedziałem, że to śrubki.
Są to zwykłe 6 więc na wkręciłem chwilowo zwykłe śrubki ale OKAZUJE się że nie mogę takowych śrubek nigdzie dostać a słabo, że z butów za bagatela 1000zł wystają mi zwykłe garażowe śrubki.
Pytanie teraz czy jest w porządku, że do butów za tyle pieniędzy nie można dokupić części: śrubek czy protektorów które przecież są wymienne!!!
Może ktoś wie gdzie znajdę pomoc w tej sprawie bo w znanych mi sklepach mnie zwyczajnie zbyli-pewnie przez fakt, że nie zarobią na tych śrubkach tyle co na całych butach.
PROSZĘ o POMOC-wszystkie sugestie mile widziane
krolik-r6k
Świeżak

Postprzez kravec » 21/3/2012, 23:22

Odezwij się do sprzedawcy (może reklamacja?).
Jeśli nic nie poradzisz sprawdź w intermotors (choć podejrzewam że to właśnie tam kupiłeś bo mieli bardzo dobrą cenę).
kravec
Administrator

Postprzez krolik-r6k » 21/3/2012, 23:24

Kupiłem w małym sklepie w Krakowie przy wylotówce na Zakopane. Jutro namierzę paragon i tam zadzwonię.
krolik-r6k
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

na górê