Zdławienie mocy w motocylku
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Mam troche kultury ale ta sytuacje doprowadzila mnie do szalu .
Jesli byl taki temat mozna bylo to zaznaczyc.
Jesli jest sie moderatorem to jest sie po cos ... mozna przeciez usunac post ktory sie powtorzyl i wyslac powiadomienie dla uzytkownika ktory dany post zalozyl. Przepraszam jesli kogokolwiek urazilem ale troche mnie ponioslo.
Sam nie wiedzialem ze byl taki post poniewaz nie interesowalem sie dzialem "Mechanika Motocyklowa" swojego czasu to sie zmienilo.
Jeszcze raz przepraszam.
Z wyrazami szacunku BMroczyk
Jesli byl taki temat mozna bylo to zaznaczyc.
Jesli jest sie moderatorem to jest sie po cos ... mozna przeciez usunac post ktory sie powtorzyl i wyslac powiadomienie dla uzytkownika ktory dany post zalozyl. Przepraszam jesli kogokolwiek urazilem ale troche mnie ponioslo.
Sam nie wiedzialem ze byl taki post poniewaz nie interesowalem sie dzialem "Mechanika Motocyklowa" swojego czasu to sie zmienilo.
Jeszcze raz przepraszam.
Z wyrazami szacunku BMroczyk
Ostatnio edytowano 15/5/2007, 20:44 przez bmroczyk, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
Life begins at 200 km/h | | | http://bikepics.com/members/bmroczyk | | Fz1N 08` / Ktm 525 XC SS 08` Atv
-
bmroczyk - Bywalec
nie ma co się spinać, bo skóra na pośladkach popęka...
A swoja drogą jesli chodzi o powtarzające sie posty i pytania to jakis mod, który był wspomniany powinien pozbierac co bardziej wartościowe tematy i przykleić na głównum forum w postaci jakiegoś "FAQ, czyli przeczytaj zanim napiszesz", a wtedy jestem pewien, że wtedy forum nie będzie "zasmiecane" tym samym pytaniem co miesiąc. Przeszukiwanie for to straszny pain in the ass... niestety
A swoja drogą jesli chodzi o powtarzające sie posty i pytania to jakis mod, który był wspomniany powinien pozbierac co bardziej wartościowe tematy i przykleić na głównum forum w postaci jakiegoś "FAQ, czyli przeczytaj zanim napiszesz", a wtedy jestem pewien, że wtedy forum nie będzie "zasmiecane" tym samym pytaniem co miesiąc. Przeszukiwanie for to straszny pain in the ass... niestety
-
Norbi - Świeżak
Czesc Polsky. kupe lat.......
pytałes ostatnio ile spala sk***. do danych jakie Ci podałem dodam ze przy średniej prędkości na dystansie 400km około 140-150km/h spalił około 6.3-6,5 l/100. wiec nie narzekam... oszczedne moto jak na tą pojemność... dopoki nie daje sie mu w pałe poważnie na miescie... wtedy 7,5 - 8 lekka reka pije... a zdarzyło sie i wiecej heh......
Michael, jestes niepoprawnym optymista hahahah albo masz 80 lat...
pytałes ostatnio ile spala sk***. do danych jakie Ci podałem dodam ze przy średniej prędkości na dystansie 400km około 140-150km/h spalił około 6.3-6,5 l/100. wiec nie narzekam... oszczedne moto jak na tą pojemność... dopoki nie daje sie mu w pałe poważnie na miescie... wtedy 7,5 - 8 lekka reka pije... a zdarzyło sie i wiecej heh......
michael napisał(a):po co kupować ogranicznik manetki? jak ma się ogranicznik w głowie to wystarczy fabrycznej do oporu nie odkręcać...
Michael, jestes niepoprawnym optymista hahahah albo masz 80 lat...
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
wiesz tak sobie mysle jesli ma to byc twoj pierwszy motocykl i tak jak to powinno byc ma to byc cos slabszego to po co kupywac ladna r6 i dumac nad tym jak ja zblokowac jesli mozna kupic jakiegos gs za 4 tys i go za rok sprzedac za tyle samo pamietaj ze motocykle tego typy nie tanieja tak szybko jak r6 bo zawsze jest ktos poczatkujacy z malym budzetem ktury kupi go od ciebie i wez jeszcze jedno pod uwage nauka kosztuje i komplet owiewek do r6 wiecej kosztuje niz caly gs ze skrzynka red labela na bagazniku
FZR 1000 92 r STREETFIGHTER
-
nurczas - Świeżak
dzieki
Ok dzieki wszystkim za odpowiedzi, te dziwne szydzace w sumie nie zdiwily mnie, bo po raz pierwszy pisalem cos na forum. wiem juz mniej wiecej jak sie tutaj poruszac i uwazam ze opcja jest git. Dzieki Waszym odpowiedziom zrezygnowalem z r6, faktycznie glupie by to bylo. Jedno jest pewne, po kilku tysiacach kilometrow lub kilku sezonach takie r6 sobie sprawie na pewno...teraz znikam poszukiwac gs500:) dzieki wielkie, pozdrawiam wszystkich motocyklistow:)
kto ci przerwie bój, tego skaratuj!!
- doober
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość