Alpinestars SP-2
• Strona 1 z 1
Alpinestars SP-2
http://allegro.pl/rekawice-alpinestars- ... 95647.html
Podróba? Warto? Jestem nimi zainteresowany, stąd moje pytanie. Jeśli nie warto to jakie inne, do 300 na teraz, kolorowe odpadają (paleta czarny+jaskrawozielony/biały/złoty/czarny).
Podróba? Warto? Jestem nimi zainteresowany, stąd moje pytanie. Jeśli nie warto to jakie inne, do 300 na teraz, kolorowe odpadają (paleta czarny+jaskrawozielony/biały/złoty/czarny).
- Ultimate
- Świeżak
Jeśli oryginalne, to warto, jeśli podróby - nie.
Prawda jest taka, że kupując na allegro nigdy nie masz pewności, że to nie chińskie gówno jakieś. Kolega kupił jakoś 2 tygodnie temu w defenderze za około 350 zł.
Prawda jest taka, że kupując na allegro nigdy nie masz pewności, że to nie chińskie gówno jakieś. Kolega kupił jakoś 2 tygodnie temu w defenderze za około 350 zł.
Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
Pamiętaj żeby dobrać tylko odpowiedni rozmiar bo później może to być bardzo irytujące.
Z tego co kojarzę to sp-2 są chwalonymi rękawicami.
Z tego co kojarzę to sp-2 są chwalonymi rękawicami.
how low can you go? | www.pajacyk.pl
-
k9aro3l - Stały bywalec
Rękawice doszły w końcu. jedyne co budzi małe zastrzeżenie to metka Made in china, poztym wszystko jak w oryginale każdy szew więc zakładam, że nie kupiłem podróby za 3 stówy
Co do komfortu, gdyby nie laptopowy touchpad to bym ich nie zdejmował
Zamówiłem M-ki (obwód dłoni 21cm) i jestem mega zadowolony.

- Ultimate
- Świeżak
spoko.. nic siÄ™ nie martw
Mam sp-3 z intermotors i sps'y ściągane ze strony alpinestars.com (przyszły razem z innymi rzeczami ze stanów) i na obydwu parach jest made in china, mimo tego że w jednej paczce z sps'ami były koszulki alpina i były made in mexico.
Mam sp-3 z intermotors i sps'y ściągane ze strony alpinestars.com (przyszły razem z innymi rzeczami ze stanów) i na obydwu parach jest made in china, mimo tego że w jednej paczce z sps'ami były koszulki alpina i były made in mexico.
-
kravec - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości