Kask CABERG ego
• Strona 1 z 1
Kask CABERG ego
Z góry przepraszam że załozyłem nowy temat, przeszukałem na kilkunastu stronach i nie znalazłem niczego o tym kasku, fakt ze mogłe się podłączyć pod jakis istniejacy temat ale było by to mało czytelne.
Mam pytanie o kask caberg ego. Wiem że posiada wbudowaną przeciwsłoneczną szybę, nakładkę anti fog, ma niemalze szyberdach w skorupie, ale nie wiem nic poza tym. Znajomy posiada taki kask ale wiadomo że każdy swoje chwali. Jest to włoska marka ale totalnie mi nieznana. Zastanawiam się nad kupnem właśnie tego modelu. Posiadam HJC samuraj i nieładnie mi paruje, jest głośny. Zastanawiam się czy nie zostawić sobie HJC jako rezerwowy i nie kupić właśnie takiego caberga.
W odpowiedziach uprzejmie proszę nie polecać mi dodatkowych innych modeli. Pytam konkretnie o ten jeden.
Pozdro 750
Mam pytanie o kask caberg ego. Wiem że posiada wbudowaną przeciwsłoneczną szybę, nakładkę anti fog, ma niemalze szyberdach w skorupie, ale nie wiem nic poza tym. Znajomy posiada taki kask ale wiadomo że każdy swoje chwali. Jest to włoska marka ale totalnie mi nieznana. Zastanawiam się nad kupnem właśnie tego modelu. Posiadam HJC samuraj i nieładnie mi paruje, jest głośny. Zastanawiam się czy nie zostawić sobie HJC jako rezerwowy i nie kupić właśnie takiego caberga.
W odpowiedziach uprzejmie proszę nie polecać mi dodatkowych innych modeli. Pytam konkretnie o ten jeden.
Pozdro 750
siódmy sezon
na GSX 750 F...i jeszcze nie znudził mi się
-
witoldjusz - Świeżak
Wiesz kolego za cenę tego Caberga kupisz coś według mnie lepszego i sprawdzonego jak Shark S900 czy też HJC FG-15.
-
motoluka - VIP Åšcigacz.pl
rozumiem że nikt nie ma pojęcia o produktach Caberga, pytam bo nie mam pojęcia z czym moge mieć do czynienia, nie interesuja mnie kaski takie jak naxa czy lazer a tych nie znam
siódmy sezon
-
witoldjusz - Świeżak
Wznawiam temat to raz a dwa że hjc ma takie se opinie chociażby motogen...
Ja o cabergu generalnie zawsze słyszałem dużo . Różne modele mi polecano . Opcja z szyberdachem podobno sprawiła że kask jest bezpieczniejszy niż przeciętne bo skoncentrowali się na tym żeby ten szyberdach był + był bardzo bezpieczny . Wyściółka jest tak przyjemna w dotyku że nie chce się go ściągać . Też zamierzam go kupić jednak interesuje mnie czy po zamknięciu szyberdachu nie wieje i czy jest w miarę cichy .
Ja o cabergu generalnie zawsze słyszałem dużo . Różne modele mi polecano . Opcja z szyberdachem podobno sprawiła że kask jest bezpieczniejszy niż przeciętne bo skoncentrowali się na tym żeby ten szyberdach był + był bardzo bezpieczny . Wyściółka jest tak przyjemna w dotyku że nie chce się go ściągać . Też zamierzam go kupić jednak interesuje mnie czy po zamknięciu szyberdachu nie wieje i czy jest w miarę cichy .
-
amahay - Stały bywalec
Posiadam inny model Caberga i o ile szybka nie paruje, blenda genialna sprawa to głośny jak diabli, więc coś za coś.
- karola1443
- Świeżak
miałem do czynienia . Ten model jest 2 razy tańszy
.
WAŻNE : Jeśli ktoś planuje kupić ten kask to ogarnijcie że cena na polskiej stronie caberga to 759 zł . W modece krzyczą za to 859 zł w moto-akcesoriach ponad 900 (mówimy o jednolitym malowaniu) na allegro chodzą od 750 do 1000 . A kask jest nadal ten sam
.

WAŻNE : Jeśli ktoś planuje kupić ten kask to ogarnijcie że cena na polskiej stronie caberga to 759 zł . W modece krzyczą za to 859 zł w moto-akcesoriach ponad 900 (mówimy o jednolitym malowaniu) na allegro chodzą od 750 do 1000 . A kask jest nadal ten sam

-
amahay - Stały bywalec
Patrząc na allegro jakieś 200zł różnicy.
A propos Caberga V2R-były czasy, że za 100-150 euro można go było ze sklepu louisa ściągnąć- dobry pomysł jak się wie jaki rozmiar pasuje.
A propos Caberga V2R-były czasy, że za 100-150 euro można go było ze sklepu louisa ściągnąć- dobry pomysł jak się wie jaki rozmiar pasuje.
- karola1443
- Świeżak
sory pomyliłem się z v2 407
. Kupiłem ten kask , pojechałem w nim w trasę i : jest sporo cichszy niż airoh s4 , szyberdach doopy nie urywa ale robi robotę , pinlock bezbłędny, blenda bezbłędna, wygodny i dobrze wykonany . Relacje będę pisał na bieżąco .

-
amahay - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości