Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Chcesz kupić nowy motocykl Hondy -...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Chcesz kupić nowy motocykl Hondy -...

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Chcesz kupić nowy motocykl Hondy -...

Postprzez Åšcigacz » 8/3/2012, 10:22

Dyskusja na temat: Chcesz kupić nowy motocykl Hondy - przetestuj go!
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Chcesz kupić nowy motocykl Hondy - przetestuj go!
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/3/2012, 10:22

tor radom błaaahaha, idealny do jaz testowych szegolnie dla 1000rr
cos mi to zalatuje powiedzeniem ,,tonacy brzytwy sie chwyta"
trzeba było wymyslec cos nowego , a nie 5 lat klepac to samo , z mysla , ze jakos to bedzie.
<br><hr>mi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/3/2012, 10:55

Komentatorzy napisał(a):tor radom błaaahaha, idealny do jaz testowych szegolnie dla 1000rr
trzeba było wymyslec cos nowego , a nie 5 lat klepac to samo , z mysla , ze jakos to bedzie.
<br><hr>mi<br>
Jestes totalnym kretynem. Ta impreza to nie wyscigi, poza tym tam będzie nie tylko 1000RR tylko wiele innych i bardzie ciekawych motocykli, które tylko w takim miejscu jak karting można sprawdzić na ciasnych winklach. Trolu.<br><hr>sokole oko
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/3/2012, 11:02

ale obiektywnie rzecz biorac lepiej jakby dla chetnych zrobili to w poznaniu, troche dluzsze jazdy i np. za 400 zł - jak ktos chce przetestowac sporta to akurat... a w radomiu...<br><hr>realista
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/3/2012, 11:04

Komentatorzy napisał(a):ale obiektywnie rzecz biorac lepiej jakby dla chetnych zrobili to w poznaniu, troche dluzsze jazdy i np. za 400 zł - jak ktos chce przetestowac sporta to akurat... a w radomiu...<br><hr>realista<br>
Ale w Poznaniu nie da sie toru wynająć (za stawkę inną niż astronomiczna i po grubych układach). O czym ty mówisz? Ja sie im nie dziwię zę nie chcą gadać z AW.<br><hr>sokole oko
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/3/2012, 11:10

Komentatorzy napisał(a):tor radom błaaahaha, idealny do jaz testowych szegolnie dla 1000rr
<br><hr>mi<br>
Komentatorzy napisał(a):Jestes totalnym kretynem. Ta impreza to nie wyscigi, poza tym tam będzie nie tylko 1000RR tylko wiele innych i bardzie ciekawych motocykli, które tylko w takim miejscu jak karting można sprawdzić na ciasnych winklach. Trolu.<br><hr>sokole oko<br>
dla mnie nie ma nic bardziej ciekawego niz moto sportowe,a inne i tor radom sa dla takich leszczy jak ty.<br><hr>mi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/3/2012, 11:34

<br><hr>mi<br>
Komentatorzy napisał(a):Jestes totalnym kretynem. Ta impreza to nie wyscigi, poza tym tam będzie nie tylko 1000RR tylko wiele innych i bardzie ciekawych motocykli, które tylko w takim miejscu jak karting można sprawdzić na ciasnych winklach. Trolu.<br><hr>sokole oko<br>
Komentatorzy napisał(a):dla mnie nie ma nic bardziej ciekawego niz moto sportowe,a inne i tor radom sa dla takich leszczy jak ty.<br><hr>mi<br>
jak juz bedziesz duzy i kiedys kupisz sobie motocykl to wtedy bedziesz mógł sobie wybierać. chciałbym zobaczyć jak idziesz do salonu i wykładasz gelt za nowego Fajera. i ciekaw jestem który z innych producentów robi w Polsce lepszą imprezę na zapoznanie sie z ich motocyklami?<br><hr>sokole oko
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/3/2012, 12:18

<br><hr>mi<br>
Komentatorzy napisał(a):dla mnie nie ma nic bardziej ciekawego niz moto sportowe,a inne i tor radom sa dla takich leszczy jak ty.<br><hr>mi<br>
Dobrze dziecko, a teraz skończ swoją kanapkę i wracaj poszaleć w MotoGP na PS`ie. A zabawę motorami zostaw dużym chłopcom. <br><hr>Banan
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/3/2012, 14:58

troche dziwna ta akcja. Dla tych co chca kupic Honde ale nie wiedza ktora to ok, ale jak pomiedzy innymi markami sie czlowiek waha to moze okazac sie ze te 400zl beda niepotrzebnie wydane. Juz lepiej na zwykle jazdy sie umówic...<br><hr>R@F
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 8/3/2012, 22:28

JAkie modele beda do testow?? Bo napewno nie wszystkie.<br><hr>rtbgrfb
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/3/2012, 10:02

Komentatorzy napisał(a):troche dziwna ta akcja. Dla tych co chca kupic Honde ale nie wiedza ktora to ok, ale jak pomiedzy innymi markami sie czlowiek waha to moze okazac sie ze te 400zl beda niepotrzebnie wydane. Juz lepiej na zwykle jazdy sie umówic...<br><hr>R@F<br>
jakie 400?<br><hr>Czytacz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/3/2012, 10:19

Tak się przyglądam od jakiegoś czasu działaniom Hondy i doszedłem do wniosku, że o ile od strony samochodowej nieco nas zlewa o tyle od strony motocyklowej zaczyna dbać o nas coraz bardziej. Wyraźnie mierzą w to aby stać się niekwestionowanym liderem rynku.<br><hr>Andrew
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/3/2012, 15:54

Komentatorzy napisał(a):troche dziwna ta akcja. Dla tych co chca kupic Honde ale nie wiedza ktora to ok, ale jak pomiedzy innymi markami sie czlowiek waha to moze okazac sie ze te 400zl beda niepotrzebnie wydane. Juz lepiej na zwykle jazdy sie umówic...<br><hr>R@F<br>
Komentatorzy napisał(a):jakie 400?<br><hr>Czytacz<br>
Sorry, wydawalo mi sie ze 400 wyczytalem.<br><hr>R@F
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez marek760i » 10/3/2012, 08:14

Komentatorzy napisał(a):
<br><hr>mi<br>
jak juz bedziesz duzy i kiedys kupisz sobie motocykl to wtedy bedziesz mógł sobie wybierać. chciałbym zobaczyć jak idziesz do salonu i wykładasz gelt za nowego Fajera. i ciekaw jestem który z innych producentów robi w Polsce lepszą imprezę na zapoznanie sie z ich motocyklami?<br><hr>sokole oko

Jakos Yamaha 13-14 06 2011 umiala wynajac tor wPoznaniu i za free dali polatac 2dni, nie opowiadaj mi , ze nie mozna jak sie chce, a nie mydlic oczy jakims podrzednym radomiem,
s1000rr
marek760i
Świeżak

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê