GS 500 ocena
• Strona 1 z 1
GS 500 ocena
Witam , mam zamiar kupić swój pierwszy motocykl, szukam blisko zamieszkania, znalazłem takie oferty
http://www.motoimport.jelenia.com/suzukigs500r02.html
rok 2002 cena 5700 przebieg około 10 000 mil, nie zamały ?
Jak również
http://otomoto.pl/suzuki-sv-650-s-sv-650s-M3061951.html
Bardzo skromny opis sprzedajacego
Proszę o ocenę, może ktoś już je oglądał ?
http://www.motoimport.jelenia.com/suzukigs500r02.html
rok 2002 cena 5700 przebieg około 10 000 mil, nie zamały ?
Jak również
http://otomoto.pl/suzuki-sv-650-s-sv-650s-M3061951.html
Bardzo skromny opis sprzedajacego
Proszę o ocenę, może ktoś już je oglądał ?
ZX6R
- finowski
- Świeżak
Napisałem, że "nie chcę skłamać, ale zdaje się [...]", to dokładnie dlatego, że nie znam przesłanek, ale byłem na 99% przekonany, że tak jest;) Założyłem, że jeśli się mylę, to ktoś mnie poprawi.
Przepraszam więc za zaśmiecanie wątku... w ramach edita - patrząc w dół jednak nie mam takiej złej pamięci. Przeprosiny cofam
Przepraszam więc za zaśmiecanie wątku... w ramach edita - patrząc w dół jednak nie mam takiej złej pamięci. Przeprosiny cofam

Ostatnio edytowano 7/3/2012, 08:28 przez maciej.k, łącznie edytowano 1 raz
-
maciej.k - Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Siema
A czy kolega finowski myślał o gpzcie
W wersji s miała 60 KM można trafic jeszcze wersje 50 i 27 KM
Ja jeżdze na 500s i chętnie podziele się spostrzeżeniami jeżeli kolega zainteresowany
A w podobnej cenie dostaniesz model z 97-01 zależ od stanu .
Moto fajne do przypomnienia lub dalszej nauki jazdy ale każda sroka swój ogon chwali
A czy kolega finowski myślał o gpzcie
W wersji s miała 60 KM można trafic jeszcze wersje 50 i 27 KM
Ja jeżdze na 500s i chętnie podziele się spostrzeżeniami jeżeli kolega zainteresowany
A w podobnej cenie dostaniesz model z 97-01 zależ od stanu .
Moto fajne do przypomnienia lub dalszej nauki jazdy ale każda sroka swój ogon chwali

Gzp 500s , Cbr 1000f
- destroyder
- Świeżak
Nie wykluczam innych motocykli niż te które przedstawiłem.
Dodam kila danych:
- Jakie masz doświadczenie (ile km na jakim sprzęcie): Kurs w tamtym roku, w młodzieńczych latach okazjonalnie jakieś tam emzety,jawy
- Wiek, waga, wzrost : 36 lat, 70 kg, 164 cm
- Do jakich celów chcesz używać motocykla : generalnie tylko do jazd dla przyjemności, odpadają dalsze trasy, bez plecaczka
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie? : nie potrafię określić ale nie będzie tego dużo ze względu na pracę
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach? : do 6000 zł (może być trochę więcej), na ubranko osobna kasa
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie? : tyle ile będzie potrzeba
- Jakie motocykle Ci się podobają - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp. : raczej coś spokojnego, to będzie pierwsze moto
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę? : tak jak wyżej
Jeśli Ktoś ma do zaoferowania coś ciekawego chętnie się zainteresuje, ale tylko Dolnyśląsk (ze względu na kwotę nie opłacają mi się dalsze wycieczki), pozdrawiam.
Dodam kila danych:
- Jakie masz doświadczenie (ile km na jakim sprzęcie): Kurs w tamtym roku, w młodzieńczych latach okazjonalnie jakieś tam emzety,jawy
- Wiek, waga, wzrost : 36 lat, 70 kg, 164 cm
- Do jakich celów chcesz używać motocykla : generalnie tylko do jazd dla przyjemności, odpadają dalsze trasy, bez plecaczka
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie? : nie potrafię określić ale nie będzie tego dużo ze względu na pracę
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach? : do 6000 zł (może być trochę więcej), na ubranko osobna kasa
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie? : tyle ile będzie potrzeba
- Jakie motocykle Ci się podobają - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp. : raczej coś spokojnego, to będzie pierwsze moto
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę? : tak jak wyżej
Jeśli Ktoś ma do zaoferowania coś ciekawego chętnie się zainteresuje, ale tylko Dolnyśląsk (ze względu na kwotę nie opłacają mi się dalsze wycieczki), pozdrawiam.
ZX6R
- finowski
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości