Safari 3.1 (na Maku) - Problem wyświetlania strony.
• Strona 1 z 1
Safari 3.1 (na Maku) - Problem wyświetlania strony.
Witam,
chciałem zgłosić, że strona źle wyświetlana jest na najnowszej wersji przeglądarki Safari (3.1).
Przykładowy tematy wygląda tak:
(otwórz link)
Nie pamiętam, jak strona wyglądała na poprzedniej wersji (bo rzadko do ostatniego czasu korzystałem z Safari). Może ktoś z Windowsem zechciałby zainstalować Safari w wersji Windowsowej i sprawdził czy jemu także źle się wyświetla? Ewentualnie ktoś z Makiem.
Na pozostałych przeglądarkach tj. Firefox i Camino strona wyświetlana jest poprawnie.
PS.
Zanim ktoś nieobeznany zacznie pisać o niszowości i inności tejże przeglądarki. Jako jedna z nielicznych poprawnie przechodzi test zgodności Acid2 czyli test poprawnego wyświetlania niepoprawnie sformatowanych stron.
chciałem zgłosić, że strona źle wyświetlana jest na najnowszej wersji przeglądarki Safari (3.1).
Przykładowy tematy wygląda tak:
(otwórz link)
Nie pamiętam, jak strona wyglądała na poprzedniej wersji (bo rzadko do ostatniego czasu korzystałem z Safari). Może ktoś z Windowsem zechciałby zainstalować Safari w wersji Windowsowej i sprawdził czy jemu także źle się wyświetla? Ewentualnie ktoś z Makiem.
Na pozostałych przeglądarkach tj. Firefox i Camino strona wyświetlana jest poprawnie.
PS.
Zanim ktoś nieobeznany zacznie pisać o niszowości i inności tejże przeglądarki. Jako jedna z nielicznych poprawnie przechodzi test zgodności Acid2 czyli test poprawnego wyświetlania niepoprawnie sformatowanych stron.
//Twoja ignorancja czy moja pycha, sam tego dobrze nie wiem...
-
InSiDe - Świeżak
Dzięki za info. Spróbujemy to poprawić.
w sprawie dodania kontakt na priv z user-rem maciek.046
-
Alonzo - Administrator
delikatny problem z safari
Co do safari to tez pojawia sie maly roblemik. Safari wersja 5.1.3. Wywala cały czas komunikat: TypeError: 'undefined' is not a function. Pozdrawiam
- karolzal
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Zawartość sklepu i serwisu Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości